Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Gume – zimske in zimsko letne pnevmatike na voljo na Petrolu. Testiranje pnevmatik je obvezno, zakon določa da morajo imeti zimske gume najmanj 4 mm profila.
Ali vaš jekleni konjiček potrebuje novo obutev? Pri nas so vam na voljo poceni letne pnevmatike različnih proizvajalcev, tako da boste zagotovo našli prave gume za svoje vozilo. Vabljeni v AC Velić iz Ljubljane.
Zimske pnevmatike Petrol – posebna akcija prinaša ugodne cene. Cenik popustov za zimske gume na spletni strani. Datum menjave pnevmatik se bliža. 
Oznake na pnevmatikah nam pomagajo pri nakupu, vzdrževanju in prepoznavanju kakovosti pnevmatik.
Potrebujete menjavo letnih pnevmatik za zimske? Zagotovite si jih že pred predpisanim 15. novembrom, se izognite gneči in si zagotovite največ po najnižji ceni 
Zimske gume najceneje si želi vsak voznik. Tudi tisti, ki hočejo le vrhunske in prestižne pnevmatike za avto, jih z veseljem kupijo tam, kjer so najcenejše.
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Kakovostne in cenovno ugodne zimske avto pnevmatike na obroke pri družbi Petrol. Prodaja zimskih pnevmatik za osebna, tovorna in dostavna vozila.
Naročite najboljše celoletne pnevmatike v naši spletni trgovini, da boste v vseh vremenskih razmerah imeli dober oprijem.
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Nokian pnevmatike so kakovostne zimske gume, ki se uporabljajo za različna vozila. Spremljajte naše akcije za še ugodnejše cene.
Gume za avto so vam na voljo v avtoservis Avtocenter Velić. Cenik zimskih ali zimsko letnih gum lahko preverite na naši spletni strani. Poleg gum vam nudimo tudi jeklena platišča, premontažo in balansiranje ali vijačenje platišč.  Avtocenter Velič, Ljubljana.  
Zimske avto gume za avto na obroke in po znižanih cenah. Obiščite bencinske servise v Ljubljani in drugod po Sloveniji ter si zagotovite kvalitetne zimske avto gume.  
Avtomobilske pnevmatike – Avtocenter Velič. Želite kupiti poceni pnevmatike? Pridite k nam in izberite zimske avtomobilske pnevmatike ali letne avtomobilske pnevmatike po res ugodnih cenah. Prodaja pnevmatik – najcenejše pnevmatike.
Dimenzije zimskih gum za vsa vozila, od osebnih avtomobilov do terenskih, transportnih in SUV vozil.
Pnevmatike so na voljo v različnih dimenzijah, te so odvisne od vrste vozila in njegovih lastnosti. Dimenzije lahko preverite v Petrolovih delavnicah.
Prodaja gum poteka tudi na spletni strani, prodaja zimskih gum na obroke, ki jo omogoča Petrol Ljubljana, mogoča tudi na vseh servisih.
Gume – Petrol akcija omogoča kakovostne zimske gume za vsa vozila.
Gume - zimske, letne ali zimsko letne, lahko ugodno kupite v Avtocentru Velič, kjer vam nudimo tudi kvalitetno montažo, shranjevanje in centriranje gum.  
Odločite se za ugoden nakup kakovostnih pnevmatik za avto in si zagotovite ugoden nakup.