Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Najcenejše zimske gume vas bodo presenetile s svojo kvaliteto. Sklenite dober posel in kupite zimske pnevmatike Bridgestone. Pri podjetju CIM v Dobu so cene zimskih gum zelo ugodne.
Pravočasna menjava zimskih gum z ustreznim profilom je ključna zaradi zakonske ustreznosti v prometu.
Prodaja letnih in celoletnih pnevmatik. Obiščite našo spletno trgovino CIM, kjer lahko izbirate gume za različne znamke vozil. V podjetju se trudimo, da svoje storitve stalno dopolnjujemo. CIM d.o.o. v Dobu.
Potrebujete menjavo letnih pnevmatik za zimske? Zagotovite si jih že pred predpisanim 15. novembrom, se izognite gneči in si zagotovite največ po najnižji ceni 
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Oglejte si ugoden cenik in naročite ustrezne pnevmatike priznanih proizvajalcev. Letne gume za avto lahko naročite tudi preko spleta.
Pnevmatike – ugodne cene za zimske avtomobilske gume Nokian. Akcija zimskih gum pri Petrol Ljubljana prinaša številne popuste. Nakup na obroke.
Ali vaš jekleni konjiček potrebuje novo obutev? Pri nas so vam na voljo poceni letne pnevmatike različnih proizvajalcev, tako da boste zagotovo našli prave gume za svoje vozilo. Vabljeni v AC Velić iz Ljubljane.
Profil gum je zakonsko določen, zato poskrbite, da bo profil vaše zimske ali letne gume za zimo ustrezal predpisom.
Gume – Petrol akcija omogoča kakovostne zimske gume za vsa vozila.
Obiščite Avtocenter Velič, kjer vam nudimo pnevmatike za tovorna vozila po ugodnih cena. Imamo široko ponudbo pnevmatik za tovorna in lahko tovorna vozila. AC Velič, Šentvid.
Letne ali zimske avtomobilske pnevmatike Nokian so vrhunske kakovosti, cena pa je še nižja, kadar je na voljo akcija. Obiščite poslovalnice Petrol in preverite našo ponudbo.
Zimske gume ugodno so nekaj, kar povečuje varnost na cestah. Če so nove gume za avto poceni, jih marsikdo z lažje zamenja. Pomagamo še s pnevmatikami CIM v Dobu.
Gume Nokian so izjemno kvalitetne pnevmatike. Zimske gume Nokian WR D3 so odlične za vožnjo v dežju in snegu, saj so varne in varčne.
Pnevmatike za avto – Petrol d.d. Ljubljana nudi cenovno ugodne in kakovostne zimske avto pnevmatike Nokian na obroke. Tudi za tovorna in dostavna vozila. 
Pravilno prilagojena avtooptika s pomočjo novodobne 3D tehnologije v AC Velič. Če si želite zagotoviti varno vožnjo se oglasite pri nas za popolno optiko podvozja.
Pnevmatike – zimske, letne in zimsko letne (celoletne). Pred nakupom je dobro opraviti test pnevmatik. Zakon določa, kdaj je čas za zimsko opremo.   
Nokian pnevmatike so kakovostne zimske gume, ki se uporabljajo za različna vozila. Spremljajte naše akcije za še ugodnejše cene.
Iščete ugodno ponudbo kakovostnih in cenovno dostopnih pnevmatik? Oglejte si našo dobro založeno ponudbo zimskih, letnih in zimsko-letnih avtomobilskih pnevmatik
Gume za avto tudi na obroke, saj vam Petrol Ljubljana za letne in zimske avto gume različnih proizvajalcev omogoča obročno odplačevanje.