Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Profil gum za zimo je potrebno preveriti pred vsako novo sezono, še posebej pa pred zimo. Treba je paziti na profil letnih gum za zimo, saj mora ta biti vsaj 3 milimetre.
Zimske gume Petrol – cenik je znižan do 35 %, akcija velja za določene gume (zimske).
Gume za avto so vam na voljo v avtoservis Avtocenter Velić. Cenik zimskih ali zimsko letnih gum lahko preverite na naši spletni strani. Poleg gum vam nudimo tudi jeklena platišča, premontažo in balansiranje ali vijačenje platišč.  Avtocenter Velič, Ljubljana.  
Gume – Petrol akcija omogoča kakovostne zimske gume za vsa vozila.
Avtomobilske pnevmatike – Avtocenter Velič. Želite kupiti poceni pnevmatike? Pridite k nam in izberite zimske avtomobilske pnevmatike ali letne avtomobilske pnevmatike po res ugodnih cenah. Prodaja pnevmatik – najcenejše pnevmatike.
Oznake na pnevmatikah nam pomagajo pri nakupu, vzdrževanju in prepoznavanju kakovosti pnevmatik.
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Pnevmatike – ugodne cene za zimske avtomobilske gume Nokian. Akcija zimskih gum pri Petrol Ljubljana prinaša številne popuste. Nakup na obroke.
Pravočasna menjava zimskih gum z ustreznim profilom je ključna zaradi zakonske ustreznosti v prometu.
Vrhunske pnevmatike različnih proizvajalcev. Na voljo so letne, zimske pnevmatike in pnevmatike, ki so primerne za vožnjo v vseh letih časih. Hramba, montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik. - Vulkanizerstvo Stanko Špan, Ljubljana. Celostne vulkanizerske storitve.
Pravilno prilagojena avtooptika s pomočjo novodobne 3D tehnologije v AC Velič. Če si želite zagotoviti varno vožnjo se oglasite pri nas za popolno optiko podvozja.
Najcenejše gume, menjava zimskih in letnih gum, menjava zavornega in motornega olja ter druge vulkanizerske storitve. Ugodno in hitro vulkanizerstvo v Ljubljani.
Nokian pnevmatike so kakovostne zimske gume, ki se uporabljajo za različna vozila. Spremljajte naše akcije za še ugodnejše cene.
Poceni pnevmatike v AC Velič vedno na voljo, kadar se bliža zakonsko obvezna menjava pnevmatik.
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Iščete ugodne in kvalitetne nove gume za vaš avto? Prodaja pnevmatik na spletu - v naši spletni trgovini so na voljo nove pnevmatike različnih proizvajalcev. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in cenovnim razredom. Letne gume Vredestein, Petlas, Novex in druge. Podjetje CIM v Dobu.
Gume za avto tudi na obroke, saj vam Petrol Ljubljana za letne in zimske avto gume različnih proizvajalcev omogoča obročno odplačevanje.
Zimske pnevmatike Petrol – posebna akcija prinaša ugodne cene. Cenik popustov za zimske gume na spletni strani. Datum menjave pnevmatik se bliža. 
Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian vrhunske kakovosti in ugodnih cen. Posebna akcija zimskih gum prinaša ugodne cene.
Avtocenter Velič vam nudi hitro, preprosto in ugodno zamenjavo pnevmatik za avto. Presenečeni boste nad našo ponudbo in kvaliteto storitev. Prepričajte se na lastne oči o ponudbi pnevmatik različnih proizvajalcev.