Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Priprava vode v notranjem in zunanjem bazenu: kemijska priprava in filtri za boljšo vodo v bazenu – za brezskrbno kopanje. Različni načini dezinfekcije. Redno čiščenje bazena je pomembno za čisto in bistro vodo.
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Čiščenje bazena z ročnimi ali robotskimi sesalniki. Na voljo so tudi primerna čistila za bazen. Vsa oprema za avtomatsko in ročno čiščenje bazena.
Masažni bazen za razvajanje in sprostitev od napornega delovnega dne. Whirlpool bo spodbudil prekrvavitev vašega telesa in vam hkrati omogoča udoben počitek. Na voljo tudi drugi notranji in zunanji bazeni ter savne. Ema, Hoče.  
Če obožujete bazane in masaže, vendar vam ni do obiska toplic vsakič, ko čutite potrebo po takšni sprostitvi, je zunanji masani bazen podjetja Ema bazeni idealna rešitev za vas.
Bazenska tehnika in bazeni. Prodaja preko spletne trgovine. Svetovanje. Bazenski filtri, vodne črpalke (obtočne in pretočne črpalke). Vse za filtriranje bazena.
Poliestrski bazeni – udobni družinski bazeni vrhunske izdelave iz poliestra. Zunanji poliestrski bazen – vgradnja je enostavna in hitra.
Oglejte si nepogrešljivo bazensko opremo, kot so filtri in sesalci za bazene. Nujno jih potrebujete, če ste pravi ljubitelj bazenov.
Notranji in zunanji montažni vgradni bazeni različnih oblik in velikosti. Poliester oz. poliesterska smola – material za izdelavo kalupov. 
Želite imeti svoj bazen? Bazeni vseh vrst in oblik: montažni, leseni, klasični, prestižni, poliestrski, polipropilenski.
Ogrevanje bazena in bazenske vode v notranjem in zunanjem bazenu s pomočjo toplotnih črpalk, toplotnih izmenjevalnikov, električnih grelcev in solarnega ogrevanja.
Bazenska tehnika - strehe, filter za bazen in ostala kvalitetna oprema vam je na voljo v podjetju Ema. Bazenska trgovina je pravi naslov za gradnjo bazenov.
Ogrevanje bazenov oz. vode v bazenu na več načinov. Eden izmed načinov je solarno ogrevanje bazena, ki izkorišča brezplačno sončno energijo.  
Zidani bazeni – klasični notranji in zunanji bazeni. Zidani bazen je najpogostejša oblika bazena v Sloveniji. Prednosti inovativnega pristopa EMA: bazenska hidravlika, izgradnja s stiropornimi opažniki, montažne strojnice EMA.
Masažni bazeni – zunanji in notranji manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob. Masažni bazeni – akcija na spletni strani!
Kvaliteta bazenske opreme je pomembna za vaše zadovoljstvo in lahkoto upravljanja z bazenskim objektom. Oprema vam prihrani mariskatero težavo.
Dezinfekcija bazena: čiščenje vode, sredstvo proti algam v bazenu in za prezimovanje bazena, kloriranje vode ali brezklorna dezinfekcija. Nasveti in prodaja.
EMA bazeni Ljubljana nudi vse za notranje bazene na enem mestu - najbolj pestra ponudba bazenov, bazenske opreme in tehnike v Sloveniji.
Bazenske strehe za zunanji bazen – najboljša rešitev za slovensko podnebje. Bazenska streha Elegance – tipska bazenska streha za standardne bazene. Premične bazenske strehe – ob toplem dnevu jih lahko zložimo.
Bazenske strehe Ema kvalitetno zaščitijo zunanji bazen. V ponudbi je tudi druga oprema in dodatki za bazen, ki vam bodo omogočali, da boste uživali v plavanju tudi ob nekoliko neugodnih vremenskih razmerah. Kvalitetni notranji in zunanji bazeni, savne in vodne fontane. Ema, Hoče.