Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Priporočljivo si je ogledati teste zimskih gum, da jih lahko naročite od najboljših proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike za dober oprijem cestišča.
Poleg prodaje osebnih in gospodarskih vozil znamke Volkswagen boste pri nas lahko opravili tudi menjavo pnevmatik. Na zalogi imamo gume različnih proizvajalcev, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček primerno obut tako za zimske kot za poletne vremenske razmere. Kakovosten vulkanizerski servis - AC Kondor, Ljubljana.  
Letne ali zimske avtomobilske pnevmatike Nokian so vrhunske kakovosti, cena pa je še nižja, kadar je na voljo akcija. Obiščite poslovalnice Petrol in preverite našo ponudbo.
Gume za avto tudi na obroke, saj vam Petrol Ljubljana za letne in zimske avto gume različnih proizvajalcev omogoča obročno odplačevanje.
Najcenejše pnevmatike v avtocentru Velič, da si boste lažje priskrbeli nove kvalitetne gume.
Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian vrhunske kakovosti in ugodnih cen. Posebna akcija zimskih gum prinaša ugodne cene.
Nove avtomobilske gume poskrbijo za varnost na cesti. Najcenejše avtomobilske pnevmatike na voljo v Avto centru Velič - menjava gum ter druga strokovna avtomobilska oprema.
Zimske gume Petrol – cenik pnevmatik je v akciji, zato so cene zimskih gum ugodne. Globina profila za zimske gume mora biti vsaj 4 milimetre.
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Obiščite Avtocenter Velič, kjer vam nudimo pnevmatike za tovorna vozila po ugodnih cena. Imamo široko ponudbo pnevmatik za tovorna in lahko tovorna vozila. AC Velič, Šentvid.
Pnevmatike – zimske, letne in zimsko letne (celoletne). Pred nakupom je dobro opraviti test pnevmatik. Zakon določa, kdaj je čas za zimsko opremo.   
Vrhunske pnevmatike različnih proizvajalcev. Na voljo so letne, zimske pnevmatike in pnevmatike, ki so primerne za vožnjo v vseh letih časih. Hramba, montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik. - Vulkanizerstvo Stanko Špan, Ljubljana. Celostne vulkanizerske storitve.
Zimske pnevmatike - cenik popustov za različne zimske gume. Datum menjave gum se hitro bliža. Globina profila vpliva na stabilnost.
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Gume za avto so vam na voljo v avtoservis Avtocenter Velić. Cenik zimskih ali zimsko letnih gum lahko preverite na naši spletni strani. Poleg gum vam nudimo tudi jeklena platišča, premontažo in balansiranje ali vijačenje platišč.  Avtocenter Velič, Ljubljana.  
Profil pnevmatik za zimo – zakon določa, da je minimalna globina profila zimske in letne pnevmatike za zimske razmere 3 milimetre.
Zimske gume Petrol – cenik je znižan do 35 %, akcija velja za določene gume (zimske).
Prodaja pnevmatik pri Petrol Ljubljana – ugodne cene zimskih pnevmatik Nokian. Nakup možen tudi na obroke - preverite cenik popustov.
Obiščite Pnews center in preglejte ponudbo ugodnih obnovljenih avto pnewmatik. Nizka cena ne pomeni, da so manj kvalitetne ali manj varne, zato ne oklevajte!
Zimske pnevmatike Petrol – posebna akcija prinaša ugodne cene. Cenik popustov za zimske gume na spletni strani. Datum menjave pnevmatik se bliža.