Vodovodne inštalacije pomembne za celotno funkcionalnost objekta

Vodovodne inštalacijeVodovodne inštalacije so tako kot strojne inštalacije zelo pomemben element za celostno funkcionalnost objekta, zato morajo biti izvedene profesionalno in zanesljivo. V podjetju Trgocev d.o.o. vam na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije ter poskrbimo za strokovno izvedbo vseh vrst inštalacij. Vodovodne inštalacije izvajamo z najkakovostnejšimi materiali, za svoje delo med drugim uporabljamo alumplast cevi. Tako zagotovimo dolgo življenjsko dobo ter zanesljivo delovanje sistema. Še pred začetkom dela pa seveda izdelamo ustrezen in dobro zasnovan načrt razporeditve vodov in določimo primerne razdalje.

Naša trgovina z instalacijskim materialom na debelo in drobno vam nudi vse potrebno za gradnjo ali prenovo, na voljo pa smo vam tudi pri gradnji ali prenovi kopalnice. Prenova kopalnice je v celoti naše delo. Poskrbimo tako za ustrezno kopalniško pohištvo ter vso ostalo kopalniško opremo kot tudi za vsa dela. Na ta način boste prihranili čas in energijo, ki bi ju sicer morali nameniti obisku trgovin. Prenova kopalnice je zasnovana izključno na vaših željah in potrebah, saj vam želimo narediti kopalnico, v kateri se boste resnično dobro počutili.

 

Prenova kopalnice naj vključuje tudi zamenjavo vodovodne inštalacije

Ko prenavljamo kopalnico, je smiselno, da obenem prenovimo tudi vodovodne inštalacije. Če inštalacije niso brezhibne, namreč lahko voda uniči tako notranjo opremo v stanovanju kot tudi zidove, talne ploščice in parket. Da bi se v stanovanju počutili varne, je torej nujno, da so vodovodne inštalacije zanesljive.

 

Pri prenovi kopalnice je ponavadi največji izziv najti kompromis med našimi željami in prostorom, ki nam je na voljo, saj gre običajno za najmanjši prostor v stanovanju. Poleg tega nas omejujejo tudi že obstoječe vodovodne inštalacije in električna napeljava. Zato naj bo prenova kopalnice dobro in skrbno načrtovana, predvsem pa prepuščena zaupanja vrednim strokovnjakom.

 

Alumplast ceviAlumplast cevi za hitro, zanesljivo in enostavno izvedbo

Za izvedbo vodovodnih inštalacij uporabljamo večplastne alumplast cevi, ki so izdelane iz prekrivno vzdolžno varjene aluminijaste cevi, zunanjega in notranjega veznega sloja ter notranjega in zunanjega plašča. Ta del predstavlja cev iz visoko zamreženega polietilena. Zaradi domiselne kombinacije materialov so alumplast cevi po kakovosti praktično neprekosljive. Kovinski del zagotavlja trdnost, plastični del trajnost in obstojnost, PEX pa prispeva k višji temperaturni odpornosti. Vsi sloji so izdelani naenkrat in so med seboj povezani. Izvedba vodovodne inštalacije je po zaslugi alumplast cevi hitra, zanesljiva in enostavna.

 

Trgocev d.o.o. | Vodovodne inštalacije, prenova kopalnice, alumplast cevi – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec
Delovni čas
PON - PET - od 8:00 do 19:00   SOB - od 8:00 do 13:00
Spletna stran
E-pošta
(01) 754 33 98
(01) 754 24 85
Seznam fraz
vodovodne inštalacije, prenova kopalnice, alumplast cevi
ZEMLJEVID