Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Surfanje

Surfanje - surfi, oblačila za deskanje in tečaj surfanja.

Surfanje ali deskanje na vodi - surfi, neoprenske obleke in ostala oprema. Vas zanima tečaj oziroma šola surfanja? Pridružite se nam na Portugalskem, v Španiji in drugje. Pridružite se šoli deskanja! 

Surfanje na valovih - Ujusansa Surf Klub
Surf šola Ujusansa - učenje surfanja na Portugalskem in v Španiji.
Surfanje na Portugalskem na razgibani obali, ki je idealna tudi za začetnike. Surf kemp in šola na Portugalskem ponujata tri tečaje glede na vaše znanje: začetnega, nadaljevalnega in naprednega.
Surfanje ni tako enostavno kot izgleda. Oglejte si vaje za surfanje. Možno je tako surfanje v tujini kot surfanje v Sloveniji. Zgodovina surfanja sega v 5. stoletje n. št.
Surf šola – šola deskanja na vodi za začetnike in izkušene. Šola surfanja združuje učenje, zabavo in druženje. Odpravite se na surfanje na valovih z Ujusanso.
Surf šola – učenje surfanja oziroma deskanja na vodi ni enostavno, zato je dobro pridobiti čim več informacij, še preden se podate na valove.
Surf tečaj na izvrstni lokaciji. Na voljo so vam: surfanje za začetnike, nadaljevalni in napredni tečaji surfanja. Opravite tečaj surfanja s profesionalnimi učitelji.
Surfanje v Španiji na peščenih obalah Biskajskega zaliva: toplo sonce, poletje, turistični vrvež in zabava.  Surf kemp Španija se nahaja na izjemni legi. Surf šola ponuja tri različne vrste tečajev surfanja.
Surfanje: tečaj surfanja za začetnike – začetni surf tečaji se izvajajo v šoli surfanja na Portugalskem in Španiji
Surfanje na Portugalskem na razgibanih obalah ponuja nepozabno doživetje. Surf šola na Portugalskem ponuja tri stopnje tečaja: začetni, nadaljevalni in napredni tečaj surfanja.
Surfanje na valovih vam nudi nepozabne užitke. Za surfanje na vodi potrebujete ustrezno opremo. Opremo sestavljata deska za surfanje in obleka za surfanje.