Stenske keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico ali pralnico

Keramične ploščice za kuhinjo ali drugi prostor vašega doma so delo vrhunskega proizvajalca in so namenjene tako notranji kot zunanji rabi, mozaikom, in oblaganju bazenov. Notranje ploščice različnih dizajnov, dimenzij in cen si pri nas lahko izberete za sledeče prostore:

  • kletne prostore in garaže,
  • kopalnice,
  • dnevne sobe in druge bivalne prostore,
  • hodnike,
  • kuhinje ter
  • poslovne in javne prostore.
 

V vseh omenjenih prostorih so notranje keramične ploščice namenjene oblaganju talnih površin, v kopalnici pa običajno polagamo tudi stenske keramične ploščice. Imitacija lesa, kamna ali drugih materialov vam pride prav predvsem pri opremljanju bivalnih prostorov kot so dnevne sobe, kuhinje in hodniki.

 

Široka ponudba - zunanje in notranje ploščice podjetja Keramika d.o.o.

keramične ploščice za kuhinjoPri odločanju o tem katere talne ali stenske keramične ploščice si izbrati vam z veseljem pomaga naše prodajno osebje v trgovini ali preko telefona. Naš salon keramike se nahaja v okolici Grosuplja, kjer so vam na voljo razstavni eksponati večine artiklov, s čimer vam olajšamo izbiro stenskih keramičnih ploščic. Keramika d.o.o. je podjetje, ki se trudi prispevati k dvigu bivalne kulture na področju kopalniških prostorov ter vas izobraževati in obveščati o novih trendih na področju opreme prostorov. Za preobrazbo vaše kopalnice ali drugih prostorov med drugim lahko poskrbite s pomočjo ploščic. Talne keramične ploščice za kuhinjo vaši kuhinji dajo barvo in ton, s čimer lahko pomembno pripomorete k duhu vašega doma.

 

STENSKE KERAMIČNE PLOŠČICE TUDI ZA ZUNANJE POVRŠINE

 

Izberite notranje ploščice po svoji izbiri

Če ste pred izbiro opremljanja vaše kopalnice ali drugih prostorv vašega doma, se pri tem obrnite na naše strokovnjake. Naročite se na ogled našega salona ter se prepričajte o izjemno raznoliki ponudbi notranjih keramičnih ploščic z imitacijo lesa, kamna, različnih barv, vzorcev in trendov, ki se odlično podajo v različne stanovanjske prostore. Odločite se kje in kakšne kermične ploščice položiti popolnoma po vašem okusu. Vabljeni v naš prodajni salon kermičnih ploščic pri Grosuplju!

 

notranje stenske keramične ploščice

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Top Keramika
Naslov
Tlake 44
1293 Šmarje - Sap
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
keramične ploščice, notranje ploščice
ZEMLJEVID