Optimizacija spletne strani za Google in Najdi in za vaš donos

Optimizacija spletne strani za Google in Najdi.si je ključna, da bo vaša spletna stran obiskana in donosna. Google in Najdi.si sta spletna iskalnika, ki uporabljata tehnologijo, da s svojimi programi oziroma s tako imenovanimi pajki ali roboti prečešeta celoten splet ter na ta način sama najdeta spletne strani. To pomeni, da jih v Google ali Najdi.si ni potrebno posebej vpisati. Spletni iskalniki so glavna pot do informacij, saj s pomočjo njih potencialni kupci zbirajo informacije o produktih in storitvah.


Optimizacija spletne strani za Google pomeni, da se spletna stran izdela po kriterijih, ki jih zahteva spletni iskalnik Google. Naša primarna naloga je, da sledimo zahtevam spletnih iskalnikov in na podlagi tega znanja prilagodimo optimizacijo in izdelavo spletne strani danim zahtevam.


Za optimizirane spletne strani je ključna primerna izdelava strani za Google

  • Dobra HTML koda (koda brez elementov, ki jih Google ne mara)
  • Dobre kvalitetne vsebine, ki so napisane po kriterijih Google iskalnika
  • Zadostno število optimiziranih spletnih vsebin
  • Za optimizacijo spletne strani pa so ključni tudi linki oziroma povezave z drugih spletnih strani - proces imenujemo »link building«
  • Za Google optimizirano spletno stran so največ so vredne povezave iz sorodnih tematskih vsebin. V tem primeru je www.vsi.si ključen, saj gradi ravno sorodne tematske povezave

 

Vsi.si imenujemo tudi orodje za optimizacijo spletne strani za Google in Najdi, saj vsi spletni iskalniki za dobro umestitev med rezultati zadetkov zahtevajo kvalitetne povezave na vašo spletno stran.

 

Poleg izdelave spletne strani, Google zahteva tudi optimizacijo strani

Optimizacija spletne strani za Google je iz dneva v dan zahtevnejša, zato je ta korak bolje storiti danes, kot pa jutri. Zahtevnejše pomeni tudi dražje. Rezultat dobre optimizacije spletnih strani je zagotovo visoko mesto na Google za izbrano ključno besedo.

 

Želite optimizirano spletno stran za Google in Najdi? Pokličite nas na tel 05 907 59 28 ali pošljite mail na info@vsi.si!
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
VSISI d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 134a
1000 Ljubljana
Delovni čas
Ponedeljek - petek od 9.00 do 16.00 ure.
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 907 59 28
031 384 383
Seznam fraz
optimizacija spletne strani za google, optimizacija spletne strani za najdi  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA