Keramične ploščice za zunanje površine s posebno strukturo

Keramične ploščice za zunanje površine imajo v primerjavi z notranjimi ploščicami prav posebno strukturo. Zunanja keramika vpija dosti manj vode, zaradi česar ni mogoče, da bi zmrzal keramične ploščice na zunanjih površinah uničila. Znano je namreč, da se voda, ko zmrzne, razširi in s tem material, v katerega je vdrla, popoka. To je še posebej pomembno pri talnih keramičnih ploščicah, saj s te zunanje keramike voda odteka bolj počasi ali pa sploh ne. Zato je zelo pomembno, da so keramične ploščice, katere uporabite na zunanjih površinah, ustrezne kvalitete. Naše podjetje vam poleg izvrstnih zunanjih keramičnih ploščic med drugim ponuja tudi odlične kuhinjske keramične ploščice in keramiko za kopalnico.

 

zunanje talne keramične ploščice


Keramične ploščice na zunanjih površinah so odlična izbira

Zunanje površine so dosti bolj obremenjene z umazanijo kot notranje. Zato je pomembno, da okolico našega bivališča pokrijemo z materialom, ki ga je enostavno očistiti. V tem smislu se zunanje keramične ploščice odlično obnesejo, saj jih je izredno enostavno čistiti. Zunanjo keramiko enostavno enkrat ali večkrat obrišemo z vlažno krpo in proces čiščenja je končan. To velja tako za stenske kot talne keramične ploščice.

 

TALNE KERAMIČNE PLOŠČICE Z IMITACIJO LESA


Zunanja keramika naj bo izbrana preudarno in pametno

Pri izbiri zunanje keramike je dobro, da smo pozorni na več stvari, torej ne le na odpornost proti zmrzali. Talne keramične ploščice so seveda pohodne. Pomembno je, da so pohodne keramične ploščice na zunanjih površinah polno funkcionalne v vseh letnih časih in ob vseh vremenskih razmerah. Zato izberite talne keramične ploščice, ki so protizdrsne. Zelo neprijetno je, če se vam ob nizkih zimskih temperaturah ali po prvih snežinkah zgodi, da vaše terase ne morete več uporabljati, ker je gibanje na njej zaradi drsenja nevarno, če niste položili primernih talnih keramičnih ploščic. Zato vam priporočamo, da se pri izbiri keramičnih ploščic posvetujete s strokovnjaki oziroma poznavalci, ki vam bodo pomagali pri izbiri. V našem salonu vam bomo ponudili le prvovrstne zunanje keramične ploščice. Izbirate pa lahko tudi med raznovrstnimi kuhinjskimi in drugimi keramičnimi ploščicami.

 

kuhinjske ploščice in zunanja keramika

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Top Keramika
Naslov
Tlake 44
1293 Šmarje - Sap
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
Keramične ploščice zunanje, zunanja keramika
ZEMLJEVID