Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Plin avto prinaša varčno in okolju prijazno vožnjo. Avto na plin – po predelavi se lahko pojavijo težave. Predelava vozil na avtoplin – investicija se povrne.
Tudi vas jezi, da se cene bencina na vsaka dva tedna zvišujejo? So stroški, povezani z vašim jeklenim konjičkom, vedno višji? Za vas imamo rešitev - predelava avtomobila na avtoplin je investicija, ki se vam bo povrnila že v nekaj letih. Gen1, Celje.
Ena izmed mnogih prednosti avtomobila na plin je tudi ta, da se poraba znatno zmanjša - po zanesljivih informacijah lahko s predelavo na plin pridemo kar do 50% manjše porabe. Če si torej tudi vi želite manjše porabe, preverite ponudbo podjetja Gen1.
Predelave avtov na plin vam omogočajo prihranek in mnogo drugih prednosti. Montaže plinskih naprav v avto so precej enostavne, cene LPG plina pa nizke.
Avto na plin je iz dneva v dan bolj iskan na trgu, saj se vedno bolj zavedamo, da je potrebno skrbeti za ekologijo.
Napredna tehnologija omogoča predelavo tudi na dizelskih motorjih. Pri vozilih na dizelski pogon je cena vgradnje višja.
Ste se končno odločili za predelavo vašega jeklenega konjička? Vas skrbi, da bo montaža plina v avto trajal dolgo, vi pa boste ta čas brez vozila? Skrb je odveč, saj storitev opravimo že v enem samem delovnem dnevu. Obiščite podjetje Gen1 iz Celja.
Cene bencina se skoraj vsak drugi teden povišajo. Se spomnite dobrih starih časov, ko je bilo gorivo precej bolj ugodno kot je danes? Pa vendar lahko tudi danes znišate stroške za pogonsko gorivo. Odločite se za predelavo avta na plin in privarčujte - Gen1, Celje.
Povprečna poraba goriva je eden izmed pogostih dejavnikov, ki ga vzamemo v razmislek ob nakupu vozila. Pri porabi goriva prednjačijo plinski avtomobili.
Avto plin – cena avto plina je ugodnejša od cene bencina, zato lahko z avtomobilom na plin veliko prihranimo.
V zadnjem času postaja predelava vozil na plin vse bolj popularna. Predelajte tudi svoj avto.
Vgradnja avtoplina v avtomobil vključuje tudi mazanje ventilov. Cena vgradnje plina v avto je ugodna. Avtomobili in vozila na lpg pogon so prihodnost avtomobilske industrije.
Predelava vozila s podjetjem Plineks in strokovnjakom Tadejem Tasićem, ki je strokovnjak za vgradnjo avtoplinskih sistemov.
Cena vožnje na LPG (utekočinjeni naftni plin) v Sloveniji je izredno ugodna in se izplača vsem voznikom saj je LPG v primerjavi z bencinom zelo poceni.  
Avto na plin omogoča varčno in ekološko vožnjo. Cena predelave na avto plin je ugodna, predvsem pa odvisna od avtoplinskega sistema.
Zmanjšajte porabo goriva vašega vozila s predelavo avtomobila na plin pri podjetju Plineks, d.o.o.
Na najhno porabo goriva lahko vplivate z varčno vožnjo. Za vožnjo brez skrbi pa presedlajte na vozilna na plin, kjer je majhna poraba goriva zagotovljena.
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Vozila na plin delujejo na t. i. LPG (utekočinjen naftni plin). Mogoča je tudi predelava diesel vozila na LPG plin, a stroškovno še ni tako ugodna.
Imamo dolgoletne izkušnje s predelavo na plin.  Pri predelavi osebnih vozil vam ponujamo garancijo na predelavo na plin.