Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo. Vulkanizerske storitve. Prodaja pnevmatik, menjava pnevmatik in hramba pnevmatik. Letne pnevmatike, zimske pnevmatike

Vulkanizerstvo. Pnevmatike za različne vrste vozil. Ugodna prodaja pnevmatik, hitra menjava pnevmatik. Dobrih pnevmatik ob menjavi ne zavrzite, ampak jih shranite pri nas - ugodna hramba pnevmatik.

Menjavo gum lahko ugodno opravite v Avto centru Velič Ljubljana. Datum menjave gum je že mimo, zato si hitro priskrbite strokovno vulkanizersko storitev. 
Vulkanizerske storitve kot so hramba avtoplaščev, menjava gum, premontaža gum so storitve, ki jih opravijo pri pooblaščenem servisu Citroen. Pnevmatike - nudimo vam kvalitetne pnevmatike za varno vožnjo. CITRO AVTO.
Avtoservis Velič v Ljubljani ponuja menjavo in nakup najcenejših zimskih gum. Širok izbor pnevmatik ter drugih vrhunskih vulkanizerskih storitev po ugodnem ceniku.
Vaš avto potrebuje test zimskih pnevmatik? Menjava pnevmatik in hramba gum v Avtocentru Velić je zares ugodna. Avtogume shranimo za celo sezono in vam jih ob koncu sezone tudi namestimo na avto. Zimske pnevmatike - test je namenjen preverjanju, če gume lahko uporabljate še v naslednji sezoni.
Centrirni stroji in vulkanizerske montirke na voljo v klasičnih in avtomatskih modelih. Montirka in centrirka za osebni in tovorni program.
Hramba pnevmatik, prodaja pnevmatik, montaža pnevmatik, popravilo pnevmatik, vulkanizerske storitve. Vulkanizerstvo Špan in avtopralnica Špan  – obiščite nas!
Po snegu, ledu in naslpoh v zimskih razmerah se ne morete voziti brez zimskih gum.
V našem avtocentru že dolgo opravljamo tako avtoservis kot tudi vulkanizerske storitve. Menjava zimskih gum pri nas poteka zelo hitro in po izredno ugodnih cenah. Obiščite nas v Šentvidu - AC Velič, Ljubljana.  
Vsaka avtomehanična delavnica potrebuje škarjasta avtodvigala, ki vam ne bodo povzročala zapletov. Naša so kvalitetna in profesionalna!
Obiščite naše vulkanizerske storitve v Ljubljani in drugih krajih po Sloveniji ter si pravočasno zagotovite nove zimske gume.
Vulkanizerstvo in vulkanizerske storitve, vulkanizerska delavnica – Avtocenter Velič Ljubljana. Vulkanizerska storitev po meri. Vulkanizerstvo Velič Ljubljana – ugodno, menjava gum oziroma menjava pnevmatik varne gume za vašo varnost. Vulkanizer poskrbi, da bo vaš jekleni konjiček opremljen z dobrimi pnevmatikami.
Pnevmatsko orodje v primerjavi z električnim prinaša številne prednosti. Pnevmatska dvigalka in pištola ter druga vulkanizerska oprema.
Menjava pnevmatik – datum menjave letnih gum za zimske se hitro bliža. Petrol Ljubljana – ugodna prodaja in menjava zimskih gum. Možnost nakupa na obroke.
Menjavo zimskih pnevmatik prepustite profesionalcem. Menjava zimskih gum bo opravljena na najvišjem nivoju ter predvsem v zadovoljivem času.
Vulkanizerstvo – najcenejša vulkanizacija v Avto centru Velič Ljubljana. Na voljo tudi najcenejše zimske in letne gume.
Vulkanizerstvo Špan - vulkanizerske storitve.  Popravilo alu platišč, popravilo pnevmatik, montaža pnevmatik, hramba pnevnatik, optična nastavitev podvozja in različne pnevmatike. Vulkanizerske storitve za vozila, oprema za vozila in ročna avtopralnica.
Profesionalna avtomehanična ali vulkanizerska delavnica vsekakor potrebuje vzdržljiva avtodvigala. Pnews Center vam jih nudi po ugodnih cenah.
V podjetju Petrol, d. d., Ljubljana je menjava pnevmatik tako ugodna, da se ne boste ozirali na datum, ampak boste kadarkoli poskrbeli za varno vožnjo. Spremljajte posebne akcije za dodatne popuste.
Vulkanizerska oprema priznanih blagovnih znamk za vašo delavnico. Ugodne cene montirk in centrirk.
Menjava pnevmatik in montaža pnevmatik. Nudimo tudi centriranje pnevmatik in shranjevanje pnevmatik. Menjava pnevmatik  - Avtocenter Velič!