Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Želite kupiti poceni pnevmatike? Pridite k nam in izberite zimske avtomobilske pnevmatike ali letne avtomobilske pnevmatike po res ugodnih cenah – najcenejše pnevmatike.
Iščete ugodno ponudbo kakovostnih in cenovno dostopnih pnevmatik? Oglejte si našo dobro založeno ponudbo zimskih, letnih in zimsko-letnih avtomobilskih pnevmatik
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Prodaja zimskih gum na stranki prijazen način - kupite zimske pnevmatike kar od doma s pomočjo naše spletne trgovine. Spletna prodajalna Vulkanizerstva Furlan.
Gume za lahka tovorna vozila - cenik gum za tovorna vozila z 19 do 35 odstotnim popustom. Petrol omogoča tudi obročno odplačevanje.
Montaža pnevmatik najboljših proizvajalcev. Za menjavo pnevmatik poskrbi profesionalno osebje podjetja AVTO INN iz Nove Gorice. Premontaža gum poteka hitro in brezhibno!
Prodaja pnevmatik je eda izmed ključnih dejavnosti Vulkanizerstva Furlan. Zimske pnevamtike Nokian lahko kupite tudi na obroke (prodaja za Dolenjsko).
Profil gum za zimo je zakonsko določen. Tudi letne gume imajo predpisano globino, toda kršitve profila letnih gum so veliko manj pogoste.
Poleg prodaje osebnih in gospodarskih vozil znamke Volkswagen boste pri nas lahko opravili tudi menjavo pnevmatik. Na zalogi imamo gume različnih proizvajalcev, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček primerno obut tako za zimske kot za poletne vremenske razmere. Kakovosten vulkanizerski servis - AC Kondor, Ljubljana.  
Potrebujete menjavo letnih pnevmatik za zimske? Zagotovite si jih že pred predpisanim 15. novembrom, se izognite gneči in si zagotovite največ po najnižji ceni 
Vrhunske pnevmatike različnih proizvajalcev. Na voljo so letne, zimske pnevmatike in pnevmatike, ki so primerne za vožnjo v vseh letih časih. Hramba, montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik. - Vulkanizerstvo Stanko Špan, Ljubljana. Celostne vulkanizerske storitve.
Pnevmatike za vozila: dobava in montaža v vulkanizerski delavnici Prigo. Letne in zimske pnevmatike se navadno zamenjajo dvakrat na leto.
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Pnevmatike Nokian niso najbolj poznane, toda so zelo kvalitetne. Izpostaviti velja predvsem model WR d3, ki je eden izmed najbolj priljubljenih pnevamtik Nokian.
Olajšajte si nakup z zimskimi gumami na obroke, da se boste pozimi varno vozili v vseh vremenskih razmerah.
V spletni trgovini vulkanizerstva Furlan lahko kupite zimske gume različnih dimenzij. V prvi vrsti ponujajo zimske gume za avto, toda ponudba obsega tudi zimske gume različnih dimenzij za tovornjake, traktorje in ostalo strojno mehanizacijo.
Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian vrhunske kakovosti in ugodnih cen. Posebna akcija zimskih gum prinaša ugodne cene.
Najcenejše gume daleš naokoli. Ste iz Ljubljane ali Zagreba? Prideite na naš servis na zamenjavo zimskih in letnih gum.
Gume na obroke se izplača kupiti. Kakor vam bodo gume služile vso leto, tako lahko obročno tudi odplačujete nakup zimskih gum na obroke.
Nokian pnevmatike so kakovostne zimske gume, ki se uporabljajo za različna vozila. Spremljajte naše akcije za še ugodnejše cene.