Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Če želite kupiti kvalitetno in varno motoristično opremo, je ena od boljših izbir moto oprema IXS. Pod to znamko najdete motoristične jakne, hlače, rokavice, čelade in ostalo opremo. Vabljeni v KMC salon na Dolenjski cesti v Ljubljani ali v spletno trgovino!  
Če ste ljubitelj motorjev, boste zagotovo cenili kakovostne motoristične kombinezone podjetja Revit. Uživajte ob odkrivanju novih kotičkov narave z vašim dvodelnim Revit kombinezonom - vrhunska varnost in udobje v enem kosu.
Moto majice – vrhunske motoristične majice v motoristični trgovini KMC d.o.o., kjer je poskrbljeno tudi za udobna moto podoblačila.
V trgovino KMC po motoristično opremo. Pestra ponudba kakovostnih usnjenih eno in dvodelnih moto kombinezonov.
Ključavnice za motor – ključavnica za motor poskrbi za zaščito pred nepridipravi. Različne ključavnice za motorna kolesa so vam na voljo v KMC d.o.o., kjer najdete vso potrebno motoristično opremo.
Moto trgovina Laba – trgovina z motoristično opremo se nahaja v BTC City Ljubljana. Moto oprema Alpinestars po ugodnih cenah – akcija zadnjih kosov. Vabljeni tudi v spletno trgovino.
Trgovina KMC v Ljubljani vam ponuja udobne, tihe in lahke zaščitne čelade različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Čelade se enostavno odpirajo ali zapirajo in vas varujejo v primeru nesreče. 
Motoristi morajo skrbno poskrbeti za svoje udobje ter varnost na motorju, zato vam v moto centru KMC nudimo najkvalitetnejšo moto opremo med katero spada tudi motoristična obutev. V spletni trgovini tako najdete moto škornje in čevlje priznanih znamk, vabljeni!  
KMC nudi kakovostne jakne znamke Rev'it. Na voljo sta tako moška različica - Rev'it Outback, kot tudi ženska - Rev'it Ignition. Obe različici sta izjemno kakovostni ter prilagodljivi prav vsaki situaciji na motorju.
Vabljeni v moto trgovino KMC, kjer smo pripravili bogato ponudbo usnjenih motorističnih jaken svetovno priznanih proizvajalcev. Poglejte tudi Outlet ponudbo, kjer boste morda našli nepremočljivo jakno ali kombinezon po še posebej ugodni ceni. KMC d.o.o., Ljubljana.
V trgovini KMC d.o.o. lahko najdete tako rabljeno kot tudi povsem novo motoristično opremo. V ponudbi lahko najdete številne kvalitetne proizvode priznanih proizvajalcev po ugodnih cenah.
Motoristične hlače – tekstilne in usnjene moto hlače ter moto hlače iz jeansa vrhunske kakovosti za več udobja, zaščite in užitka v vožnji z motorjem. Vabljeni v spletno moto trgovino ter moto center Laba v BTC city Ljubljana.
Moto majice – vrhunske motoristične majice Thor za več udobja in zaščite med vožnjo. KMC oprema nudi zaščito od glave do pet.
Rabljena motoristična oprema je idealna priložnost za nakup moto opreme po še bolj ugodni ceni. Ugodne cene za kvaliteten nakup.
Naša trgovina ponuja moto opremo kakovostne znamke Rev'it. Za več informacij nas pokličite na 01 428 75 90 ali nas obiščite v naši poslovalnici.
Pri KMC so vam na voljo visoko kakovostni motoristični kombinezoni priznanih proizvajalcev. Eden izmed najbolj priljubljenih je zagotovo motoristični kombinezon proizvajalca IXS, ki izdeluje atraktivne modele tako za moške kot za ženske. KMC d.o.o., Ljubljana.
Motoristični škornji – moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji, ki nudijo zaščito pred poškodbami ter neugodnimi vremenskimi razmerami.
Motoristične rokavice – nepogrešljiva motoristična zaščitna oprema. Kakovostne rokavice za motor so nepremočljive, zračne in nepropustne za veter.  
Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimi in vrhunske moto jakne po ugodni ceni – akcija prinaša številne popuste. 
Motoristična oblačila so v prvi vrsti pomembna za varnost voznikov motociklov. V KMC moto centru vam tako nudimo kvalitetne motoristične jakne, rokavice, hlače, kombinezone, kot tudi čelade in ostalo dodatno opremo. Vabljeni v salon ali kar spletno moto trgovino!