Nega obraza in kože na obrazu je izredno pomembnaNega obraza

V centru Ljubljane se nahaja vaš osebni wellness – Spa v mestu. V zasebnosti finske savne z whirlpoolom za dva se boste lahko predajali užitkom v savni sami ali pa v dvoje. Savna bo odprta samo za vas in ob uri, ki vam bo ustrezala. Na voljo vam bodo tudi ostale naše storitve, kot so:


Nega obraza in kože za zdravo in lepo kožo

Danes je naša koža prepuščena številnim obremenitvam, kot sta stres in nepravilna prehrana. Hiter način življenja vpliva na naše zdravje in na imunski sistem, ta pa vpliva tudi na kožo. Naše telo ima neverjetno sposobnost, da se lahko obnavlja samo – a ob vseh teh obremenitvah se naša koža obnavlja počasneje in slabše. Ker obnova ponavadi traja 28 dni, priporočamo, da se negi kože, še posebej koži na obrazu, posvetite enkrat mesečno. Nega kože na obrazu je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo – pravilna in kvalitetna nega obraza je ključna za zaviranje staranja. Koža na obrazu bo s tako nego postala mehka, sveža in bo videti mladostna.  


Redna nega kože na obrazu za sijoč videzNega obraza

Redna nega kože na obrazu je nujna, če želimo, da bi bila naša koža na obrazu videti mladostna in sveža. Da bo nega obraza ustrezna, je dobro, če poznamo tip kože, na podlagi katerega potem izberemo primerne kozmetične preparate. Posebno pozornost zahteva koža na obrazu, ki je najbolj izpostavljena različnim vremenskim razmeram, denimo sončnim žarkom, zaradi katerih je naša koža suha. Nega suhe kože bo tako vsebovala vlažilne kreme, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Tudi problematična koža potrebuje posebno nego. S kozmetiko Eve Taylor in strokovnim pristopom kozmetičarke in diplomirane medicinske sestre bo vaša koža ponovno vzpostavila ravnovesje. Nega kože na obrazu pa je odvisna tudi od vašega načina življenja – izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet. Zunanja in notranja pomoč je garancija za lepo kožo in večjo samozavest.

Nega kože na obrazu s kozmetiko Eve Taylor

Eve Taylor velja za pionirko moderne aromaterapije. Je ustanoviteljica Inštituta za klinično aromaterapijo in že več kot 40 let uživa velik ugled med profesionalnimi terapevti in kozmetičarkami po svetu. Kozmetika Eve Taylor je na voljo le v kozmetičnih salonih, zdraviliščih in pri strokovnih terapevtih. Vsi izdelki za nego kože so varni, učinkoviti in naravni, obdani z okolju prijazno embalažo, obenem pa ne vsebujejo olj, alkohola in umetnih dišav. V našem salonu nega obraza s kozmetičnimi preparati Eve Taylor zajema tudi posebno masažo, ki omogoča stimulacijo obraznih mišic, in tako dosežemo največji učinek.


Štiri desetletja raziskav in izkušenj so dokaz, da svoji koži s kozmetiko Eve Taylor nudite le najboljše.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
SPA V MESTU, Tinka Oprešnik s.p.
Naslov
Trubarjeva 45
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 434 33 86
051 367 907
Seznam fraz
Nega kože na obrazu, nega obraza, koža na obrazu, nega suhe kože, kozmetika eve taylor
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA