Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Transportne storitve

Storitve na področju transporta in carinjenje.

Transport, logistika in carinsko posredovanje. Najem vozil in vzdrževanje vozil. Različni ponudniki storitev na področju transporta in logistike. Izposoja kombijev in rent a car. Transportne storitve po ugodni ceni.

Mednarodni prevozi tovora – profesionalen, zanesljiv, varen in hiter prevoz blaga v cestnem prometu. Kakovostna organizacija prevozov tudi po Sloveniji.
Volumenski prevozi blaga, volumenski prevozi, prevozi blaga
Zaupajte strokovnjakom! V podjetju Biropro imajo obsežna zunanja in notranja skladišča, poskrbijo pa tudi za transport blaga.
Na področju transporta in logistike smo na vrhu. Če potrebujete mednarodni prenos blaga, cestni transport ali drugo, smo vam vedno na razpolago.
Organiziranje mednarodnih prevozov tovora z vso potrebno tehnologijo nudi kakovostno, zanesljivo in cenovno ugodno storitev. Ugodna cena za najem kombija. 
Rent a car - najem osebnega vozila za vikend ali daljše obdobje. Vozila, ki imajo vso potrebno opremo, kasko zavarovanje, vinjeto. Rent a car storitve po izredno ugodni ceni. Pri nas lahko najamete tudi kombi, avtodom, skuter, avto prikolico. Pozabili nismo niti na ljubitelje plovbe, saj pri nas nudimo tudi izposojo čolnov. Rent a car Agio, Ljubljana.
Carinsko posredovanje in zavarovalniško posredovanje. Nudimo storitve kot so zavarovanje pošiljk, hišno carinjenje po sistemu SIAES/ECS pri uvozu in izvozu in varnostno svetovanje. Uvozno in izvozno carinjenje. Sledimo predpisom in direktivam in delo opravimo hitro in strokovno. Distribucijski center in logistično podjetje Interlogis d.o.o., Kranj.
Varni in zanesljivi prevozi blaga s podjetjem Prigo. Prevoz blaga s sodobnimi vozili Mercedes-Benz, ki omogočajo varen in hiter cestni prevoz. Prevoz tovora po Sloveniji, državah EU in državah bivše Jugoslavije.
zanesljiv in hiter prevoz blaga. Na voljo tudi mednarodni prevozi tovora. 
Transport in logistika za zahodni Balkan: Prevozi blaga (tudi ADR prevozi), distribucija, skladiščenje in carinsko posredovanje. Prevozi nevarnih snovi - distribucija in skladiščenje v skladu z ADR predpisi. Logistične storitve za področje zahodnega Balkana in drugih držav. Organiziramo tudi medcelinske prevoze - dostava pošiljk na vse konce sveta. Interlogis d.o.o., Kranj.
Transport in logistika sta izjemno vpletena drug pri drugem, saj transportne storitve vključujejo tudi logistične storitve.
Prevozi s kombijem – varen in zanesljiv prevoz tovora po Sloveniji in tujini. Strokovna organizacija kombi prevozov. Cenik vključuje tudi dodatne storitve.
Prevozi blaga po Sloveniji in Evropi, tako volumenski kot ostali, so organizirani profesionalno in zanesljivo. Prevoz lahkega tovora s kombiji. Ugoden najem.
Proizvajamo transportni beton visoke kvalitete. Za vas organiziramo tudi prevoz betona. Betonarna Oblak ima v svoji ponudbi tudi betonske izdelke kot so škarpniki, tlakovci, zidaki. Smo družinsko podjetje, ki deluje še od leta 1908. Oblak commerce d.o.o., Logatec.
Letalski prevoz je v današnjem času eden izmed najpogostejših načinov transporta. Letalski tovorni promet je ključnega pomena za preživetje mnogih ljudi.
Pri našem podjetju se lahko odločite za najem kombija s vso potrebno opremo. V ponudbi imamo tudi najem in prodajo gradbenih strojev. Najem je boljša rešitev, če gradbeno mehanizacijo na gradbišču potrebujete le kratek čas. Podjetje Fiš do.o. ima v ponudbi tudi kruhoreznice Domina in ekokamine.
Mednarodni prevozi in prevozi po Sloveniji - opravljamo tako prevoze tovora kot tudi avtobusne prevoze ljudi po Sloveniji in drugih evropskih državah. Naši avtobusi so udobne, poskrbeli pa smo tudi za privlačne cene. Če potrebujete prevoz pokvarljivega blaga v hladilnikih ali prevoz kontejnerjev, smo prav tako pravi naslov za vas! Tavčar A & B, Sežana.
Carino in vse birokratske postopke v zvezi s carino vam bomo uredili brez zapletov in težav. Tudi urejanje carine iz Kitajske ne predstavlja problemov.
Imate premajhen prtljažnik za prevoz manjšega tovora? Rešitev je preprostejša kot si mislite - najem prikolice. Pri podjetju Agio iz Ljubljane je poleg izposoje prikolic možna tudi izposoja drugih prevoznih sredstev, npr. avtomobilov in kombijev.  
Kontejnerski prevozi – tovorni prevozi s kontejnerji. Prevozi blaga s kontejnerji podjetja Prigo – standardne dimenzije kontejnerjev.