Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Umetnost in zabava > Glasbila > Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala

Kitare in druga brenkala. Uglaševanje kitare je enostavno in hitro, ko imamo na voljo uglaševalec.

v glasbeni trgovini Music Max dobite odličen ojačevalec za kitaro; akustično, električno... Kitarski ojačevalci so zelo pomembni za delovanje vsakega nastopajočega. Music Max d.o.o., Celje   
Kitarski uglaševalec za enostavno uglaševanje kitare. Ugodni in izvrstni uglaševalci za akustično kitaro. Music Max d.o.o.
Strune za kitaro si izberite v trgovini Melodija glasbila d.o.o. Ponujamo različne vrste strun za različna glasbila
Prodaja se ne omejuje le na cele kitare ampak tudi ostalo glasbeno opremo. Dodatki za kitaro (npr. note in akordi) se najdejo pri Music Maxu po ugodnih cenah.
Strune za klasično, akustično in električno kitaro delimo glede na vrsto kitare ter debelino strune. Debelejša kot je struna, trša je. Vrhunska kakovost!
Kitara slovi kot najbolj priljubljeno in široko uporabljeno glasbilo. Kakovost zvoka je najpomembnejši kriterij pri nakupu kitare. Kakovost zvoka je bolj pomemben kot videz ali cena brenkala. Music Max v Ljubljani.
Trgovina Melodija v Mengšu ponuja kitare različnih vrst in cenovnih razponov. Cena je primerljiva za aksutične in električne kitare.
Kitare in druga brenkala so najpomembnejša glasbila vsake glasbene skupine. Akustične kitare, električne kitare, bas kitare vrhunskih proizvajalcev nudi Glasbeni atelje. Za shranjevanje kitare si omislite primeren kovčkek ali torbo za varno prenašanje kitare in brenkala.
Za enostavno uglaševanje kitare si priskrbite kakovosten uglaševalec. Najdete nas v bližini Ljubljane, trgovina Melodija Mengeš.
Otroške kitare niso igrače ampak ohranjajo vse značilnosti običajnega inštrumenta. Prilagojene so tako, da se otroci začetniki naučijo pravilno igrati. Glasbena trgovina Melodija nudi širok izbor akustičnih in električnih kitar.