E-računovodstvo za modern način vodenja poslovanja podjetja

Računovodska točka je računovodski servis, ki vam med drugim omogoča uporaba programa za e-računovodstvo, računovodsko svetovanje in vse ostale storitve na področju davkov in prispevkov. Omogočamo vam modern način vodenja računovodstva za društva ter druga manjša podjetja in optimalno poslovanje.

 

Komu je namenjeno e-računovodstvo?

Najnovejši trend med računovodskimi storitvami je e-računovodstvo. Ker želimo biti konkurenčni, in v koraku s časom, našim strankam pa ponuditi kar potrebujejo, smo se odločili, da vam omogočimo tudi najsodobnejši način urejanja računovodskih poslov – online računovodstvo. Prinaša številne prednosti za stranke, da se lažje in učinkoviteje prilagajate zahtevam na trgu, pomaga pa tudi nam, saj lahko poročila oddajamo hitreje in smo tako bolj učinkoviti. Spletno e-računovodstvo vam omogoča nemoteno poslovanje in prinaša vse prednosti sodobne tehnologije, saj lahko v vsakem trenutku pregledate vse računovodske podatke.
Le nekaj prednosti e-računovodstva za podjetnika:

  • ažurne informacije: dostopni niso le tekoči podatki vašega poslovanja, pač pa tudi aktualne informacije o spremembah zakonodaje,
  • dostopnost: do podatkov lahko dostopate kadar koli in kjer koli,
  • nižji stroški vodenja računovodstva.

 

Online računovodstvo je namenjeno tistim, ki želijo znižati stroške poslovanja in ga optimizirati ter slediti tehnološkemu napredku. E-računovodstvo je vse bolj razširjeno med novimi, mlajšimi podjetji, izredno praktično pa je tudi pri vodenju računovodstva za društva in samostojne podjetnike.

 

NUDIMO KONKURENČNE CENE STORITEV

 

E računovodstvo in storitve

 

Računovodsko svetovanje in računovodostvo za društva, zavode, samostojne podjetnike, družbe

Ker se v Računovodski točki zavedamo, da ni dovolj le priprava vaših bilanc, vam nudimo tudi ostale računovodske storitve, računovodsko svetovanje in davčno načrtovanje. Nudimo vam delno pomoč v računovodstvu ali pa za vas prevzamemo celotno vodenje. Vodimo računovodstvo za društva, samostojne podjetnike, zavode in družbe z manjšim obsegom poslovanja. Z bogatim znanjem smo ustrezno kvalificirani, enako pozornost pa namenjamo tako vodenju računovodstva za društva kakor vsem ostalim oblikam, po ugodni tarifi. Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje. Omogočili vam bomo računovodsko svetovanje, upoštevali vaše želje, potrebe ter obseg vašega poslovanja in pripravili pogodbo za vodenje računovodstva po vaši meri.

 

https://racunovodska-tocka.si/posebna-ponudba/

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Računovodska točka
Naslov
Rožna dolina
cesta VIII 32
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
041 601697
Seznam fraz
e računovodstvo, računovodsko svetovanje, računovodstvo za društva
ZEMLJEVID