Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Umetnost in zabava > Glasbila

Glasbila. Otroška glasbila in glasbila za velike glasbenike

Glasbila. Otroška glasbila visoke kakovosti in glasbila za malo starejše glasbenike. V naši ponudbi izberite glasbila po vaši meri. Glasbila in pripadajoča oprema.

Če potrbujete novo glasbilo, preverite spletno trgovino glasbenatocka.si ali pa se ustavite v trgovini, ki se nahaja v starem mestnem jedru Ptuja. Med široko ponudbo glasbil boste zagotovo našli pravo zase!
Najrazličnejše bobne, tudi bobne za začetnike, lahko najdete v naših prodajalnah glasbil in glasbene opreme Music Max. Kvalitetni bobni najrazličnejših vrst čakajo na vas.
V Melodiji Mengeš prodajamo trobila in pihala, strune za kitaro, klarinete in še vrsto drugih glasbil.
Bobni so še vedno priljubljena glasbila. Glasbeni atelje nudi različna glasbila, med bobni tudi navijaške bobne. Otroški bobni so glasbila, s katerimi bo otrok dobil občutek za ritem. Glasbila priznanih proizvajalcev lahko nakupujete kar v spletni trgovini.
Glasbila po vaši meri: harmonika, ksilofon, sintisajzer in drugo. Nudimo tudi otroška glasbila visoke kakovosti.
Trgovina z glasbili Melodija vam ponuja glasbila, kot so bobni, otroška diatonična harmonika, violončelo in drugo. Preverite ugodne cene.
Glasbena trgovina Music Max ima na izbiro veliko različnih glasbil s strunami po ugodnih cenah. Obiščite njihovo spletno trgovino ali pa pridite osebno v njihovo poslovalnico v Ljubljani ali Celju
Orffov instrumentarij nudi glasbila za otroke. Glasbila lahko predstavimo tudi v šoli ali vrtcu. Raznovrstna glasbila bodo popestrila učno uro glasbe. Pisana in zanimiva glasbila za otroke bodo otroke navdušile za glasbo. Naj glasbila pomagajo pri otrokovem ustvarjalnem razvoju.
Vsak glasbeni začetnik se srečuje s problemi kako uglasiti svojo glasbilo. V trgovini Music Max vam poleg prodaje bobnarskih kompletov nudijo tudi svetovanje kako uglasiti vaš boben ali bobnarski komplet.