Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Predelava avta na naftni plin je ekološka, ekonomična, enostavna in pametna odločitev! Predelava vašega avtomobila na naftni plin je pri nas enostavna, preverite!
Cena vgradnje avta na plin se kmalu povrne. Preprosta in hitra, predvsem pa kvalitetna predelava avtomobila na plin pri Plineks-u.
Avto plin – cena avto plina je ugodnejša od cene bencina, zato lahko z avtomobilom na plin veliko prihranimo.
Cene plina za avto so nižje kot naftni derivati, avto ni potrbno servisirati tako pogosto kot pri klasničnih avtomobilih.
Tadej Tasič je strokovnjak za predelavo avta na plin. Za več informacij si oglejte spletno stran.
Črpalka za avtoplin je ekološka, varna in ekonomična rešitev za vaš avto. Avtoplin je energijsko učinkovit in okolju prijazen.
Tadej Tasič je strokovnjak za avte na plin in avtoplinske naprave in vam skupaj s podjetjem Plineks omogoča kakovostno predelavo avta na plin. 
Se vam zdi, da je vgradnja avtoplina v avto pametna izbira? Če ste odgovorili pritrdilno, se z vami vsekakor strinjamo. Avtoplin ne le, da je prijazen do okolja, prijazen je tudi do vaše denarnice. Pri nas vam sistem v vozilo vgradimo v samo enem dnevu. Obiščite nas - Gen1, Celje.
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Tadej Tasič je dolgoletni strokovnjak za predelavo avtomobilov na plin v Sloveniji. Predelajte svoj avto na plin s podjetnjem Plineks.
Avtomobili na plin – predelava avtomobila je opravljena hitro in pomeni velik prihranek, saj je avtoplin občutno cenejši, čeprav je poraba okrog 10 % višja.
Predelava na plin pomeni velik prihranek, saj je avto plin polovico cenejši od bencina, plinska črpalka pa tako rekoč na vsakem koraku.
Če ste se odločili, da bo vaše vozilo poganjalo gorivo utekočinjen naftni plin, je ideja vsekakor na mestu. Vgradnja sistema je preprosta in hitra, vam pa omogoča manjše onesnaževanje okolja, prijetnejšo vožnjo in kar je dandanes izredno primerno, zmanjšanje stroškov. Avtoplin je namreč precej cenejši od bencina.
Avto na plin je naložba v prihodnost, katera zmanjša mesečne stroške porabe goriva, poleg tega pa skrbimo za ekologijo.
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Predelava avtomobila na plin je pri podjetju Plineks kakovostna, hitra in ugodna. Vgradnja avtoplina prinaša varčno in ekološko vožnjo, investicija se kmalu povrne.
Varčna vožnja predstavlja glavni trend razvoja avtomobilov. Pri nas vam ponujamo najboljšo predelavo na avtoplin sistem.
Avtoplinski sistemi so za uporabnika zelo poceni, saj je cena za avto na plin oziroma predelavo zelo ugodna. Poraba oziroma cena goriva je za več kot polovico nižja.
Tudi vas jezi, da se cene bencina na vsaka dva tedna zvišujejo? So stroški, povezani z vašim jeklenim konjičkom, vedno višji? Za vas imamo rešitev - predelava avtomobila na avtoplin je investicija, ki se vam bo povrnila že v nekaj letih. Gen1, Celje.
Avto na plin je iz dneva v dan bolj iskan na trgu, saj se vedno bolj zavedamo, da je potrebno skrbeti za ekologijo.