Keramične ploščice – ugodna cena le ena od številnih prednosti

stenske kuhinjske keramične ploščiceMnoge je poleg številnih odličnih lastnosti, ki jih prinašajo keramične ploščice, navdušuje tudi ugodna cena. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik za keramične ploščice in ostalo notranjo keramiko. Cena keramičnih ploščic je navadno navedena po kvadratnem metru. Cenik je sicer zgolj informativne narave, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Saj je cena za keramične ploščice odvisna tudi od velikosti in obliki prostora.


Ko gre za keramične ploščice, se je pomembno zavedati, da visoka cena keramičnih ploščic še ne zagotavlja tudi njihove kakovosti. Keramika d.o.o. vam nudi kakovostne moderne kopalniške in kuhinjske keramične ploščice, katerih cena za kvadratni meter je res ugodna. Ploščice bodo vaš prostor poživile in ji dodale pridih čarobnosti. Ploščice pa je seveda mogoče uporabiti tudi kot element zunanje keramike.


Kuhinjske keramične ploščice za lažje delo v kuhinji

Keramične ploščice so se v kopalnicah izkazale za izjemno obstojne, zato jih vse pogosteje najdemo tudi v kuhinjah. Kuhinjske keramične ploščice zelo olajšajo delo v kuhinji, saj so vzdržljive ter odporne na vlago in vročino, poleg tega pa jih je enostavno očistiti. Lahko so položene samo v prostoru s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, na hodnik, v kopalnico in ostale bivalne prostore ter tako poveže vso notranjost z enotnimi elementi notranje keramike.

 

OGLEJTE SI KUHINJSKE PLOŠČICE IN OSTALE PRODAJNE ARTIKLE

 

Talne ploščice so eden glavnih elementov tako notranje kot zunanje keramike

cene keramičnih ploščic Keramika d.o.o.Ko izbiramo talne kuhinjske keramične ploščice moramo paziti, da bo njihova površina bolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa, kadar se ploščice zmočijo. V primerjavi s stenskimi morajo kuhinjske keramične ploščice na tleh prenesti precej več obremenitev. Stenske keramične ploščice navadno namestimo na del stene med pultom in kuhinjskimi omaricami, da ga tako zavarujemo pred madeži. Poleg praktičnosti pa ima ta del kuhinje tudi estetsko funkcijo. Keramične ploščice kot zunanja keramika pa se ponavadi uporablja kot talno podlogo.

Obiščite nas in izberite najboljše keramične ploščice. Kakovost in cena gresta v našem podjetju z roko v roki. Vabljeni tudi na našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Top Keramika
Naslov
Tlake 44
1293 Šmarje - Sap
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
keramične ploščice cena, kuhinjske keramične ploščice
ZEMLJEVID