Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
V poletnih dneh si provoščite osvežitev kar doma! EMA bazeni d.o.o.
Zidane in montažne bazenske strojnice za notranji in zunanji bazen. Montažne strojnice za bazen so odlična alternativa zidanim strojnicam, njihova postavitev je enostavna
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Voda v bazenu potrebuje pravilno vzdrževanje. Za več nasvetov o vodi v bazenu in njenem vzdrževanju se obrnite na strokovnjake podjetja Ema bazeni.
Kvaliteta bazenske opreme je pomembna za vaše zadovoljstvo in lahkoto upravljanja z bazenskim objektom. Oprema vam prihrani mariskatero težavo.
Ker je filtracija bazenske vode izjemno pomembna, so v podjetju EMA d.o.o. temu posvetili posebno pozornost - nudijo vam številne filtrirne naprave za vaš bazen.
Priprava vode v notranjem in zunanjem bazenu: kemijska priprava in filtri za boljšo vodo v bazenu – za brezskrbno kopanje. Različni načini dezinfekcije. Redno čiščenje bazena je pomembno za čisto in bistro vodo.
Dodatna oprema za bazene v ponudbi podjetja Ema bazeni d.o.o. obsega izdelke, kot so črpalke, prekrivala kot tudi vodne atrakcije, ki so še posebej priljubljena dodatna oprema. Privoščite si talni gejzir ali katerega od masažnih pripomočkov, ki bodo zagotovo pripomogli k boljšem počutju.
Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike. Compass in Premium keramični bazeni – keramična tehnologija s tradicijo.
Comfort bazeni so odlična izbira, saj so postavljeni hitro in poceni. Cena je odvisna od velikosti in opreme bazena.
Če niste prepričani ali potrebujete dovoljenje za gradnjo bazena in vse kar je povezano z gradnjo bazena obiščite našo spletno stran in boste izvedeli.    
Notranji in zunanji montažni vgradni bazeni različnih oblik in velikosti. Poliester oz. poliesterska smola – material za izdelavo kalupov. 
Čiščenje bazena z ročnimi ali robotskimi sesalniki. Na voljo so tudi primerna čistila za bazen. Vsa oprema za avtomatsko in ročno čiščenje bazena.
Če imate težave z kalno ali slano vodo v vašem domačem bazenu, se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja Ema bazeni - z veseljem vam bodo pomagali in priporočili izjemno koristne filtre ter ostale preprate za ohranjanje čiste bazenske vode.
Masažni bazeni – zunanji in notranji manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob. Masažni bazeni – akcija na spletni strani!
Jacuzzi za dva ali za več oseb – razvajanje v masažni kopeli. Jacuzzi – zdravilni učinki tople kopeli  tako na telo kot duha. Jacuzzi: različne dimenzije in oblike na voljo v razstavnem salonu v Ljubljani.
Odločite se za najboljše toplice v Sloveniji. Izberite Terme Topolšica, kjer ponujajo tudi rehabilitacijo.
Popravila in vzdrževanje bazenov vam v podjetju Ema bazeni opravimo hitro in učinkovito, domači bazen pa vam sprva vgradimo popolnoma po vaših željah. 
Bazenska tehnika in bazeni. Prodaja preko spletne trgovine. Svetovanje. Bazenski filtri, vodne črpalke (obtočne in pretočne črpalke). Vse za filtriranje bazena.
Vrtni bazeni predstavljajo sprostitev, zabavo ali rekreacijo za celo družino. Pri Ema bazenih so vam na voljo okrogli, pravokotni in drugi bazeni po ugodnih cenah.
Notranji vgradni montažni bazeni se lahko uporabljajo vse leto. Večinoma so zidani, montažni so manj pogosti. Pomemben je dober razvlaževalni klimatski sistem.