Moderne keramične ploščice za zunanjo in notranjo rabo

Keramične ploščice so priljubljene predvsem zaradi preprostega vzdrževanja in čiščenja, odlikujeta pa jih tudi lep videz in dolga življenjska doba. Najdemo jih tako znotraj hiše kot zunaj nje. Notranje najpogosteje najdemo v kopalnici, tako na talnih kot stenskih površinah, vse več pa jih uporabljamo tudi v kuhinji in v drugih bivalnih prostorih. Mnoge je poleg številnih odličnih lastnosti prepričala tudi ugodna cena keramičnih ploščic, o čemer priča tudi naš cenik izdelkov.

 

Moderne keramične ploščice lahko položimo tudi na naše terase in balkone. Ker so tam izpostavljene številnim neugodnim vremenskim razmeram, morajo biti odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in vpojne madeže. Takšno odpornost zagotavljajo granitogres ploščice, ki se od notranjih keramičnih ploščic razlikujejo predvsem v trdoti in vpijanju vode, prevlečene pa so tudi s protizdrsno strukturo.

 

            moderne keraaične ploščice pri Grosuplju     kopalniške keramične ploščice


Keramične ploščice za moderne kopalnice

Čeprav je uporaba keramičnih ploščic postala nekakšen standard v naših kopalnicah, pa raznolikost barv, oblik in vzorcev omogoča, da prostoru dodamo tudi osebni pridih. Ker kopalnice ne prenavljamo prav vsako leto, je nujno, da izberemo takšne kopalniške ploščice, ki nas bodo navduševale še leta in leta.

 

CENIK KERAMIČNIH PLOŠČIC Z IMITACIJO LESA


Med barvami so v zadnjem času priljubljene nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Moderne keramične ploščice v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna. Velikost keramičnih ploščic je odvisna predvsem od velikosti vaše kopalnice. Če je ta majhna, jo je najbolje opremiti s keramičnimi ploščicami srednjega formata, večji format pa bo bolj primeren za večjo kopalnico.

 

Salon keramike Pilremag Grosuplje – vse za kopalnico vaših sanj

Salon keramike blizu Grosuplja vam lahko ponudi najobsežnejši izbor keramičnih ploščic in kopalniške opreme na slovenskem trgu. Kolekcijo sestavljajo porcelanske in keramične ploščice vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev. V našem razstavnem kopalniškem salonu se nahaja vse potrebno za opremljanje tako moderne kot klasične kopalnice. Vsi naši izdelki so vam na voljo po izjemo ugodnih pogojih, zato le preverite naš cenik keramičnih ploščic.


Cene za keramične ploščice so navadno navedene po kvadratnem metru. Cenik je sicer zgolj informativne narave, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Cena polaganja ploščic je navadno sorazmerna s ceno ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste tudi za polaganje odšteli podobno vsoto. Na oblikovanje cene pa vpliva tudi velikost prostora.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Top Keramika
Naslov
Tlake 44
1293 Šmarje - Sap
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
keramične ploščice, moderne keramične ploščice
ZEMLJEVID