Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Športna prehrana

Športna prehrana. Prehrana za športnike in dodatki k prehrani.

Športna prehrana za boljšo vzdržljivost in prehrana za športnike za dobro regeneracijo po treningu. Dodatki k prehrani za športnike.

preverite bogato ponudbo sirotk v prahu v naši spletni trgovini in si zagotovite svoj paket sirotk že danes.
Flexshop – odpravite bolečine v mišicah in bolečine v  sklepih. Ko se odločate za šport, razmislite o tem, kako bo regeneracija po treningu potekala najhitreje. Z našimi dodatki k prehrani bo to potekalo hitreje, bolečine pa bodo odpravljene. Izdelki za šport, Flexshop, Ljubljana
Kreatin monohidrat. Tudi kreatin fosfat, Jack 3D kreatini in drugi Flexshop kreatini, pridobivanje mišične mase. Prehranska dopolnila za šport.
Esencialne aminoklisline BCAA so nujne za razvoj in pravilno rast našega telesa. Omogočajo ohranjanje homeostaze in igrajo ključno vlogo pri imunski obrambi.
Po poceni proteine v spletno trgovino Legra sport. Najboljši proteini po izredno ugodni ceni se nahajajo v spletni trgovini Legra sport.
Če bi si radi pomagali s kapsulami, pri nas poteka odična glukozamin akcija. Glukozamin kompleks normalizira presnovo hrustanca in lajša bolečine v sklepih. 
Flexshop energijski napitki izboljšajo trening za moč. Proteini izboljšajo vaje za moč nog in vaje za moč rok. Prehranski dodatki za šport in vaje za moč.
Pomembna sta pravilna uporaba in prava količina za primerno delovanje. BCAA so razvejane aminokisline, ki služijo kot prehransko dopolnilo športnikom.
Hormoni imajo pomembno vlogo pri prenašanju informacij v telesu. Hkrati izločajo žleze in poganjajo prebavne procese.  
V času okrevanja in ob telesnih naporih je sirotka, ki je vir beljakovin izjemno pomembna za zdravje.  
Organicore proteini vsebujejo samo najkakovostnejše, najučinkovitejše in ekološke sestavine, torej ogljikove hidrate z veliko večjo biološko uporabnostjo od običajnih ogljikovih hidratov.
Športna prehrana za kolesarje in prehrana za tekače. Flexshop športna prehrana  - dodatki k prehrani za vzdržljivost. Energijski napitki za kondicijo in moč. V ponudbi je tudi kvalitetna prehrana športnikov, ki se ukvarjajo z bodybuildingom, in fitnes prehrana za športnike - Flexshop, Ljubljana
Poskrbite za svoje zdravje in si zagotovite whey beljakovine. Whey oz. po slovensko sirotka je bogat vir aminokislin in je stranski produkt pri proizvajanju sira. .
Če želimo graditi mišice potrebujemo proteine za mišično maso.Beljakovine, ki jih najdemo v sirotki, naše telo odlično izkoristi, zato je uživanje idealno ob športnih naporih.
Prehrana športnikov Nutrition: Gaspari nutrition, Universal nutrition, Optimum nutrition ter Muscletech. Športna prehrana najkvalitetnejših proizvajalcev. Prehrana za športnike - Flexshop, Ljubljana.
Izredno ugodna cena pegastega badlja. Pegasti badelj pospešuje obnavljanje jeter in lajša jetrna obolenja.