Okenski komarniki Tehrol, fiksni komarniki, rolo komarniki za okna in vrata

Senčila | Tehrol d.o.o.

 


Okenski komarniki podjetja Tehrol in komarniki za vrata so izvrstna rešitev proti nadležnemu mrčesu poleti, hkrati pa uspešno prezračite prostore. Na voljo so rolo ali fiksni komarniki (tudi za strešna okna!), ki vam nudijo zaščito brez nepotrebnih kemikalij, ki bi jih morali mazati na kožo ali vdihavati. Komarniki za okna in vrata so narejeni iz posebne UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni, ki je tkana zelo gosto in odlično ščiti tudi pred zelo majhnim mrčesom. Okenski komarniki oz. komarniki za vrata so primerni za vgraditev v omarico notranje ali zunanje rolete, rolete in komarniki pa tečejo v svojih ločenih utorih.

 

Okenski rolo komarniki in rolo komarniki za vrata – vrste in njihova namestitev


Okenski in vratni rolo komarniki Tehrol so na voljo v več vrstah:

  • Okenski komarniki - rolo klasik (komarniki se po specialnih vodilih navijajo s pomočjo ščetk, ki omogočajo nemoteno drsenje. Ti rolo komarniki se lahko namestijo na zunanji ali notranji zid ali okenski okvir, zato so zelo primerni kot komarniki za strešna okna.)
  • Okenski komarniki - rolo keten (ti rolo komarniki se odvijajo s pomočjo verižice. Vgrajeno imajo vzmet za dvigovanje, dodatna prednost pa je tudi vedno napeta mreža. Ker pa niso vpeti v vodila, niso primerni kot komarniki za strešna okna.)
  •  Komarniki - rolo vertikal (posebej priporočljivi kot komarniki za vrata. Primerni so za široka odpiranja.)
  •  Komarniki - rolo dvojni vertikal (ta rolo je primeren za posebej široka odpiranja. Komarnik vsebuje podobne lastnosti kot vertikal rolo komarnik.)

 

Kot okenski komarniki pa lahko delujejo tudi screen senčila!

 

Fiksni okenski komarniki Tehrol in njihova namestitev


Fiksni okenski komarniki so pritrjeni na okvir oken in se jih ne premika. Ti okenski komarniki imajo najenostavnejšo izvedbo med vsemi komarniki, pritrdi pa se jih lahko različno. Primerni so tudi kot komarniki za strešna okna.

 

Okenski komarniki in komarniki za vrata pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


Oglejte si več ponudbe na spletni strani Tehrol:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID