Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Dodatna oprema za motorje na voljo v spletni moto trgovini ali v salonu na Dolenjski cesti v Ljubljani. Potrebujete kovček za motor ali katero drugo moto opremo, od moto oblačil, čevljev do čelad? Vabljeni v KMC moto center, kjer najdete vse za vaš motor!
Motoristi morajo skrbno poskrbeti za svoje udobje ter varnost na motorju, zato vam v moto centru KMC nudimo najkvalitetnejšo moto opremo med katero spada tudi motoristična obutev. V spletni trgovini tako najdete moto škornje in čevlje priznanih znamk, vabljeni!  
Podjetje KMC d.o.o. ponuja celotno, raznovrstno ter specializirano moto cross opremo. Na voljo so oblačila, zaščitne čelade in tudi ostalo zaščitno opremo. Vse to in še več na voljo v fizičnih in spletnih trgovinah.
Vabljeni v moto trgovino KMC, kjer smo pripravili bogato ponudbo usnjenih motorističnih jaken svetovno priznanih proizvajalcev. Poglejte tudi Outlet ponudbo, kjer boste morda našli nepremočljivo jakno ali kombinezon po še posebej ugodni ceni. KMC d.o.o., Ljubljana.
Motoristične hlače so izrednega pomena, ko pride do varnosti motoristov. Zaščitite svoje noge s kvalitetnimi kavbojkami za moške ali ženske, v ponudbi v salonu ali spletni trgovini KMC! V ponudbi tudi vsa ostala moto oprema. Vabljeni!
Pestra ponudba kvalitetne Revit motoristične opreme (jakne, rokavice, kavbojke, kombinezoni).
Moto majice – vrhunske motoristične majice v motoristični trgovini KMC d.o.o., kjer je poskrbljeno tudi za udobna moto podoblačila.
Čelada za motokros je pomemben del motokros opreme, saj  zagotavlja udobje in varnost. Motokros čelade so na voljo v podjetju KMC!
Motoristična oprema pri KMC Yamaha zajema široko ponudbo med katero so motoristična oblačila, obutev, čelade, rokavice, dodatna oprema itd. Vse to po ugodnih cenah pri najboljšem ponudniku moto opreme v Sloveniji, KMC d.o.o. Vabljeni v salon na Dolenjski cesti v LJ ali pa opravite nakup kar od doma preko spletne moto trgovine!
Moto majice – vrhunske motoristične majice Thor za več udobja in zaščite med vožnjo. KMC oprema nudi zaščito od glave do pet.
Motoristične rokavice – nepogrešljiva motoristična zaščitna oprema. Kakovostne rokavice za motor so nepremočljive, zračne in nepropustne za veter.  
Moto center Laba – motocenter, kjer vrhunska motoristična oprema, kot je Alpinestars moto oprema, poskrbi za varno vožnjo. Alpinestars v BTC City Ljubljana.
Ključavnice za motor – ključavnica za motor poskrbi za zaščito pred nepridipravi. Različne ključavnice za motorna kolesa so vam na voljo v KMC d.o.o., kjer najdete vso potrebno motoristično opremo.
KMC nudi kakovostne jakne znamke Rev'it. Na voljo sta tako moška različica - Rev'it Outback, kot tudi ženska - Rev'it Ignition. Obe različici sta izjemno kakovostni ter prilagodljivi prav vsaki situaciji na motorju.
V trgovino KMC po motoristično opremo. Pestra ponudba kakovostnih usnjenih eno in dvodelnih moto kombinezonov.
Nudimo veliko modelov Revit kombinezonov: rev'it athos air, rev'it jupiter, rev'it acid h2o, rev'it outback, rev'it gear 2
Motoristični škornji – moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji, ki nudijo zaščito pred poškodbami ter neugodnimi vremenskimi razmerami.
V našem moto shop-u nudimo bogato ponudbo motoristične opreme tako za moške kot za ženske.
Motoristične hlače – tekstilne in usnjene moto hlače ter moto hlače iz jeansa vrhunske kakovosti za več udobja, zaščite in užitka v vožnji z motorjem. Vabljeni v spletno moto trgovino ter moto center Laba v BTC city Ljubljana.
Motoristični kombinezoni spadajo med eno izmed bistvenih  delov opreme, ki ga motoristi potrebujejo. Kombinezoni Tschul slovijo po kvaliteti, vzdržljivosti in ugodni ceni.