Varnostniki in varnost – učinkovito varovanje vašega doma ali poslovne stavbe z varSintal-varnostniknostniki

Varnostniki podjetja Sintal so strokovno usposobljeni za najrazličnejše naloge s področja varovanja. Podjetje Sintal, družba za varovanje, vas bo z veseljem razbremenilo skrbi glede varnosti vaše poslovne stavbe ali doma.

 

Varnostniki – odlična usposobljenost prinese odlične rezultate

Varnostniki podjetja Sintal nosijo prepoznavne uniforme, njihov videz je vedno urejen in brezhiben. Varnostno bolj ogroženi varnostniki (interventi, prevoz denarja itd.), imajo tudi ustrezno orožje, za katerega imajo pridobljen izpit. Varnostniki se v večini primerov ravnajo po vnaprej določenem varnostnem načrtu, ki ga Sintal pripravi v sodelovanju s svojimi naročniki. Varnostnika lahko najamete za poljubno dolgo časa. Za redno fizično varovanje poslovnih prostorov je običajno, da jih varnostniki varujejo od 8 do 24 ur na dan. Za enkratne dogodke – razne prireditve – lahko varnostniki varnost zagotavljajo po potrebi. Varnostniki interventi v Sintalovih intervencijskih ekipah so izredno hitro na mestu, kjer alarmni sistem oz. sistem za tehnično varovanje zazna alarm, saj imamo podružnice po vsej Sloveniji. Novice o uspešnih akcijah in posredovanjih naših varnostnikov lahko spremljate na Sintalovih spletnih straneh in blogih.

 

Varnostniki – varnost za vas in vaše premoženje

Varnostniki fizično varujejo premoženje, banke in trgovine, varujejo osebe in opravljajo delo receptorjev. Zadovoljni naročniki Sintal redno najemajo za varovanje prireditev. Z zagotavljanjem varnosti na najrazličnejših dogodkih imamo veliko izkušenj. Naši varnostniki so usposobljeni tudi za prevoz denarja. Podjetje Sintal varnost svojih naročnikov postavlja na prvo mesto, Sintal varovanje vedno opravlja kakovostno, saj se naši varnostniki redno udeležujejo izobraževanj in se seznanjajo z novostmi. Varnost vedno zagotavljamo v skladu z zahtevami zakonodaje. Varnostni načrti in varovanje so vedno usklajeni z željami naročnika ter obogateni z našimi izkušnjami. 

 

Sintal - intervent 

 

Varnostniki in varnost – izkušnje Sintala za vašo varnost

Varnostniki koncerna Sintal imajo številne izkušenje s področja varovanja. Ker želimo zagotoviti čim večjo varnost vas in vašega doma, so naši strokovnjaki pripravili vsebine z nasveti za varnost doma, varnost stanovanja, varnost poslovnih objektov in več. Za vsa vprašanja s področja varnosti smo vam vedno na voljo, pripravljeni smo vam pomagati pri izbiri pravih varnostnih sistemov za vaše domovanje ali poslovno stavbo.

 

Izberite podjetje Sintal – varovanje oseb, doma, podjetja in premoženja bo varnih rokah!

 

Sintal | Varnostniki, varnost, varovanje - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Sintal
Naslov
Litostrojska cesta 38
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 513 00 00
Seznam fraz
varnostniki, varnost, Sintal varovanje, varovanje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA