Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Pnevmatike

Pnevmatike za različne tipe vozil. Zimske, letne in celoletne gume.

Pnevmatike - zimske, letne in celoletne. Kje kupiti gume? Prodaja gum različnih znamk: Michelin, Sava, Dunlop in druge. Pnevmatike, ki imajo dober oprijem na mokrem in suhem cestišču. Ugodne cene gum oz. pnevmatik.

Odločite se za ugoden nakup kakovostnih pnevmatik za avto in si zagotovite ugoden nakup. 
Prodaja gum poteka tudi na spletni strani, prodaja zimskih gum na obroke, ki jo omogoča Petrol Ljubljana, mogoča tudi na vseh servisih.
Gume – Petrol akcija omogoča kakovostne zimske gume za vsa vozila.
Avtocenter Velič vam nudi hitro, preprosto in ugodno zamenjavo pnevmatik za avto. Presenečeni boste nad našo ponudbo in kvaliteto storitev. Prepričajte se na lastne oči o ponudbi pnevmatik različnih proizvajalcev.
Dimenzije zimskih gum za vsa vozila, od osebnih avtomobilov do terenskih, transportnih in SUV vozil.
Profil gum je zakonsko določen, zato poskrbite, da bo profil vaše zimske ali letne gume za zimo ustrezal predpisom.
Pnevmatike za avto – Petrol d.d. Ljubljana nudi cenovno ugodne in kakovostne zimske avto pnevmatike Nokian na obroke. Tudi za tovorna in dostavna vozila. 
Olajšajte si nakup z zimskimi gumami na obroke, da se boste pozimi varno vozili v vseh vremenskih razmerah.
Avtomobilske zimske gume Nokian trenutno v prodajni akciji pred začetkom zimske sezone. Avtomobilske gume cena zelo ugodna.
Pnevmatike za lahka tovorna, terenska, dostavna in osebna vozila. Cenik pnevmatik nudi popuste za zimske gume različnih znamk. Ugoden nakup na obroke. 
Zimske pnevmatike Petrol – posebna akcija prinaša ugodne cene. Cenik popustov za zimske gume na spletni strani. Datum menjave pnevmatik se bliža. 
Dobre zimske gume po ugodnih cenah so na voljo v Petrolovih poslovalnicah. Preverite tudi letne in zimsko-letne pnevmatike.
Najcenejše zimske gume vas bodo presenetile s svojo kvaliteto. Sklenite dober posel in kupite zimske pnevmatike Bridgestone. Pri podjetju CIM v Dobu so cene zimskih gum zelo ugodne.
Zimske gume zamenjajte, ko temperature padejo pod deset stopinj Celzija, saj je njihova oprijemljivost na cesti boljša. Pri podjetju CIM v Dobu dobite najcenejše zimske gume.
Iščete ugodne in kvalitetne nove gume za vaš avto? Prodaja pnevmatik na spletu - v naši spletni trgovini so na voljo nove pnevmatike različnih proizvajalcev. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in cenovnim razredom. Letne gume Vredestein, Petlas, Novex in druge. Podjetje CIM v Dobu.
Gume - zimske, letne ali zimsko letne, lahko ugodno kupite v Avtocentru Velič, kjer vam nudimo tudi kvalitetno montažo, shranjevanje in centriranje gum.  
Gume za lahka tovorna vozila - cenik gum za tovorna vozila z 19 do 35 odstotnim popustom. Petrol omogoča tudi obročno odplačevanje.
Pnevmatike za vse letne čase in vse vrste avtomobilov lahko kupite v poslovalnicah Petrol, kjer poteka akcija za letne pnevmatike različnih proizvajalcev.
Prodaja zimskih gum na stranki prijazen način - kupite zimske pnevmatike kar od doma s pomočjo naše spletne trgovine. Spletna prodajalna podjetja CIM nudi gume različnih znamk - Vredestein, Petlas, Kumho, Bridgestone ... V ponudbi so gume različnih cenovnih razredov. CIM d.o.o. v Dobu.
Oglejte si ugoden cenik in naročite ustrezne pnevmatike priznanih proizvajalcev. Letne gume za avto lahko naročite tudi preko spleta.