Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Avto na plin

Avto na plin - vozilo, ki izkoriščajo avtoplin

Avto na plin je vse bolj pogosto prevozno sredstvo, saj je avtoplin okolju prijazen in cenovno ugodnejši od bencina. Si želite vozilo na avtoplin? Vgradnja sistema je hitra in enostavna.

Cene plina za avto so nižje kot naftni derivati, avto ni potrbno servisirati tako pogosto kot pri klasničnih avtomobilih.
Cena avto plina omogoča cenovno ugodnejšo vožnjo v primerjavi z bencinom in dizlom. Plineks  – ugoden avtoplin.
Se vam zdi, da na cestah opažate vse več avtomobilov, ki kot pogonsko sredstvo uporabljajo avtoplin? Prav imate. Vozila na plin so postala pravi hit, saj omogočajo odličen izkoristek goriva, so ekološko gledano prijaznejša prevozna sredstva, poleg tega pa tudi cenejša od vozil, ki delujejo na bencin. Podjetje Gen1 iz Celja.
Avtonaplin predelava – kakovostna in cenovno ugodna predelava. Nizka cena plina omogoča cenejšo vožnjo, kljub temu, da je poraba goriva nekoliko višja.
Cene bencina se skoraj vsak drugi teden povišajo. Se spomnite dobrih starih časov, ko je bilo gorivo precej bolj ugodno kot je danes? Pa vendar lahko tudi danes znišate stroške za pogonsko gorivo. Odločite se za predelavo avta na plin in privarčujte - Gen1, Celje.
Če ste se odločili, da bo vaše vozilo poganjalo gorivo utekočinjen naftni plin, je ideja vsekakor na mestu. Vgradnja sistema je preprosta in hitra, vam pa omogoča manjše onesnaževanje okolja, prijetnejšo vožnjo in kar je dandanes izredno primerno, zmanjšanje stroškov. Avtoplin je namreč precej cenejši od bencina.
Avtoplinski sistemi so za uporabnika zelo poceni, saj je cena za avto na plin oziroma predelavo zelo ugodna. Poraba oziroma cena goriva je za več kot polovico nižja.
Avto na plin – predelava vozila na avtoplin prinaša cenejšo in okolju prijazno vožnjo. Cena predelave je odvisna od avtoplinskega sistema. Ponujamo vam ugodne cene.
Predelava avtomobila ni smiselna le s stališča ekologije (avtoplin namreč ne onesnažuje okolja tako kot bencin), temveč tudi s stališča financ. Cene za avtoplin so nižje od cen za bencin, poleg tega pa strokovnjaki ocenjujejo, da bodo cene tudi nadaljne ostale nižje.
Dandanes se pri vožnji vse pogosteje uporablja pogonsko gorivo - avtoplin. Dejstvo ne preseneča, saj ugodno vpliva na okolje, denarnico in motor. Življenjska doba motorja oziroma vozila se poveča. Na predelavo vozila vam nudimo kar 7-letno garancijo - podjetje Gen1 iz Celja.
Vgradnja avtoplina – akcija, ki vam prinaša 20 € prihranka, na voljo pa so še druge ugodnosti pri prehodu na avtoplin. Najcenejša predelava oz. vgradnja avtoplina!
Napredna tehnologija omogoča predelavo tudi na dizelskih motorjih. Pri vozilih na dizelski pogon je cena vgradnje višja.
Tudi vas jezi, da se cene bencina na vsaka dva tedna zvišujejo? So stroški, povezani z vašim jeklenim konjičkom, vedno višji? Za vas imamo rešitev - predelava avtomobila na avtoplin je investicija, ki se vam bo povrnila že v nekaj letih. Gen1, Celje.
Še vedno niste popolnoma odločeni glede vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo? V kolikor imate bencinski motor, je odločitev vsekakor na mestu. Privarčevali boste, poskrbeli za čistejše okolje, podaljšali življenjsko dobo motorja, poleg tega pa so plinske črpalke v Sloveniji vse bolj dostopne.
Predelava avta na plin za varčno in ekološko vožnjo pri podjetju Plineks d.o.o. Cena je odvisna od izbire avtoplinskega sistema.
Cena predelave na plin je nizka, saj majhna poraba goriva in polovico cenejši plin LPG povrneta strošek. Predelava avtomobila na plin je ugodna, zato se splača!
Avto na plin je iz dneva v dan bolj iskan na trgu, saj se vedno bolj zavedamo, da je potrebno skrbeti za ekologijo.
Predelava avta na plin za varčno in ekološko vožnjo. Cena vgradnje je odvisna od avtoplinskega sistema. Petrol – preprosta in hitra vgradnja avtoplina. 
Predelava avtomobilov na plin – cena avtoplina prinaša varčno, predvsem pa okolju prijazno vožnjo. Ugodna, hitra in enostavna tudi vgradnja avtoplina. 
Želite kupiti plinske naprave za vaš avto? Potem smo mi pravi naslov za vas. Nudimo plinske naprave za avto s popustom in garancijo.