Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Ovalni bazen vam lahko na nevsiljivi način čudovito pristopi k okolju. Montažni bazeni so primerni raznolike zabave in popestrijo izgled vašega vrta. 
Notranji bazeni podjetja Ema imajo veliko prednosti. Domači vgradni notranji bazeni omogočajo plavanje čez celo leto. Postavitev bazena je hitra in cenovno ugodna.
Pri prelivnih bazenih voda iz bazena odteka skozi prelivne kanale, pri skimerskih pa s pomočjo skimerjev. Prelivni zunanji in notranji bazeni – prestiž za izbrane okuse.
Bazenska roleta, solarno pregrinjalo, mreže, zimsko pokrivalo za bazen – zaščita vašega bazena z bazenskimi pregrinjali tako poleti kot pozimi.
S pokrivali za bazene Ema bazeni boste nečistočam preprečili, da se nenehno nalagajo v vaš bazen, obenem pa bodo bazenske strehe in podobno pripomogče k manjšem izhlapevanju vode ter tako k manjši porabi.
Bazenska tehnika in bazeni. Prodaja preko spletne trgovine. Svetovanje. Bazenski filtri, vodne črpalke (obtočne in pretočne črpalke). Vse za filtriranje bazena.
Ogrevanje bazena in bazenske vode v notranjem in zunanjem bazenu s pomočjo toplotnih črpalk, toplotnih izmenjevalnikov, električnih grelcev in solarnega ogrevanja.
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Masažni bazeni – zunanji in notranji manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob. Masažni bazeni – akcija na spletni strani!
Bazenska tehnika - strehe, filter za bazen in ostala kvalitetna oprema vam je na voljo v podjetju Ema. Bazenska trgovina je pravi naslov za gradnjo bazenov.
Folije za bazene lahko uporabite kot enega izmed najenostavnejših tesnilnih sistemov. Priporočamo, da se v tem primeru bazen pokriva. 
Ste si vedno želeli imeti domači bazen? Vam poletna vročina ne prizanese, vi pa le iščete zatočišče v senci? Nič več! Domači plavalni bazeni so vam na voljo pri podjetju Moje Poletje, kjer lahko svoj zunanji bazen izberete in naročite kar preko spleta.
Popravila in vzdrževanje bazenov vam v podjetju Ema bazeni opravimo hitro in učinkovito, domači bazen pa vam sprva vgradimo popolnoma po vaših željah. 
Jacuzzi za dva ali za več oseb – razvajanje v masažni kopeli. Jacuzzi – zdravilni učinki tople kopeli  tako na telo kot duha. Jacuzzi: različne dimenzije in oblike na voljo v razstavnem salonu v Ljubljani.
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Masažni bazen za razvajanje in sprostitev od napornega delovnega dne. Whirlpool bo spodbudil prekrvavitev vašega telesa in vam hkrati omogoča udoben počitek. Na voljo tudi drugi notranji in zunanji bazeni ter savne. Ema, Hoče.  
Čiščenje bazena z ročnimi ali robotskimi sesalniki. Na voljo so tudi primerna čistila za bazen. Vsa oprema za avtomatsko in ročno čiščenje bazena.
Dodatna oprema za bazene v ponudbi podjetja Ema bazeni d.o.o. obsega izdelke, kot so črpalke, prekrivala kot tudi vodne atrakcije, ki so še posebej priljubljena dodatna oprema. Privoščite si talni gejzir ali katerega od masažnih pripomočkov, ki bodo zagotovo pripomogli k boljšem počutju.
Dodatna oprema za bazen, kot so filtri za bazene, sesalec za bazene in cevi za bazene, je nujno potrebna za to, da boste s svojim bazenom popolnoma zadovoljni.
Bazenske strehe Ema kvalitetno zaščitijo zunanji bazen. V ponudbi je tudi druga oprema in dodatki za bazen, ki vam bodo omogočali, da boste uživali v plavanju tudi ob nekoliko neugodnih vremenskih razmerah. Kvalitetni notranji in zunanji bazeni, savne in vodne fontane. Ema, Hoče.