Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Turizem in gostinstvo > Apartmaji

Apartmaji v Sloveniji ali tujini.

Če preživljate dopust z otroci, je najem apartmaja prava izbira. Oglejte si ponudbo apartmajev v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah. Izbirate lahko tako med ugodnimi ponudbami ali pa se odločite za najem apartmaja višjega cenovnega razreda.

Apartmaji v Škalcah - po mnenju naših gostov eni najlepših apartmajev v Sloveniji.
Apartmaji z dvema, štirimi ali šestimi ležišči. Idealna izbira za družinske počitnice na kmetiji. Ekološka turistična kmetija Vrbnjak, Mala Nedelja
Apartmaji Zlati grič v Škalcah nad Slovenskimi Konjicami. Navdušili so že mnoge, ki pravijo, da gre za najlepše apartmaje v Sloveniji. Nahajajo se v tako imenovanjem vinogradniškem dvorcu, ki je kulturni spomenik. Prijazno osebje, izvrstna ponudba in čudovit razgled. Izbirate lahko med tremi apartmaji različnih velikosti - od 27 do 65 kvadratnih metrov. Dva apartmaja sta nadstandardnega tipa. Zlati grič, Slovenske Konjice.
Apartmaji ob morju različnih cenovnih razredov. Privoščite si oddih na jadranski obali. Oglejte si ponudbo turistične agencije Sajko, si vam ponuja najem apartmaja v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. Če se želite podati nekoliko dlje, so vam na voljo tudi nastanitve v Črni Gori. Ugodne cene in bližina morja - apartmaji v naši ponudbi bodo zadovoljili vaša pričakovanja.
Privoščite si oddih na kmetiji, kjer bodo vsi člani družine našli kaj zase. Uživali boste lahko v prijetnem okolju in okušali domače jedi. Odločite se za najem apartmaja na ekološki turistični kmetiji Vrbnjak v Mali Nedelji. Na kmetiji imamo štiri apartmaje, ki so poimenovani po štirih letnih časih. Na voljo so vam številne dejavnosti, med drugim tudi kopanje v bližnjih termah.