Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Obiščite Avtocenter Velič, kjer vam nudimo pnevmatike za tovorna vozila po ugodnih cena. Imamo široko ponudbo pnevmatik za tovorna in lahko tovorna vozila. AC Velič, Šentvid.
Je spet tisti čas v letu, ko je potrebna menjava pnevmatik? Ali pa morda potrebujete zaradi obrabljenosti nove? Prodaja in menjava pnevmatik pri AMZS je lahko izredno ugodna rešitev za člane, saj nudimo posebne ugodnosti.
Iščete ugodno ponudbo kakovostnih in cenovno dostopnih pnevmatik? Oglejte si našo dobro založeno ponudbo zimskih, letnih in zimsko-letnih avtomobilskih pnevmatik
Letne pnevmatike – izbira ustrezne letne gume odvisna od dimenzije, hitrostnega razreda in nosilnosti avtomobilske gume. Test letnih pnevmatik v veliko pomoč.
Pravilno prilagojena avtooptika s pomočjo novodobne 3D tehnologije v AC Velič. Če si želite zagotoviti varno vožnjo se oglasite pri nas za popolno optiko podvozja.
Najcenejše pnevmatike v avtocentru Velič, da si boste lažje priskrbeli nove kvalitetne gume.
Gume za lahka tovorna vozila - cenik gum za tovorna vozila z 19 do 35 odstotnim popustom. Petrol omogoča tudi obročno odplačevanje.
Poleg prodaje osebnih in gospodarskih vozil znamke Volkswagen boste pri nas lahko opravili tudi menjavo pnevmatik. Na zalogi imamo gume različnih proizvajalcev, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček primerno obut tako za zimske kot za poletne vremenske razmere. Kakovosten vulkanizerski servis - AC Kondor, Ljubljana.  
Pnevmatike – zimske, letne in zimsko letne (celoletne). Pred nakupom je dobro opraviti test pnevmatik. Zakon določa, kdaj je čas za zimsko opremo.   
Dimenzije zimskih gum za vsa vozila, od osebnih avtomobilov do terenskih, transportnih in SUV vozil.
Zimske gume – zaradi posebne sestave in zmesi gume zimske pnevmatike zagotavljajo varno vožnjo pozimi. Menjava zimskih gum naj bo prepuščena strokovnjaku.
Nokian pnevmatike so kakovostne zimske gume, ki se uporabljajo za različna vozila. Spremljajte naše akcije za še ugodnejše cene.
Pnevmatike za lahka tovorna, terenska, dostavna in osebna vozila. Cenik pnevmatik nudi popuste za zimske gume različnih znamk. Ugoden nakup na obroke. 
Zagotovite si ugodne zimske gume znamke Michelin in drugih proizvajalcev. Kakovostne pnevmatike z najmanj 3mm profila so nujna zimska oprema.
Vrhunske pnevmatike različnih proizvajalcev. Na voljo so letne, zimske pnevmatike in pnevmatike, ki so primerne za vožnjo v vseh letih časih. Hramba, montaža pnevmatik in popravilo pnevmatik. - Vulkanizerstvo Stanko Špan, Ljubljana. Celostne vulkanizerske storitve.
Prodajna akcija gum v Vulkanizerstvu Furlan vam omogoča kakovostne zimske gume za vsa vozila. Preverite ponudbo in izberite najprimernejše gume za vaše vozilo.
Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian vrhunske kakovosti in ugodnih cen. Posebna akcija zimskih gum prinaša ugodne cene.
Profil gum je zakonsko določen, zato poskrbite, da bo profil vaše zimske ali letne gume za zimo ustrezal predpisom.
Zimske pnevmatike - cenik popustov za različne zimske gume. Datum menjave gum se hitro bliža. Globina profila vpliva na stabilnost.
V spletni trgovini vulkanizerstva Furlan lahko kupite zimske gume različnih dimenzij. V prvi vrsti ponujajo zimske gume za avto, toda ponudba obsega tudi zimske gume različnih dimenzij za tovornjake, traktorje in ostalo strojno mehanizacijo.