Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Montažni vrtni bazeni podjetja Ema, ki so cenovno ugodni, so uresničitev sanj vsakega posameznika, saj jih odlikuje dizajn, kakovost in cena.
Bazenska tehnika - strehe, filter za bazen in ostala kvalitetna oprema vam je na voljo v podjetju Ema. Bazenska trgovina je pravi naslov za gradnjo bazenov.
Pri prelivnih bazenih voda iz bazena odteka skozi prelivne kanale, pri skimerskih pa s pomočjo skimerjev. Prelivni zunanji in notranji bazeni – prestiž za izbrane okuse.
V podjetju EMA bazeni nudijo številne kvalitetne sisteme za filtriranje vode po ugodnih cenah. Poskrbite za vodo v vašem bazenu z filtracijo in dezinfekcijo vode.
Filtri za bazene so najnujnejša oprema za higieno in varno kopanje. Dobro vzdrževanje vode v bazenih je  zelo pomembna naloga
Sesalci za bazene so eni izmed najbolj pomembnih dodatkov za bazene, saj so ključni za ohranjanje higiene in čistoče v bazenu. V naši ponudbi najdete sesalce za bazene, ki so povsem robotski, avtomatski ali pa ročni.
Bazeni, kot so keramični bazeni in poliestrski bazeni, vas bodo navdušili. Eni z ugodno ceno, drugi z eleganco, tretji z možnostjo prilagajanja vašim željam.
Dodatna oprema za bazene v ponudbi podjetja Ema bazeni d.o.o. obsega izdelke, kot so črpalke, prekrivala kot tudi vodne atrakcije, ki so še posebej priljubljena dodatna oprema. Privoščite si talni gejzir ali katerega od masažnih pripomočkov, ki bodo zagotovo pripomogli k boljšem počutju.
Kvaliteta bazenske opreme je pomembna za vaše zadovoljstvo in lahkoto upravljanja z bazenskim objektom. Oprema vam prihrani mariskatero težavo.
Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike. Compass in Premium keramični bazeni – keramična tehnologija s tradicijo.
Masažna kad – popolna sprostitev telesa. Nakup masažne kadi glede na proračun, zasnovo prostora, kamor jo umeščamo, in funkcijo, ki jo bo masažna kopalna kad imela. Masažne kopalne kadi
Bazeni – sanacija in vzdrževanje privatnih bazenov, javnih bazenov in kopališč. Vzdrževanje bazena in bazenske vode ter priprava bazena na zimo.
Bazenske pomične strehe ali bazenske rolete za zunanje bazene, ki jih lahko ob toplem dnevu zložimo –  velika prednost pred fiksnimi bazenskimi strehami.
Obiščite top Terme Topolšica, kjer se lahko sproščate v odličnem wellnessu in termalnem kopališču.
Zidani bazeni – klasični notranji in zunanji bazeni. Zidani bazen je najpogostejša oblika bazena v Sloveniji. Prednosti inovativnega pristopa EMA: bazenska hidravlika, izgradnja s stiropornimi opažniki, montažne strojnice EMA.
Vrtni bazen je res dobra investicija v rekreacijo, poletno ohladitev, popestritev zabav in zdravo preživljanje prostega časa za vaše otroke. Vabljeni v našo bazensko trgovino.
Plavajoča bazenska pokrivala za zunanje in notranje bazene. Pokrivala dobro ščitijo pred vdorom umazanije, obenem pa so tudi varnostna zaščita.
Za vzdrževanje bazena lahko pri nas kupite set za čiščenje bazenske vode. Preverite našo ponudbo.
Zidane in montažne bazenske strojnice za notranji in zunanji bazen. Montažne strojnice za bazen so odlična alternativa zidanim strojnicam, njihova postavitev je enostavna
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.