Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Moto trgovina Laba – trgovina z motoristično opremo se nahaja v BTC City Ljubljana. Moto oprema Alpinestars po ugodnih cenah – akcija zadnjih kosov. Vabljeni tudi v spletno trgovino.
Če iščete kvalitetno moto opremo, jo boste zagotovo našli v moto trgovini KMC v salonu v Ljubljani ali pa v spletni trgovini. Nakupovanje moto opreme ni bilo nikoli lažje, saj lahko nakup opravite z nekaj kliki kar od doma - vabljeni v KMC moto center!
V trgovino KMC po motoristično opremo. Pestra ponudba kakovostnih usnjenih eno in dvodelnih moto kombinezonov.
Dodatna oprema za motorje na voljo v spletni moto trgovini ali v salonu na Dolenjski cesti v Ljubljani. Potrebujete kovček za motor ali katero drugo moto opremo, od moto oblačil, čevljev do čelad? Vabljeni v KMC moto center, kjer najdete vse za vaš motor!
Če ste ljubitelj motorjev, boste zagotovo cenili kakovostne motoristične kombinezone podjetja Revit. Uživajte ob odkrivanju novih kotičkov narave z vašim dvodelnim Revit kombinezonom - vrhunska varnost in udobje v enem kosu.
Trgovina KMC v Ljubljani vam ponuja udobne, tihe in lahke zaščitne čelade različnih svetovno priznanih proizvajalcev. Čelade se enostavno odpirajo ali zapirajo in vas varujejo v primeru nesreče. 
Čelada za motokros je pomemben del motokros opreme, saj  zagotavlja udobje in varnost. Motokros čelade so na voljo v podjetju KMC!
Motoristični kombinezoni spadajo med eno izmed bistvenih  delov opreme, ki ga motoristi potrebujejo. Kombinezoni Tschul slovijo po kvaliteti, vzdržljivosti in ugodni ceni.
Moto majice – vrhunske motoristične majice Thor za več udobja in zaščite med vožnjo. KMC oprema nudi zaščito od glave do pet.
Pestra ponudba kvalitetne Revit motoristične opreme (jakne, rokavice, kavbojke, kombinezoni).
Če želite kupiti kvalitetno in varno motoristično opremo, je ena od boljših izbir moto oprema IXS. Pod to znamko najdete motoristične jakne, hlače, rokavice, čelade in ostalo opremo. Vabljeni v KMC salon na Dolenjski cesti v Ljubljani ali v spletno trgovino!  
Naša trgovina ponuja moto opremo kakovostne znamke Rev'it. Za več informacij nas pokličite na 01 428 75 90 ali nas obiščite v naši poslovalnici.
Motoristi morajo skrbno poskrbeti za svoje udobje ter varnost na motorju, zato vam v moto centru KMC nudimo najkvalitetnejšo moto opremo med katero spada tudi motoristična obutev. V spletni trgovini tako najdete moto škornje in čevlje priznanih znamk, vabljeni!  
Nudimo veliko modelov Revit kombinezonov: rev'it athos air, rev'it jupiter, rev'it acid h2o, rev'it outback, rev'it gear 2
Pri KMC so vam na voljo visoko kakovostni motoristični kombinezoni priznanih proizvajalcev. Eden izmed najbolj priljubljenih je zagotovo motoristični kombinezon proizvajalca IXS, ki izdeluje atraktivne modele tako za moške kot za ženske. KMC d.o.o., Ljubljana.
Ključavnice za motor – ključavnica za motor poskrbi za zaščito pred nepridipravi. Različne ključavnice za motorna kolesa so vam na voljo v KMC d.o.o., kjer najdete vso potrebno motoristično opremo.
Ščitnik za hrbet, ščitnik za koleno in ledvični pas za motor nudijo učinkovito zaščito pred udarci in tako ublažijo morebitne poškodbe – na voljo v podjetju KMC. Vabljeni v trgovino, kjer najdete vse za vaš motor!
Moto majice – vrhunske motoristične majice v motoristični trgovini KMC d.o.o., kjer je poskrbljeno tudi za udobna moto podoblačila.
Podjetje KMC d.o.o. ponuja celotno, raznovrstno ter specializirano moto cross opremo. Na voljo so oblačila, zaščitne čelade in tudi ostalo zaščitno opremo. Vse to in še več na voljo v fizičnih in spletnih trgovinah.
Motoristične hlače so izrednega pomena, ko pride do varnosti motoristov. Zaščitite svoje noge s kvalitetnimi kavbojkami za moške ali ženske, v ponudbi v salonu ali spletni trgovini KMC! V ponudbi tudi vsa ostala moto oprema. Vabljeni!