Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Majhna poraba goriva je značilna za vozila na plin, saj je varčna vožnja njihova glavna prednost pred avtomobili na bencinski pogon.
Cena avto plina omogoča cenovno ugodnejšo vožnjo v primerjavi z bencinom in dizlom. Plineks  – ugoden avtoplin.
Plin center Ljubljana nudi vrhunsko vgradnjo avtoplinskega sistema v vozila na bencinski in dizel pogon. Petrol avtoplin center omogoča varno predelavo.
Cena vožnje na LPG (utekočinjeni naftni plin) v Sloveniji je izredno ugodna in se izplača vsem voznikom saj je ta v primerjavi z bencinom zelo poceni.  
Oglejte si ceno lpg in se odločite za predelavo vašega vozila na avtoplin ter tako privarčujte! Obiščite nas v našem avtoplin centru.
Cena plina - glavni argument za najcenejšo vgradnjo avtoplina. Najcenejšo vgradnjo avtoplina zagotovimo pri podjetju Plineks.
Želite kupiti plinske naprave za vaš avto? Potem smo mi pravi naslov za vas. Nudimo plinske naprave za avto s popustom in garancijo.
Tadej Tasić je strokovnjak za predelavo vozil na plin. Zagotovite si najboljšo predelavo na plin. 
Predelava na plin v Ljubljani – vas zanima, kje najdete najboljšo predelavo na plin? Za vse dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani!
Vozila na plin delujejo na t. i. LPG (utekočinjen naftni plin). Mogoča je tudi predelava diesel vozila na plin, a stroškovno še ni tako ugodna.
Imamo dolgoletne izkušnje s predelavo na plin.  Pri predelavi osebnih vozil vam ponujamo garancijo na predelavo na plin. 
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Vgradnja avtoplina – akcija, ki vam prinaša 20 € prihranka, na voljo pa so še druge ugodnosti pri prehodu na avtoplin. Najcenejša predelava oz. vgradnja avtoplina!
Se vam zdi, da je vgradnja avtoplina v avto pametna izbira? Če ste odgovorili pritrdilno, se z vami vsekakor strinjamo. Avtoplin ne le, da je prijazen do okolja, prijazen je tudi do vaše denarnice. Pri nas vam sistem v vozilo vgradimo v samo enem dnevu. Obiščite nas - Gen1, Celje.
Plin avto prinaša varčno in okolju prijazno vožnjo. Avto na plin – po predelavi se lahko pojavijo težave. Predelava vozil na avtoplin – investicija se povrne.
Predelava vozila s podjetjem Plineks in strokovnjakom Tadejem Tasićem, ki je strokovnjak za vgradnjo avtoplinskih sistemov.
Predelava avtomobila na plin je pri podjetju Plineks kakovostna, hitra in ugodna. Vgradnja avtoplina prinaša varčno in ekološko vožnjo, investicija se kmalu povrne.
Cene avtoplina Slovenija – nizke cene pogonskega goriva vabijo k predelavi avtomobila na avtoplin. Predelavo, vzdrževanje in mazanje ventilov za avtoplin opravimo pri podjetju Plineks
Se vam zdi, da na cestah opažate vse več avtomobilov, ki kot pogonsko sredstvo uporabljajo avtoplin? Prav imate. Vozila na plin so postala pravi hit, saj omogočajo odličen izkoristek goriva, so ekološko gledano prijaznejša prevozna sredstva, poleg tega pa tudi cenejša od vozil, ki delujejo na bencin. Podjetje Gen1 iz Celja.
Predelava avta na plin za varčno in ekološko vožnjo pri podjetju Plineks d.o.o. Cena je odvisna od izbire avtoplinskega sistema.