Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Bazen, jacuzzi

Zunanji ali notranji plavalni bazeni. Montažni bazen za hitro postavitev. Jakuzzi in masažne kadi.

Bazen - notranji ali zunanji plavalni bazen. Montažni bazen je enostaven za postavitev, saj za to vrsto bazena ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Bazeni z dolgo življenjsko dobo.

Sprostite se v jakuzziju. Na voljo imamo različne dimenzije jakuzzijev, ki so primerni za dve ali več oseb. CONTACTUM, Robert Ivanuša s.p.
Prestižni, klasični in ostali bazeni za razvajanje in rekreacijo. Adriapool d.o.o.
Vzdrževanje in sanacija oziroma obnova privatnih bazenov. EMA bazeni d.o.o.
Savne po meri – naj bo vaša savna doma edinstvena: izdelava po naročilu da intenzivno osebno noto. Nakup zunanje ali kombinirane ima določene prednosti. Finska in infrardeča med bolj priljubljenimi.
Masažni bazeni. Bogata ponudba: zunanji in notranji masažni bazeni, jacuzzi, leseni in napihljivi, whirlpool in prenosni masažni bazeni. Za razvajanje na domu!
EMA bazeni Ljubljana nudi vse za notranje bazene na enem mestu - najbolj pestra ponudba bazenov, bazenske opreme in tehnike v Sloveniji.
Če niste prepričani ali potrebujete dovoljenje za gradnjo bazena in vse kar je povezano z gradnjo bazena obiščite našo spletno stran in boste izvedeli.    
Bazenska pokrivala – zunanji in notranji bazeni. Kako pokriti bazen in s čim, ter zakaj je pokrivanje bazenov pomembno.
Bazeni – sanacija in vzdrževanje privatnih bazenov, javnih bazenov in kopališč. Vzdrževanje bazena in bazenske vode ter priprava bazena na zimo.
Popravila bazena so zahtevna opravila ki jih zaupajte strokovnjakom. Priporočljivo je, da letno pokličete svojega vzdrževalca bazena.
Ogrevanje bazena in bazenske vode v notranjem in zunanjem bazenu s pomočjo toplotnih črpalk, toplotnih izmenjevalnikov, električnih grelcev in solarnega ogrevanja.
Če obožujete bazane in masaže, vendar vam ni do obiska toplic vsakič, ko čutite potrebo po takšni sprostitvi, je zunanji masani bazen podjetja Ema bazeni idealna rešitev za vas.
Bazenske strehe svetovnega proizvajalca teleskopskih sistemov za pokrivanje bazena. Montaža bazenske strehe. Pokritje bazena vam prihrani energijo, čas in denar.
Bazeni – rekonstrukcija starega bazena zagotavlja svež izgled in varno uporabo. Nudimo veliko izbiro osnovne in dodatne opreme za bazene.
Pokrivala za bazene ohranjajo temperaturo vode in preprečujejo nabiranje umazanije. S prekrivanjem bazena lahko zato tudi znižate stroške vzdrževanja bazena.
Vrtni bazen je res dobra investicija v rekreacijo, poletno ohladitev, popestritev zabav in zdravo preživljanje prostega časa za vaše otroke. Vabljeni v našo bazensko trgovino.
Masažna kad – popolna sprostitev telesa. Nakup masažne kadi glede na proračun, zasnovo prostora, kamor jo umeščamo, in funkcijo, ki jo bo masažna kopalna kad imela. Masažne kopalne kadi
Bazenske pomične strehe ali bazenske rolete za zunanje bazene, ki jih lahko ob toplem dnevu zložimo –  velika prednost pred fiksnimi bazenskimi strehami.
Ogrevanje bazenov oz. vode v bazenu na več načinov. Eden izmed načinov je solarno ogrevanje bazena, ki izkorišča brezplačno sončno energijo.  
Voda v bazenu ne sme biti obarvana, motna ali umazana. Ustreznost vode dosežemo s sredstvi za uravnavanje pH-ja in filtri za bazene. 
Družinski bazeni omogočajo sprostitev in prijetno uživanje ob bazenu na vrtu. Hitra montaža, odlična kvaliteta in konkurenčna cena.
Voda v bazenu potrebuje pravilno vzdrževanje. Za več nasvetov o vodi v bazenu in njenem vzdrževanju se obrnite na strokovnjake podjetja Ema bazeni.
Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike. Compass in Premium keramični bazeni – keramična tehnologija s tradicijo.