Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Tadej Tasič je strokovnjak za predelavo avta na plin. Za več informacij si oglejte spletno stran.
Predelava avtomobila ni smiselna le s stališča ekologije (avtoplin namreč ne onesnažuje okolja tako kot bencin), temveč tudi s stališča financ. Cene za avtoplin so nižje od cen za bencin, poleg tega pa strokovnjaki ocenjujejo, da bodo cene tudi nadaljne ostale nižje.
Predelava avtomobilov na plin – cena avtoplina prinaša varčno, predvsem pa okolju prijazno vožnjo. Ugodna, hitra in enostavna tudi vgradnja avtoplina. 
Avto plin – cena avto plina je ugodnejša od cene bencina, zato lahko z avtomobilom na plin veliko prihranimo.
Avto na plin je naložba v prihodnost, katera zmanjša mesečne stroške porabe goriva, poleg tega pa skrbimo za ekologijo.
Avto na plin omogoča varčno in ekološko vožnjo. Cena predelave na avto plin je ugodna, predvsem pa odvisna od avtoplinskega sistema.
Majhna poraba goriva je značilna za vozila na plin, saj je varčna vožnja njihova glavna prednost pred avtomobili na bencinski pogon.
Vgradnja avtoplina – akcija, ki vam prinaša 20 € prihranka, na voljo pa so še druge ugodnosti pri prehodu na avtoplin. Najcenejša predelava oz. vgradnja avtoplina!
Imamo dolgoletne izkušnje s predelavo na plin.  Pri predelavi osebnih vozil vam ponujamo garancijo na predelavo na plin. 
Predelava avta na plin za varčno in ekološko vožnjo pri podjetju Plineks d.o.o. Cena je odvisna od izbire avtoplinskega sistema.
Tadej Tasič je eden od strokovnih članov ekipe pri podjetju Plineks. Ima številna znanja in izkušnje na področju predelave avtomobilov na plin.
Cena montaže avtoplina v vaš avto še nikoli ni bila tako hitra in enostavna kot s podjetjem Plineks pod vodstvom dr. Tadeja Tasića.
Zaupajte montažo avtoplina Tadeju Tasići, ki je idejni vodja za predelavo avtomobilov na plin v podjetju Plineks.
Avto na plin je iz dneva v dan bolj iskan na trgu, saj se vedno bolj zavedamo, da je potrebno skrbeti za ekologijo.
Napredna tehnologija omogoča predelavo tudi na dizelskih motorjih. Pri vozilih na dizelski pogon je cena vgradnje višja.
Avto na plin – predelava vozila na avtoplin prinaša cenejšo in okolju prijazno vožnjo. Cena predelave je odvisna od avtoplinskega sistema. Ponujamo vam ugodne cene.
Predelava vozila s podjetjem Plineks in strokovnjakom Tadejem Tasićem, ki je strokovnjak za vgradnjo avtoplinskih sistemov.
Predelave avtov na plin vam omogočajo prihranek in mnogo drugih prednosti. Montaže plinskih naprav v avto so precej enostavne, cene LPG plina pa nizke.
Avtoplinski sistemi so za uporabnika zelo poceni, saj je cena za avto na plin oziroma predelavo zelo ugodna. Poraba oziroma cena goriva je za več kot polovico nižja.
Avtomobili na plin – predelava avtomobila je opravljena hitro in pomeni velik prihranek, saj je avtoplin občutno cenejši, čeprav je poraba okrog 10 % višja.