Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Avto na plin je iz dneva v dan bolj iskan na trgu, saj se vedno bolj zavedamo, da je potrebno skrbeti za ekologijo.
Cena avtoplina LPG vam omogoča velik prihranek! Preverite cene plina LPG. Vabljeni k ogledu spletne strani!
Predelava avtomobilov na plin – cena avtoplina prinaša varčno, predvsem pa okolju prijazno vožnjo. Ugodna, hitra in enostavna tudi vgradnja avtoplina. 
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Cena vgradnje avta na plin se kmalu povrne. Preprosta in hitra, predvsem pa kvalitetna predelava avtomobila na plin pri Plineks-u.
Avtonaplin predelava – kakovostna in cenovno ugodna predelava. Nizka cena plina omogoča cenejšo vožnjo, kljub temu, da je poraba goriva nekoliko višja.
V zadnjem času postaja predelava vozil na plin vse bolj popularna. Predelajte tudi svoj avto.
LPG cena je ugodna. Avtoplin omogoča za polovico cenejšo vožnjo, kljub temu, da poraba goriva ni manjša. Investicija vgradnje avtoplina se kmalu povrne.
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Avtomobili na plin – predelava avtomobila je opravljena hitro in pomeni velik prihranek, saj je avtoplin občutno cenejši, čeprav je poraba okrog 10 % višja.
Ste se končno odločili za predelavo vašega jeklenega konjička? Vas skrbi, da bo montaža plina v avto trajal dolgo, vi pa boste ta čas brez vozila? Skrb je odveč, saj storitev opravimo že v enem samem delovnem dnevu. Obiščite podjetje Gen1 iz Celja.
Želite kupiti plinske naprave za vaš avto? Potem smo mi pravi naslov za vas. Nudimo plinske naprave za avto s popustom in garancijo.
Cena vožnje na LPG (utekočinjeni naftni plin) v Sloveniji je izredno ugodna in se izplača vsem voznikom saj je ta v primerjavi z bencinom zelo poceni.  
Cene avtoplina Slovenija – nizke cene pogonskega goriva vabijo k predelavi avtomobila na avtoplin. Predelavo, vzdrževanje in mazanje ventilov za avtoplin opravimo pri podjetju Plineks
Predelava vozila s podjetjem Plineks in strokovnjakom Tadejem Tasićem, ki je strokovnjak za vgradnjo avtoplinskih sistemov.
Subvencija za avtoplin omogoča še dodatna prednost, saj vam dobra cena za plin nudi nadvse varčno in varčno vožnj.    
Avto na plin omogoča varčno in ekološko vožnjo. Cena predelave na avto plin je ugodna, predvsem pa odvisna od avtoplinskega sistema.
Zaupajte montažo avtoplina Tadeju Tasići, ki je idejni vodja za predelavo avtomobilov na plin v podjetju Plineks.
Cene plina za avto so nižje kot naftni derivati, avto ni potrbno servisirati tako pogosto kot pri klasničnih avtomobilih.
Napredna tehnologija omogoča predelavo tudi na dizelskih motorjih. Pri vozilih na dizelski pogon je cena vgradnje višja.