Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Prodaja letnih in celoletnih pnevmatik. Obiščite našo spletno trgovino CIM, kjer lahko izbirate gume za različne znamke vozil. V podjetju se trudimo, da svoje storitve stalno dopolnjujemo. CIM d.o.o. v Dobu.
Poceni pnevmatike v AC Velič vedno na voljo, kadar se bliža zakonsko obvezna menjava pnevmatik.
Zimske pnevmatike Petrol – posebna akcija prinaša ugodne cene. Cenik popustov za zimske gume na spletni strani. Datum menjave pnevmatik se bliža. 
Pnevmatike – zimske, letne in zimsko letne (celoletne). Pred nakupom je dobro opraviti test pnevmatik. Zakon določa, kdaj je čas za zimsko opremo.   
Pravočasna menjava zimskih gum z ustreznim profilom je ključna zaradi zakonske ustreznosti v prometu.
Poleg prodaje osebnih in gospodarskih vozil znamke Volkswagen boste pri nas lahko opravili tudi menjavo pnevmatik. Na zalogi imamo gume različnih proizvajalcev, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček primerno obut tako za zimske kot za poletne vremenske razmere. Kakovosten vulkanizerski servis - AC Kondor, Ljubljana.  
Zimske pnevmatike - cenik popustov za različne zimske gume. Datum menjave gum se hitro bliža. Globina profila vpliva na stabilnost.
Zimske gume – zaradi posebne sestave in zmesi gume zimske pnevmatike zagotavljajo varno vožnjo pozimi. Menjava zimskih gum naj bo prepuščena strokovnjaku.
Avtomobilske zimske gume Nokian trenutno v prodajni akciji pred začetkom zimske sezone. Avtomobilske gume cena zelo ugodna.
Priporočljivo si je ogledati teste zimskih gum, da jih lahko naročite od najboljših proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike za dober oprijem cestišča.
Najcenejše pnevmatike v avtocentru Velič, da si boste lažje priskrbeli nove kvalitetne gume.
Zimske pnevmatike Nokian wr d3 – kakovostne in cenovno ugodne avtomobilske gume. Preverite popuste v ceniku pri Petrol Ljubljana. Možnost nakupa na obroke.
Je spet tisti čas v letu, ko je potrebna menjava pnevmatik? Ali pa morda potrebujete zaradi obrabljenosti nove? Prodaja in menjava pnevmatik pri AMZS je lahko izredno ugodna rešitev za člane, saj nudimo posebne ugodnosti.
CIM d.o.o. vam ponuja kakovostne zimske gume Vredestein po ugodnih cenah. Njihove pnevamtike so vzdržljive in varne z dobrim oprijemom, zato so odlična izbira za vas.
Profil gum je zakonsko določen, zato poskrbite, da bo profil vaše zimske ali letne gume za zimo ustrezal predpisom.
Oglejte si ugoden cenik in naročite ustrezne pnevmatike priznanih proizvajalcev. Letne gume za avto lahko naročite tudi preko spleta.
Pnevmatike za vse letne čase in vse vrste avtomobilov lahko kupite v poslovalnicah Petrol, kjer poteka akcija za letne pnevmatike različnih proizvajalcev.
Dimenzije pnevmatik morajo biti ustrezne tipu vozila. Prevelike ali premajhne avtomobilske zimske pnevmatike (W+S) lahko poslabšajo vozne lastnosti vozila. 
Gume za avto so vam na voljo v avtoservis Avtocenter Velić. Cenik zimskih ali zimsko letnih gum lahko preverite na naši spletni strani. Poleg gum vam nudimo tudi jeklena platišča, premontažo in balansiranje ali vijačenje platišč.  Avtocenter Velič, Ljubljana.  
Gume za avto tudi na obroke, saj vam Petrol Ljubljana za letne in zimske avto gume različnih proizvajalcev omogoča obročno odplačevanje.