Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Če imate težave z kalno ali slano vodo v vašem domačem bazenu, se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja Ema bazeni - z veseljem vam bodo pomagali in priporočili izjemno koristne filtre ter ostale preprate za ohranjanje čiste bazenske vode.
Streha za bazen prinaša številne prednosti, še posebej priljubljena je pomična bazenska streha. Ugodna cena standardnih bazenskih streh.
Comfort bazeni so odlična izbira, saj so postavljeni hitro in poceni. Cena je odvisna od velikosti in opreme bazena.
Pokrivala za bazene ohranjajo temperaturo vode in preprečujejo nabiranje umazanije. S prekrivanjem bazena lahko zato tudi znižate stroške vzdrževanja bazena.
Oglejte si nepogrešljivo bazensko opremo, kot so filtri in sesalci za bazene. Nujno jih potrebujete, če ste pravi ljubitelj bazenov.
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Masažni bazen za razvajanje in sprostitev od napornega delovnega dne. Whirlpool bo spodbudil prekrvavitev vašega telesa in vam hkrati omogoča udoben počitek. Na voljo tudi drugi notranji in zunanji bazeni ter savne. Ema, Hoče.  
Sesalci za bazene so eni izmed najbolj pomembnih dodatkov za bazene, saj so ključni za ohranjanje higiene in čistoče v bazenu. V naši ponudbi najdete sesalce za bazene, ki so povsem robotski, avtomatski ali pa ročni.
Če niste prepričani ali potrebujete dovoljenje za gradnjo bazena in vse kar je povezano z gradnjo bazena obiščite našo spletno stran in boste izvedeli.    
Masažni bazeni blagodejno delujejo na vađe zdravje. Ne zamudite ugodnih cen masažnih bazenov pri podjetju EMA d.o.o. Nudijo vam tudi vzdrževanje bazenov in vode v njih.
Vrtni bazen je res dobra investicija v rekreacijo, poletno ohladitev, popestritev zabav in zdravo preživljanje prostega časa za vaše otroke. Vabljeni v našo bazensko trgovino.
Da boste svoj bazen predčasno in primerno zaščitili pred številnimi škodljivimi zunanjimi vplivi, vam priporočamo, da pokrbite za redno vzdrževanje bazena.
Plavalni bazen postaja vse bolj priljubljen.V podjetju EMA iz Hoče vam nudimo različne vrste bazenov: zidani, poliesterski, naravni in montažni, tako da odločitev ne bo težka. Za sprostitev so vam na voljo tudi savne, vaš vrt pa lahko polepšate z vodno fontano.   
Pri nas dobite ugodno osnovno bazensko opremo, ki zajema osnovne gradbene elemente in dodtano bazensko opremo, za večjo funkcionalnost in lažje vzdrževanje bazena.
Ker je filtracija bazenske vode izjemno pomembna, so v podjetju EMA d.o.o. temu posvetili posebno pozornost - nudijo vam številne filtrirne naprave za vaš bazen.
Bazenske pomične strehe ali bazenske rolete za zunanje bazene, ki jih lahko ob toplem dnevu zložimo –  velika prednost pred fiksnimi bazenskimi strehami.
Bazeni – sanacija in vzdrževanje privatnih bazenov, javnih bazenov in kopališč. Vzdrževanje bazena in bazenske vode ter priprava bazena na zimo.
Cene bazenov so pogosto precej visoke - ne pri podjetju Ema bazeni! Preglejte cenik bazenov in izberite najboljšo kombinacijo bazena z ostalo opremo, kot so pokrivala za bazen in ventili za bazen.
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Zidane in montažne bazenske strojnice za notranji in zunanji bazen. Montažne strojnice za bazen so odlična alternativa zidanim strojnicam, njihova postavitev je enostavna