Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Tudi vas jezi, da se cene bencina na vsaka dva tedna zvišujejo? So stroški, povezani z vašim jeklenim konjičkom, vedno višji? Za vas imamo rešitev - predelava avtomobila na avtoplin je investicija, ki se vam bo povrnila že v nekaj letih. Gen1, Celje.
Cene plina za avto so nižje kot naftni derivati, avto ni potrbno servisirati tako pogosto kot pri klasničnih avtomobilih.
Predelava avtomobila ni smiselna le s stališča ekologije (avtoplin namreč ne onesnažuje okolja tako kot bencin), temveč tudi s stališča financ. Cene za avtoplin so nižje od cen za bencin, poleg tega pa strokovnjaki ocenjujejo, da bodo cene tudi nadaljne ostale nižje.
Avtonaplin predelava – kakovostna in cenovno ugodna predelava. Nizka cena plina omogoča cenejšo vožnjo, kljub temu, da je poraba goriva nekoliko višja.
Napredna tehnologija omogoča predelavo tudi na dizelskih motorjih. Pri vozilih na dizelski pogon je cena vgradnje višja.
Vozila na plin delujejo na t. i. LPG (utekočinjen naftni plin). Mogoča je tudi predelava diesel vozila na plin, a stroškovno še ni tako ugodna.
Predelava avta na plin za varčno in ekološko vožnjo pri podjetju Plineks d.o.o. Cena je odvisna od izbire avtoplinskega sistema.
Predelava avtomobilov na plin – cena avtoplina prinaša varčno, predvsem pa okolju prijazno vožnjo. Ugodna, hitra in enostavna tudi vgradnja avtoplina. 
Se vam zdi, da je vgradnja avtoplina v avto pametna izbira? Če ste odgovorili pritrdilno, se z vami vsekakor strinjamo. Avtoplin ne le, da je prijazen do okolja, prijazen je tudi do vaše denarnice. Pri nas vam sistem v vozilo vgradimo v samo enem dnevu. Obiščite nas - Gen1, Celje.
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Mislite, da je uporaba avtoplina nevarna? Naj vas pomirimo, da je njegova uporaba varnejša od uporabe bencina, saj je rezervoar za avtoplin precej močnejši, v primeru prometne nesreče pa se dotok plina samodejno prekine. Dejstvo je, da je vgradnja plina v vaše vozilo pametna odločitev.
Avtoplinski sistemi so za uporabnika zelo poceni, saj je cena za avto na plin oziroma predelavo zelo ugodna. Poraba oziroma cena goriva je za več kot polovico nižja.
Dandanes se pri vožnji vse pogosteje uporablja pogonsko gorivo - avtoplin. Dejstvo ne preseneča, saj ugodno vpliva na okolje, denarnico in motor. Življenjska doba motorja oziroma vozila se poveča. Na predelavo vozila vam nudimo kar 7-letno garancijo - podjetje Gen1 iz Celja.
Če ste se odločili, da bo vaše vozilo poganjalo gorivo utekočinjen naftni plin, je ideja vsekakor na mestu. Vgradnja sistema je preprosta in hitra, vam pa omogoča manjše onesnaževanje okolja, prijetnejšo vožnjo in kar je dandanes izredno primerno, zmanjšanje stroškov. Avtoplin je namreč precej cenejši od bencina.
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Avto plin – cena avto plina je ugodnejša od cene bencina, zato lahko z avtomobilom na plin veliko prihranimo.
LPG cena je ugodna. Avtoplin omogoča za polovico cenejšo vožnjo, kljub temu, da poraba goriva ni manjša. Investicija vgradnje avtoplina se kmalu povrne.
Cene bencina se skoraj vsak drugi teden povišajo. Se spomnite dobrih starih časov, ko je bilo gorivo precej bolj ugodno kot je danes? Pa vendar lahko tudi danes znišate stroške za pogonsko gorivo. Odločite se za predelavo avta na plin in privarčujte - Gen1, Celje.
Avtomobili na plin – predelava avtomobila je opravljena hitro in pomeni velik prihranek, saj je avtoplin občutno cenejši, čeprav je poraba okrog 10 % višja.
Plin avto prinaša varčno in okolju prijazno vožnjo. Avto na plin – po predelavi se lahko pojavijo težave. Predelava vozil na avtoplin – investicija se povrne.