Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Predelava avtomobilov na plin – cena avtoplina prinaša varčno, predvsem pa okolju prijazno vožnjo. Ugodna, hitra in enostavna tudi vgradnja avtoplina. 
V zadnjem času postaja predelava vozil na plin vse bolj popularna. Predelajte tudi svoj avto.
Tadej Tasič je dolgoletni strokovnjak za predelavo avtomobilov na plin v Sloveniji. Predelajte svoj avto na plin s podjetnjem Plineks.
Avtomobili z vgrajenim avtoplin sistemom so dandanes vse pogostejši. Če si tudi vi želite varčnejše in okolju prijaznejše vožnje, preverite ponudbo podjetja Gen1!
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Se vam zdi, da na cestah opažate vse več avtomobilov, ki kot pogonsko sredstvo uporabljajo avtoplin? Prav imate. Vozila na plin so postala pravi hit, saj omogočajo odličen izkoristek goriva, so ekološko gledano prijaznejša prevozna sredstva, poleg tega pa tudi cenejša od vozil, ki delujejo na bencin. Podjetje Gen1 iz Celja.
Cena avtoplina LPG vam omogoča velik prihranek! Preverite cene plina LPG. Vabljeni k ogledu spletne strani!
Cena vožnje na LPG (utekočinjeni naftni plin) v Sloveniji je izredno ugodna in se izplača vsem voznikom saj je LPG v primerjavi z bencinom zelo poceni.  
Ena izmed mnogih prednosti avtomobila na plin je tudi ta, da se poraba znatno zmanjša - po zanesljivih informacijah lahko s predelavo na plin pridemo kar do 50% manjše porabe. Če si torej tudi vi želite manjše porabe, preverite ponudbo podjetja Gen1.
Tadej Tasić je strokovnjak za predelavo vozil na plin. Zagotovite si najboljšo predelavo na plin. 
Predelava na plin v Ljubljani – vas zanima, kje najdete najboljšo predelavo na plin? Za vse dodatne informacije vas vabimo k ogledu spletne strani!
Cena avto plina omogoča cenovno ugodnejšo vožnjo v primerjavi z bencinom in dizlom. Plineks  – ugoden avtoplin.
Predelava avta na naftni plin je ekološka, ekonomična, enostavna in pametna odločitev! Predelava vašega avtomobila na naftni plin je pri nas enostavna, preverite!
Avto plin – cena avto plina je ugodnejša od cene bencina, zato lahko z avtomobilom na plin veliko prihranimo.
Avto na plin omogoča varčno in ekološko vožnjo. Cena predelave na avto plin je ugodna, predvsem pa odvisna od avtoplinskega sistema.
Izkušnje ljudi, ki se odločijo za predelavo vozila na avtoplin so vedno pozitivne. Odločite se za vgradnjo avtoplina po akcijski ceni!
Tadej Tasič je eden od strokovnih članov ekipe pri podjetju Plineks. Ima številna znanja in izkušnje na področju predelave avtomobilov na plin.
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Vgradnja avtoplina – akcija, ki vam prinaša 20 € prihranka, na voljo pa so še druge ugodnosti pri prehodu na avtoplin. Najcenejša predelava oz. vgradnja avtoplina!
Cene plina za avto so nižje kot naftni derivati, avto ni potrbno servisirati tako pogosto kot pri klasničnih avtomobilih.