Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Savne po meri – naj bo vaša savna doma edinstvena: izdelava po naročilu da intenzivno osebno noto. Nakup zunanje ali kombinirane ima določene prednosti. Finska in infrardeča med bolj priljubljenimi.
Bazenska tehnika in bazeni. Prodaja preko spletne trgovine. Svetovanje. Bazenski filtri, vodne črpalke (obtočne in pretočne črpalke). Vse za filtriranje bazena.
Sesalci za bazene so eni izmed najbolj pomembnih dodatkov za bazene, saj so ključni za ohranjanje higiene in čistoče v bazenu. V naši ponudbi najdete sesalce za bazene, ki so povsem robotski, avtomatski ali pa ročni.
Če obožujete bazane in masaže, vendar vam ni do obiska toplic vsakič, ko čutite potrebo po takšni sprostitvi, je zunanji masani bazen podjetja Ema bazeni idealna rešitev za vas.
Streha za bazen prinaša številne prednosti, še posebej priljubljena je pomična bazenska streha. Ugodna cena standardnih bazenskih streh.
Oglejte si nepogrešljivo bazensko opremo, kot so filtri in sesalci za bazene. Nujno jih potrebujete, če ste pravi ljubitelj bazenov.
Dodatna oprema za bazen, kot so filtri za bazene, sesalec za bazene in cevi za bazene, je nujno potrebna za to, da boste s svojim bazenom popolnoma zadovoljni.
Vrtni bazeni predstavljajo sprostitev, zabavo ali rekreacijo za celo družino. Pri Ema bazenih so vam na voljo okrogli, pravokotni in drugi bazeni po ugodnih cenah.
Zunanji in notranji domači bazeni. Na voljo so ugodni zidani in masažni bazeni. Tudi edinstveni poliestrski, naravni in montažni bazen, ki je navadno izdelan posebej za stranko, saj prisluhnemo vašim individualnim željam. Tudi vodne fontane in savne. Ema, Hoče
Če imate težave z kalno ali slano vodo v vašem domačem bazenu, se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja Ema bazeni - z veseljem vam bodo pomagali in priporočili izjemno koristne filtre ter ostale preprate za ohranjanje čiste bazenske vode.
Ogrevanje bazenov s pomočjo toplotne črpalke za bazen je gotovo najbolj učinkovito. Oglejte si raznovrstne opcije za vaš bazen v naši bazenski trgovini.
Notranji vgradni montažni bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Večinoma so zidani, montažni so manj pogosti. Pomemben je dober razvlaževalni klimatski sistem.
S pokrivali za bazene Ema bazeni boste nečistočam preprečili, da se nenehno nalagajo v vaš bazen, obenem pa bodo bazenske strehe in podobno pripomogče k manjšem izhlapevanju vode ter tako k manjši porabi.
Bi se radi ohladili v poletni vročini, pa ne marate javnih kopališč? Imate doma piknik, otroci morajo pa zaradi vročine ostati v senci? Privoščite si svoje kopališče na domačem vrtu. Pri podjetju MojePoletje vam ponujamo veliko izbiro zunanjih domačih bazenov, med drugimi tudi bazene Bestway.
Voda v bazenu potrebuje pravilno vzdrževanje. Za več nasvetov o vodi v bazenu in njenem vzdrževanju se obrnite na strokovnjake podjetja Ema bazeni.
Za vzdrževanje bazena lahko pri nas kupite set za čiščenje bazenske vode. Preverite našo ponudbo.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
Cene bazenov so pogosto precej visoke - ne pri podjetju Ema bazeni! Preglejte cenik bazenov in izberite najboljšo kombinacijo bazena z ostalo opremo, kot so pokrivala za bazen in ventili za bazen.
Montažni bazeni poljubnih oblik: ovalni, pravokotni... Leseni, poliestrski, klasični, betonski montažni vgradni in prostostoječi zunanji ter notranji bazeni.
Prestižni bazeni iz betona so najbolj kakovostni. Pomične strehe za bazene so odlična rešitev za kopanje v slabem vremenu.