Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Masažni bazen za razvajanje in sprostitev od napornega delovnega dne. Whirlpool bo spodbudil prekrvavitev vašega telesa in vam hkrati omogoča udoben počitek. Na voljo tudi drugi notranji in zunanji bazeni ter savne. Ema, Hoče.  
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Bazenska roleta, solarno pregrinjalo, mreže, zimsko pokrivalo za bazen – zaščita vašega bazena z bazenskimi pregrinjali tako poleti kot pozimi.
Bazenska tehnika - strehe, filter za bazen in ostala kvalitetna oprema vam je na voljo v podjetju Ema. Bazenska trgovina je pravi naslov za gradnjo bazenov.
Jacuzzi: zunanji in notranji jacuzzi – sprostitev in masaža po napornem dnevu. Jacuzzi: na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Plavajoča bazenska pokrivala za zunanje in notranje bazene. Pokrivala dobro ščitijo pred vdorom umazanije, obenem pa so tudi varnostna zaščita.
Folije za bazene lahko uporabite kot enega izmed najenostavnejših tesnilnih sistemov. Priporočamo, da se v tem primeru bazen pokriva. 
Notranji vgradni montažni bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Večinoma so zidani, montažni so manj pogosti. Pomemben je dober razvlaževalni klimatski sistem.
Če imate težave z kalno ali slano vodo v vašem domačem bazenu, se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja Ema bazeni - z veseljem vam bodo pomagali in priporočili izjemno koristne filtre ter ostale preprate za ohranjanje čiste bazenske vode.
Kupujete bazen? Odločite se za montažni bazen. Hiter in enostaven za postavitev ter preprost za vzdrževanje vode.
Servis bazenov, črpalk in savn. Dodatna bazenska oprema ter rezervni deli za bazene in črpalke na voljo v spletni trgovini.
Vzdrževanje bazena predstavlja pomemben element pri ohranjanju čiste kopalne vode. Priskrbite si set za vzdrževanje bazena podjetja EMA d.o.o.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
Obiščite top Terme Topolšica, kjer se lahko sproščate v odličnem wellnessu in termalnem kopališču.
Ventili za bazen, filtri za bazene in druga oprema za bazen je ključnega pomena, da bo vaš bazen deloval optimalno in da boste z njegovo uporabo zadovoljni.
Bazeni, kot so keramični bazeni in poliestrski bazeni, vas bodo navdušili. Eni z ugodno ceno, drugi z eleganco, tretji z možnostjo prilagajanja vašim željam.
EMA bazeni Ljubljana nudi vse za notranje bazene na enem mestu - najbolj pestra ponudba bazenov, bazenske opreme in tehnike v Sloveniji.
Bazeni – rekonstrukcija starega bazena zagotavlja svež izgled in varno uporabo. Nudimo veliko izbiro osnovne in dodatne opreme za bazene.
Ste si vedno želeli imeti domači bazen? Vam poletna vročina ne prizanese, vi pa le iščete zatočišče v senci? Nič več! Domači plavalni bazeni so vam na voljo pri podjetju Moje Poletje, kjer lahko svoj zunanji bazen izberete in naročite kar preko spleta.
Montažni vrtni bazeni podjetja Ema, ki so cenovno ugodni, so uresničitev sanj vsakega posameznika, saj jih odlikuje dizajn, kakovost in cena.