Vodenje poslovnih knjig je temelj uspešnega poslovanja

 

Vodenje poslovnih knjig, računovodske storitve in svetovanje na področju davčne zakonodaje so med drugim storitve, ki jih nudi naše računovodstvo v Ljubljani Računovodska točka. Če potrebujete pomoč v računovodstvu, se obrnite na nas. Poskrbeli bomo, da bo vodenje vašega računovodstva strokovno, kvalitetno in učinkovito,saj vsakemu podjetniku z veseljem, hitro in zanesljivo ponudimo vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje.

 

Pomoč v računovodstvu za vse pravne oblike

 

Opravljamo tako računovodstvo za samostojne podjetnike kakor tudi za, društva, zavode in podjetja z manjšim obsegom poslovanja. Vodenje poslovnih knjig prilagodimo vsaki posamezni stranki oziroma dejavnosti. Med vodenjem računovodstva upoštevamo vaše potrebe, poskrbimo, da so knjige brezhibno urejene in zadostujejo zakonskih zahtevam. Vestno vodenje poslovnih knjig je namreč temelj uspešnega poslovanja. Zagotavlja vam pravilne, organizirane in kvalitetne podatke. To pomeni, da bo pravilno izpolnjena vsa dokumentacija, obvezna poročila bodo redno oddana in davčne obveznosti do države pravočasno poravnane. Poleg tega pa boste z zgledno urejenimi poslovnimi knjigami pridobili tudi na konkurenčnosti in ugledu pri vaših poslovnih partnerjih. Vodenje poslovnih knjig oziroma vodenje računovodstva je namenjeno vsem pravnim oblikam ne glede na velikost.

 

vodenje poslovnih knjig

 

Računovodska točka – pravi naslov za vodenje računovodstva vaše dejavnosti

 

Pomoč v računovodstvu je dobrodošla, ko sami nimate časa ali dovolj znanja s področja vodenja poslovnih knjig. Vodenje računovodstva pri našem podjetju je kvalitetno, storitev pa ponujamo po ugodni ceni. Zaupajte nam in preverite, da vam lahko ponudimo vso potrebno pomoč v računovodstvu. Imamo dolgoletne izkušnje, se stalno izobražujemo in sledimo dogajanju na področju davkov in prispevkov ter računovodskih storitev. Za vas opravljamo celovite ali delne storitve. Pomoč v računovodstvu lahko izberete tudi zgolj za posamezne knjigovodske storitve.

 

Vodenje poslovnih knjig je sicer možno na tri načine:

  • vodenje evidence izdanih in prejetih računov,
  • enostavno knjigovodstvo,
  • dvostavno knjigovodstvo.

 

Kateri sistem je najprimernejši za vas je odvisno od velikosti vašega poslovnega subjekta. Ne glede na to, ali potrebujete računovodstvo za samostojne podjetnike, društvo, zavod ipd., se obrnite na nas in poskrbeli bomo, da bodo vaše poslovne knjige vodene po najvišjih računovodskih standardih.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Računovodska točka
Naslov
Rožna dolina
cesta VIII 32
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
041 601697
Seznam fraz
vodenje poslovnih knjig, vodenje računovodstva, pomoč v računovodstvu
ZEMLJEVID