Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Moto majice – vrhunske motoristične majice Alpinestars za več udobja in zaščite med vožnjo. Alpinestars oprema nudi zaščito od glave do pet. Na voljo v moto centru Laba v BTC city Ljubljana. Vabljeni!
Če želite kupiti kvalitetno in varno motoristično opremo, je ena od boljših izbir moto oprema IXS. Pod to znamko najdete motoristične jakne, hlače, rokavice, čelade in ostalo opremo. Vabljeni v KMC salon na Dolenjski cesti v Ljubljani ali v spletno trgovino!  
Motoristi morajo skrbno poskrbeti za svoje udobje ter varnost na motorju, zato vam v moto centru KMC nudimo najkvalitetnejšo moto opremo med katero spada tudi motoristična obutev. V spletni trgovini tako najdete moto škornje in čevlje priznanih znamk, vabljeni!  
Nudimo veliko modelov Revit kombinezonov: rev'it athos air, rev'it jupiter, rev'it acid h2o, rev'it outback, rev'it gear 2
KMC nudi kakovostne jakne znamke Rev'it. Na voljo sta tako moška različica - Rev'it Outback, kot tudi ženska - Rev'it Ignition. Obe različici sta izjemno kakovostni ter prilagodljivi prav vsaki situaciji na motorju.
Dodatna oprema za motorje na voljo v spletni moto trgovini ali v salonu na Dolenjski cesti v Ljubljani. Potrebujete kovček za motor ali katero drugo moto opremo, od moto oblačil, čevljev do čelad? Vabljeni v KMC moto center, kjer najdete vse za vaš motor!
Trgovina KMC v Ljubljani vam ponuja udobne, tihe in lahke zaščitne čelade različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Čelade se enostavno odpirajo ali zapirajo in vas varujejo v primeru nesreče. 
Če ste ljubitelj motorjev, boste zagotovo cenili kakovostne motoristične kombinezone podjetja Revit. Uživajte ob odkrivanju novih kotičkov narave z vašim dvodelnim Revit kombinezonom - vrhunska varnost in udobje v enem kosu.
Motoristični škornji – moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji, ki nudijo zaščito pred poškodbami ter neugodnimi vremenskimi razmerami.
Podjetje KMC d.o.o. ponuja celotno, raznovrstno ter specializirano moto cross opremo. Na voljo so oblačila, zaščitne čelade in tudi ostalo zaščitno opremo. Vse to in še več na voljo v fizičnih in spletnih trgovinah.
Motoristične rokavice – nepogrešljiva motoristična zaščitna oprema. Kakovostne rokavice za motor so nepremočljive, zračne in nepropustne za veter.  
Pestra ponudba kvalitetne Revit motoristične opreme (jakne, rokavice, kavbojke, kombinezoni).
V trgovino KMC po motoristično opremo. Pestra ponudba kakovostnih usnjenih eno in dvodelnih moto kombinezonov.
Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimi in vrhunske moto jakne po ugodni ceni – akcija prinaša številne popuste. 
Moto trgovina Laba – trgovina z motoristično opremo se nahaja v BTC City Ljubljana. Moto oprema Alpinestars po ugodnih cenah – akcija zadnjih kosov. Vabljeni tudi v spletno trgovino.
Moto majice – vrhunske motoristične majice v motoristični trgovini KMC d.o.o., kjer je poskrbljeno tudi za udobna moto podoblačila.
Vabljeni v moto trgovino KMC, kjer smo pripravili bogato ponudbo usnjenih motorističnih jaken svetovno priznanih proizvajalcev. Poglejte tudi Outlet ponudbo, kjer boste morda našli nepremočljivo jakno ali kombinezon po še posebej ugodni ceni. KMC d.o.o., Ljubljana.
Pri KMC so vam na voljo visoko kakovostni motoristični kombinezoni priznanih proizvajalcev. Eden izmed najbolj priljubljenih je zagotovo motoristični kombinezon proizvajalca IXS, ki izdeluje atraktivne modele tako za moške kot za ženske. KMC d.o.o., Ljubljana.
Ščitnik za hrbet, ščitnik za koleno in ledvični pas za motor nudijo učinkovito zaščito pred udarci in tako ublažijo morebitne poškodbe – na voljo v moto center Laba. Vabljeni v trgovino, kjer najdete vse za vaš motor!
Moto center Laba – motocenter, kjer vrhunska motoristična oprema, kot je Alpinestars moto oprema, poskrbi za varno vožnjo. Alpinestars v BTC City Ljubljana.