Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Da boste svoj bazen predčasno in primerno zaščitili pred številnimi škodljivimi zunanjimi vplivi, vam priporočamo, da pokrbite za redno vzdrževanje bazena.
Za vzdrževanje bazena lahko pri nas kupite set za čiščenje bazenske vode. Preverite našo ponudbo.
Notranji vgradni montažni bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Večinoma so zidani, montažni so manj pogosti. Pomemben je dober razvlaževalni klimatski sistem.
Če obožujete bazane in masaže, vendar vam ni do obiska toplic vsakič, ko čutite potrebo po takšni sprostitvi, je zunanji masani bazen podjetja Ema bazeni idealna rešitev za vas.
Voda v bazenu ne sme biti obarvana, motna ali umazana. Ustreznost vode dosežemo s sredstvi za uravnavanje pH-ja in filtri za bazene. 
Filtri za bazene so najnujnejša oprema za higieno in varno kopanje. Dobro vzdrževanje vode v bazenih je  zelo pomembna naloga
Bazenska tehnika za notranje in zunanje bazene. V podjetju Ema d.o.o. vam nudimo vse za popolno opremo vašega bazena. Pokličite nas!
Dodatna oprema za bazen, kot so filtri za bazene, sesalec za bazene in cevi za bazene, je nujno potrebna za to, da boste s svojim bazenom popolnoma zadovoljni.
Bazenske pomične strehe ali bazenske rolete za zunanje bazene, ki jih lahko ob toplem dnevu zložimo –  velika prednost pred fiksnimi bazenskimi strehami.
Comfort bazeni so odlična izbira, saj so postavljeni hitro in poceni. Cena je odvisna od velikosti in opreme bazena.
Savne po meri – naj bo vaša savna doma edinstvena: izdelava po naročilu da intenzivno osebno noto. Nakup zunanje ali kombinirane ima določene prednosti. Finska in infrardeča med bolj priljubljenimi.
Masažna kad – popolna sprostitev telesa. Nakup masažne kadi glede na proračun, zasnovo prostora, kamor jo umeščamo, in funkcijo, ki jo bo masažna kopalna kad imela. Masažne kopalne kadi
Bazenske strehe Ema kvalitetno zaščitijo zunanji bazen. V ponudbi je tudi druga oprema in dodatki za bazen, ki vam bodo omogočali, da boste uživali v plavanju tudi ob nekoliko neugodnih vremenskih razmerah. Kvalitetni notranji in zunanji bazeni, savne in vodne fontane. Ema, Hoče.
Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike. Compass in Premium keramični bazeni – keramična tehnologija s tradicijo.
Bi se radi ohladili v poletni vročini, pa ne marate javnih kopališč? Imate doma piknik, otroci morajo pa zaradi vročine ostati v senci? Privoščite si svoje kopališče na domačem vrtu. Pri podjetju MojePoletje vam ponujamo veliko izbiro zunanjih domačih bazenov, med drugimi tudi bazene Bestway.
Voda v bazenu potrebuje pravilno vzdrževanje. Za več nasvetov o vodi v bazenu in njenem vzdrževanju se obrnite na strokovnjake podjetja Ema bazeni.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
Bazeni – sanacija in vzdrževanje privatnih bazenov, javnih bazenov in kopališč. Vzdrževanje bazena in bazenske vode ter priprava bazena na zimo.
Plavajoča bazenska pokrivala za zunanje in notranje bazene. Pokrivala dobro ščitijo pred vdorom umazanije, obenem pa so tudi varnostna zaščita.
Filter za bazen in bazenska črpalka predstavljata pomemben del filtrirne naprave. Cevi za bazen spadajo med osnovno opremo.