Galvanizacija v Ljubljani je ključna za dolgo življenjsko dobo izdelka

Galvanizacija v Ljubljani, ki jo opravlja podjetje Žlindra, je proces, s pomočjo katerega barvne kovine in jeklo zaščitimo z elektro-kemijsko obdelavo. Postopek galvanizacije je ključen, da lahko kovinske proizvode bolj obremenite. Galvaniziranje proizvodov zagotovi tudi njihovo daljšo življenjsko dobo, saj učinkovito prepreči korozijo. Naša galvanizacija v Ljubljani vam omogoči najvišjo kvaliteto, seveda pa se trudimo tudi, da je galvaniziranje proizvodov za vas tudi cenovno kar čimbolj ugodno. Če torej potrebujete galvanizacijo v Ljubljani ali v njeni širši okolici, vas vabimo, da se oglasite pri nas, saj smo na tem področju najuspešnejši.

 

Postopek galvanizacije v Ljubljani

 

 

Galvanizacija v Ljubljani pri nas najbolj kvalitetna

Postopek galvanizacije opravljamo v skladu s stroko in pri galvaniziranju proizvodov smo izredno temeljiti. Slednje je poleg vrhunske tehnologije na področju galvanizacije nujno, saj površno delo v proizvodnji nikakor ne omogoči vrhunskega rezultata zaščite kovin. Pred postopkom galvanizacije je tako potrebno površino kemijsko očistiti in s tem odstraniti mehanske delce, ki so lahko posledica obdelave proizvodov, na drugi strani pa so problematične tudi maščobe. Vse to očistimo s strojnim pranjem, med katerim si pomagamo z isoparafinom. Šele tedaj se v našem obratu v Ljubljani lotimo galvanizacije. Postopek galvanizacije izvajamo na več različnih načinov.

Galvaniziranje proizvodov v Ljubljani

Galvaniziranje proizvodov poteka na različne načine

Postopek galvanizacije je lahko selektivna galvanska obdelava, galvaniziranje proizvodov v bobnih ali pa na obešalih. Postopek galvanizacije pri nas v Ljubljani vedno določimo po posvetovanju z naročnikom, seveda pa zagotovimo tudi ustrezen nadzor kvalitete, ki strankam omogoča kar najvišjo stopnjo zadovoljstva. Naše podjetje je tako uspešno, ker skrbimo, da smo vrhunski prav v vseh korakih postopka in seveda v odnosu do strank.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ŽLINDRA, podjetje za galvansko obdelavo in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Kumerdejeva ulica 11
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 5003030
Seznam fraz
galvanizacija Ljubljana, postopek galvanizacije, galvaniziranje proizvodov
ZEMLJEVID