Kopalniško pohištvo, tuš kabine, kopalne kadi in ostalo

Kopalniško pohištvo

Pri opremljanju ali adaptaciji kopalnice ima pomembno vlogo tudi izbira vse opreme, torej kopalniško pohištvo, kopalne kadi ali tuš kabine, umivalniki itd. V salonu kopalniške opreme Trgocev imamo na voljo izjemno ponudbo vsega, kar potrebujete v vaši kopalnici, od keramičnih stenskih in talnih ploščic do armatur, kadi, pohištva in ostale opreme. Ko se boste oglasili pri nas, se bomo najprej pogovorili o vaših željah, ki jih bomo uskladili z možnostmi, ki jih nudi prostor. Nato bomo izdelali 3D izris kopalnice, da si boste natančno predstavljali, kako bo videti vaša nova kopalnica. Celotno kopalniško pohištvo in opremo si boste seveda lahko tudi v živo ogledali. In ko boste izrekli 'usodni da', se bomo lotili dela.

 

Tuš kabinaKopalne kadi ali tuš kabine?

No, če je možnost, bi rekli kar – oboje! A ker večina kopalnic tega ne dopušča, se ljudje navadno odločimo za eno ali drugo. Je že tako, da kopalniško pohištvo pač izbiramo glede na prostorske zmožnosti. A obenem drži tudi, da izbira kopalne kadi ali tuš kabine ne pomeni nujno odločitve, ki bi eno od obeh izločila. Danes so na voljo sodobni izdelki, ki pravzaprav vsebujejo oboje, ali pa vsaj ponujajo prednosti ene in druge. Ne verjamete? Oglasite se v našem salonu in pokazali vam bomo pestro ponudbo opreme in izdelkov za kopalnico. Če že dolgo niste brskali med njimi, boste zanesljivo prijetno presenečeni.

 

Kopalniško pohištvo za vse okuse

Tako kot velja za vse ostale prostore, je tudi kopalniško pohištvo tako pestro, da se včasih človek kar težko odloči. V salonu Trgocev ponujamo pester izbor pohištva različnih vrhunskih proizvajalcev. Izbirate lahko med različnimi materiali in slogi, od klasično elegantnega ali rustikalno posebnega do sodobnega pohištva nenavadnih linij, ki bo razveselilo še tako gorečega ljubitelja modernega pohištva. Za celotno kopalniško pohištvo v naši ponudbi pa je značilno, da je izjemno kakovostno in odporno proti vsem 'neprijetnostim' v kopalnici, kot so temperatura, vlaga, vodne kaplje in podobno. Na kratko: lepo in funkcionalno hkrati!

 

Trgocev d.o.o. | Kopalniško pohištvo, kopalne kadi, tuš kabine – povezave do naše spletne strani:
  • Kopalne kadi
  • Tuš kabine
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec
Delovni čas
PON - PET - od 8:00 do 19:00   SOB - od 8:00 do 13:00
Spletna stran
E-pošta
(01) 754 33 98
(01) 754 24 85
Seznam fraz
kopalniško pohištvo, kopalne kadi, tuš kabine
ZEMLJEVID