Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Umetnost in zabava > Glasbila > Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala. Uglaševanje kitare je enostavno in hitro, ko imamo na voljo uglaševalec.

Če iščete kvalitetno kitaro po ugodni ceni, preverite ponudbo trgovine Glasbena točka, kjer nudijo številne modele kitar priznanega proizvajalca Yamaha - ponudba vključuje tudi znamenite limited edition kitare!
Kitarski uglaševalec za enostavno uglaševanje kitare. Ugodni in izvrstni uglaševalci za akustično kitaro. Music Max d.o.o.
Trgovina Melodija v Mengšu ponuja kitare različnih vrst in cenovnih razponov. Cena je primerljiva za aksutične in električne kitare.
V ponudbi trgovine Glasbena točka lahko najdete akustične in električne kitare priznanega proizvajalca Yamaha. Velik izbor kvalitetnih kitar je na voljo po ugodnih cenah.
Prodaja se ne omejuje le na cele kitare ampak tudi ostalo glasbeno opremo. Dodatki za kitaro (npr. note in akordi) se najdejo pri Music Maxu po ugodnih cenah.
Kitare in druga brenkala so najpomembnejša glasbila vsake glasbene skupine. Akustične kitare, električne kitare, bas kitare vrhunskih proizvajalcev nudi Glasbeni atelje. Za shranjevanje kitare si omislite primeren kovčkek ali torbo za varno prenašanje kitare in brenkala.
Kitara slovi kot najbolj priljubljeno in široko uporabljeno glasbilo. Kakovost zvoka je najpomembnejši kriterij pri nakupu kitare. Kakovost zvoka je bolj pomemben kot videz ali cena brenkala. Music Max v Ljubljani.
Za enostavno uglaševanje kitare si priskrbite kakovosten uglaševalec. Najdete nas v bližini Ljubljane, trgovina Melodija Mengeš.
Poskrbite za svojo bas kitaro in ji privoščite zamenjavo strun, ki jih lahko po ugodni ceni kupite v trgovini Glasbena točka.
Otroške kitare niso igrače ampak ohranjajo vse značilnosti običajnega inštrumenta. Prilagojene so tako, da se otroci začetniki naučijo pravilno igrati. Glasbena trgovina Melodija nudi širok izbor akustičnih in električnih kitar.
Strune za klasično, akustično in električno kitaro delimo glede na vrsto kitare ter debelino strune. Debelejša kot je struna, trša je. Vrhunska kakovost!
v glasbeni trgovini Music Max dobite odličen ojačevalec za kitaro; akustično, električno... Kitarski ojačevalci so zelo pomembni za delovanje vsakega nastopajočega. Music Max d.o.o., Celje