Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Motoristična oprema

Motoristična oprema - rabljena in nova motooprema. Oblačila, čelade in dodatna oprema.

Motoristična oprema, ki jo potrebuje vsak motorist. Kvalitetna rabljena motooprema in nova moto oprema priznanih blagovnih znamk. Potrebujete nova motoristična oblačila? Motoristična jakna, kombinezon, hlače ...

Moto majice – vrhunske motoristične majice v motoristični trgovini KMC d.o.o., kjer je poskrbljeno tudi za udobna moto podoblačila.
Če želite kupiti kvalitetno in varno motoristično opremo, je ena od boljših izbir moto oprema IXS. Pod to znamko najdete motoristične jakne, hlače, rokavice, čelade in ostalo opremo. Vabljeni v KMC salon na Dolenjski cesti v Ljubljani ali v spletno trgovino!  
Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimi in vrhunske moto jakne po ugodni ceni – akcija prinaša številne popuste. 
Ključavnice za motor – ključavnica za motor poskrbi za zaščito pred nepridipravi. Različne ključavnice za motorna kolesa so vam na voljo v KMC d.o.o., kjer najdete vso potrebno motoristično opremo.
Ščitnik za hrbet, ščitnik za koleno in ledvični pas za motor nudijo učinkovito zaščito pred udarci in tako ublažijo morebitne poškodbe – na voljo v podjetju KMC. Vabljeni v trgovino, kjer najdete vse za vaš motor!
Motoristični škornji – moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji, ki nudijo zaščito pred poškodbami ter neugodnimi vremenskimi razmerami.
Moto majice – vrhunske motoristične majice Thor za več udobja in zaščite med vožnjo. KMC oprema nudi zaščito od glave do pet.
Če iščete kvalitetno moto opremo, jo boste zagotovo našli v moto trgovini KMC v salonu v Ljubljani ali pa v spletni trgovini. Nakupovanje moto opreme ni bilo nikoli lažje, saj lahko nakup opravite z nekaj kliki kar od doma - vabljeni v KMC moto center!
Podjetje KMC d.o.o. ponuja celotno, raznovrstno ter specializirano moto cross opremo. Na voljo so oblačila, zaščitne čelade in tudi ostalo zaščitno opremo. Vse to in še več na voljo v fizičnih in spletnih trgovinah.
Naša trgovina ponuja moto opremo kakovostne znamke Rev'it. Za več informacij nas pokličite na 01 428 75 90 ali nas obiščite v naši poslovalnici.
Motoristična oprema pri KMC Yamaha zajema široko ponudbo med katero so motoristična oblačila, obutev, čelade, rokavice, dodatna oprema itd. Vse to po ugodnih cenah pri najboljšem ponudniku moto opreme v Sloveniji, KMC d.o.o. Vabljeni v salon na Dolenjski cesti v LJ ali pa opravite nakup kar od doma preko spletne moto trgovine!
Čelada za motokros je pomemben del motokros opreme, saj  zagotavlja udobje in varnost. Motokros čelade so na voljo v podjetju KMC!
Moto center Laba – motocenter, kjer vrhunska motoristična oprema, kot je Alpinestars moto oprema, poskrbi za varno vožnjo. Alpinestars v BTC City Ljubljana.
Rabljena motoristična oprema je idealna priložnost za nakup moto opreme po še bolj ugodni ceni. Ugodne cene za kvaliteten nakup.
V trgovino KMC po motoristično opremo. Pestra ponudba kakovostnih usnjenih eno in dvodelnih moto kombinezonov.
Pri KMC so vam na voljo visoko kakovostni motoristični kombinezoni priznanih proizvajalcev. Eden izmed najbolj priljubljenih je zagotovo motoristični kombinezon proizvajalca IXS, ki izdeluje atraktivne modele tako za moške kot za ženske. KMC d.o.o., Ljubljana.
Motoristične hlače – tekstilne in usnjene moto hlače ter moto hlače iz jeansa vrhunske kakovosti za več udobja, zaščite in užitka v vožnji z motorjem. Vabljeni v spletno moto trgovino ter moto center Laba v BTC city Ljubljana.
KMC nudi kakovostne jakne znamke Rev'it. Na voljo sta tako moška različica - Rev'it Outback, kot tudi ženska - Rev'it Ignition. Obe različici sta izjemno kakovostni ter prilagodljivi prav vsaki situaciji na motorju.
Motoristični kombinezoni spadajo med eno izmed bistvenih  delov opreme, ki ga motoristi potrebujejo. Kombinezoni Tschul slovijo po kvaliteti, vzdržljivosti in ugodni ceni.
Če iščete rabljeno motokros, motoristično ali supermoto opremo za motoriste, se nahajate na pravem mestu.