Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Kupite gume za tovorna vozila pri AC Velič! Gume za lahka tovorna vozila in cenik gum za lahka, osebna in tovorna vozila preverite na naši spletni strani.  AC Velič, Šentvid, Ljubljana.
Prodajni program obsega ponudbo gum za tovorna, dostavna vozila in tudi za gradbene stroje. Na voljo imamo pnevmatike številnih priznanih proizvajalcev.
Zimske gume Petrol – cenik pnevmatik je v akciji, zato so cene zimskih gum ugodne. Globina profila za zimske gume mora biti vsaj 4 milimetre.
Zimske gume ugodno so nekaj, kar povečuje varnost na cestah. Če so nove gume za avto poceni, jih marsikdo z lažje zamenja. Pomagamo še s pnevmatikami CIM v Dobu.
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Profil gum za zimo je potrebno preveriti pred vsako novo sezono, še posebej pa pred zimo. Treba je paziti na profil letnih gum za zimo, saj mora ta biti vsaj 3 milimetre.
Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian vrhunske kakovosti in ugodnih cen. Posebna akcija zimskih gum prinaša ugodne cene.
Pravilno prilagojena avtooptika s pomočjo novodobne 3D tehnologije v AC Velič. Če si želite zagotoviti varno vožnjo se oglasite pri nas za popolno optiko podvozja.
Obiščite Avtocenter Velič, kjer vam nudimo pnevmatike za tovorna vozila po ugodnih cena. Imamo široko ponudbo pnevmatik za tovorna in lahko tovorna vozila. AC Velič, Šentvid.
Zimske gume Vredestein so prava izbira, če potrebujete nove gume. Pri nas dobite vse vrste zimskih gum ugodno. Ne odlašajte, da vas ne bo presenetila zima.
Letne ali zimske avtomobilske pnevmatike Nokian so vrhunske kakovosti, cena pa je še nižja, kadar je na voljo akcija. Obiščite poslovalnice Petrol in preverite našo ponudbo.
Olajšajte si nakup z zimskimi gumami na obroke, da se boste pozimi varno vozili v vseh vremenskih razmerah.
Celoletne pnevmatike za različna vozila - oglejte si široko ponudbo na naši spletni strani. Nudimo vam kakovostne celoletne gume, ki so primerne za vožnjo v vseh letnih časih. Vaš avtomobil bo tako dobro opremljen za vožnjo tako po suhem, mokrem kot tudi zasneženem vozišču. Priznani proizvajalci in ugodne cene. CIM d.o.o. v Dobu.
Montaža pnevmatik najboljših proizvajalcev. Za menjavo pnevmatik poskrbi profesionalno osebje podjetja AVTO INN iz Nove Gorice. Premontaža gum poteka hitro in brezhibno!
Najcenejše zimske gume vas bodo presenetile s svojo kvaliteto. Sklenite dober posel in kupite zimske pnevmatike Bridgestone. Pri podjetju CIM v Dobu so cene zimskih gum zelo ugodne.
Zimske gume – zaradi posebne sestave in zmesi gume zimske pnevmatike zagotavljajo varno vožnjo pozimi. Menjava zimskih gum naj bo prepuščena strokovnjaku.
Pnevmatike za avto – Petrol d.d. Ljubljana nudi cenovno ugodne in kakovostne zimske avto pnevmatike Nokian na obroke. Tudi za tovorna in dostavna vozila. 
Priporočljivo si je ogledati teste zimskih gum, da jih lahko naročite od najboljših proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike za dober oprijem cestišča.
Ali vaš jekleni konjiček potrebuje novo obutev? Pri nas so vam na voljo poceni letne pnevmatike različnih proizvajalcev, tako da boste zagotovo našli prave gume za svoje vozilo. Vabljeni v AC Velić iz Ljubljane.
Zimske pnevmatike Nokian wr d3 – kakovostne in cenovno ugodne avtomobilske gume. Preverite popuste v ceniku pri Petrol Ljubljana. Možnost nakupa na obroke.