Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Želite imeti svoj bazen? Bazeni vseh vrst in oblik: montažni, leseni, klasični, prestižni, poliestrski, polipropilenski.
Voda v bazenu potrebuje pravilno vzdrževanje. Za več nasvetov o vodi v bazenu in njenem vzdrževanju se obrnite na strokovnjake podjetja Ema bazeni.
Bazenski sesalci za notranji in zunanji bazen – kako izbrati ustrezni bazenski sesalec za vaš bazen. Čiščenje je z bazenskimi sesalci otročje lahko.
Ogrevanje bazenov oz. vode v bazenu na več načinov. Eden izmed načinov je solarno ogrevanje bazena, ki izkorišča brezplačno sončno energijo.  
Fontana je lahko prava vodna simfonija, paša za oči. Obiščite našo spletno stran, kjer se lahko na lastne oči prepričate o naših odlično izvršenih projektih.
Za vzdrževanje bazena lahko pri nas kupite set za čiščenje bazenske vode. Preverite našo ponudbo.
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Montažni bazeni poljubnih oblik: ovalni, pravokotni... Leseni, poliestrski, klasični, betonski montažni vgradni in prostostoječi zunanji ter notranji bazeni.
Čiščenje bazena z ročnimi ali robotskimi sesalniki. Na voljo so tudi primerna čistila za bazen. Vsa oprema za avtomatsko in ročno čiščenje bazena.
Bi se radi ohladili v poletni vročini, pa ne marate javnih kopališč? Imate doma piknik, otroci morajo pa zaradi vročine ostati v senci? Privoščite si svoje kopališče na domačem vrtu. Pri podjetju MojePoletje vam ponujamo veliko izbiro zunanjih domačih bazenov, med drugimi tudi bazene Bestway.
Montažni vrtni bazeni podjetja Ema, ki so cenovno ugodni, so uresničitev sanj vsakega posameznika, saj jih odlikuje dizajn, kakovost in cena.
Pri nas dobite ugodno osnovno bazensko opremo, ki zajema osnovne gradbene elemente in dodtano bazensko opremo, za večjo funkcionalnost in lažje vzdrževanje bazena.
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
Ventili za bazen, filtri za bazene in druga oprema za bazen je ključnega pomena, da bo vaš bazen deloval optimalno in da boste z njegovo uporabo zadovoljni.
Pokrivala za bazene ohranjajo temperaturo vode in preprečujejo nabiranje umazanije. S prekrivanjem bazena lahko zato tudi znižate stroške vzdrževanja bazena.
EMA bazeni Ljubljana nudi vse za notranje bazene na enem mestu - najbolj pestra ponudba bazenov, bazenske opreme in tehnike v Sloveniji.
Jacuzzi za dva ali za več oseb – razvajanje v masažni kopeli. Jacuzzi – zdravilni učinki tople kopeli  tako na telo kot duha. Jacuzzi: različne dimenzije in oblike na voljo v razstavnem salonu v Ljubljani.
Popravila in vzdrževanje bazenov vam v podjetju Ema bazeni opravimo hitro in učinkovito, domači bazen pa vam sprva vgradimo popolnoma po vaših željah. 
Ovalni bazen vam lahko na nevsiljivi način čudovito pristopi k okolju. Montažni bazeni so primerni raznolike zabave in popestrijo izgled vašega vrta.