Srebrni poročni prstani za moškeSrebrni prstani za vse želje in okuse


Ali bi radi podarili prstan kot darilo za obletnico ali rojstni dan? Odlično izbiro predstavljajo srebrni prstani, ki so lahko cenovno zelo ugodni. Vendar to ne pomeni, da so srebrni prstani kaj manj plemeniti od zlatih. Srebrni nakit premore izrazito bleščeči, kovinski sijaj ter minimalistično lepoto. Večja dostopnost pa omogoča posameznikom, da izrazijo svojo lepoto, svoj slog, svoj način življenja in status. Ker so srebrni prstani cenovno ugodna izbira, si lahko privoščite tudi takšne bolj bogatih oblik.

 

SREBRNI POROČNI PRSTAN


Srebrni prstani predstavljajo prvovrsten in klasičen nakit, primeren za vse situacije in kombinacije. Vzemite si čas in oglejte našo ponudbo srebrnega nakita. Na izbiro so tako tanki kot bolj debeli obročki, prekriti z velikim številom kamnov, ter preprosti unikatni srebrni prstani. Pri izbiri bodite pozorni na detajle. Širši prstani bodo vizualno skrajšali prste in zato niso primerni na nekoga, ki ima majhne roke in krajše prste. Kamni lahko kratke prste naredijo daljše in bolj elegantne, toda ne pretiravajte z velikostjo, saj je sicer učinek lahko ravno obraten.
Našo ponudbo srebrnega nakita pa dopolnjujejo tudi srebrni prstani za moške. Seksi in odličen modni dodatek bo pritegnil pogled marsikatere ženske.

 

POROČNI PRSTAN IZ SREBRA


Srebrni poročni prstani - cenaPoročni prstan – srebro cenovno bolj ugodno kot zlato


Vse več parov se danes odloči, da bo njun poročni prstan izdelan iz srebra. Srebro je kot material zelo vzdržljivo in enostavno za oblikovanje, predvsem pa je občutno cenejše od zlata in platine ter lažje za nošenje. Znano je po tem, da je zelo močno odsevno oz. svetleče, odporno na oksidacijo in korozijo, čeprav lahko z leti potemni. S pravilno nego bo poročni prstan iz srebra spet kot nov.
Srebrni poročni prstani, katerih cena je v primerjavi z zlatimi res ugodnejša, pa nosijo tudi velik simbolni pomen. Srebro namreč že dolgo simbolizira čistost, ki izhaja iz podobe srebrne lune, zato je poročni prstan srebro več kot primerno za obljubo večne zvestobe.

 

V naši ponudbi tudi poročni in zaročni prstani iz jekla, tudi po naročilu - Ljubljana z okolico.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR