Nerjaveči dimniki so prava izbira, saj so zanesljivi v vseh razmerah


Nerjaveči dimniki so namenjeni odvajanju dimnih plinov iz kaminov, štedilnikov in kotlov na trda, tekoča ali plinasta goriva. Uporabljamo jih pri sanacijah starih dimnikov pa tudi za nove dimnike, pri čemer je pomembna izolacija za inox dimnike, ki mora biti negorljive izolacijske snovi kot je kamena volna.

 

 

Novi dimniki poskrbijo za topel in varen dom

Novi dimniki morajo biti kos novim kurilnim napravam, zato se uporabljajo sodobni in kvalitetni materiali, kot je nerjaveča pločevina. Pomembno je tudi, da so novi dimniki toplotno ustrezno izolirani, imajo majhno maso in neprepustno površino. Takšni so nerjaveči dimniki. Hitro se segrejejo in ohladijo, temperaturne spremembe pa ne povzročajo krčenja ali raztezanja materiala.

 

VEČ O IZDELAVI DIMNIKA TUKAJ!

 

Najboljša ponudba dimnikov v Schiedel d.o.o., Prebold

 

Nerjaveči dimniki dosegajo najvišjo kakovost, saj so iz najkvalitetnejše nerjavne pločevine, odporne proti koroziji in so zato tudi del ponudbe podjetja Schiedel d.o.o. Prebold. Dimniki se razlikujejo po kakovosti , proizvajalcih in ceni, v naši ponudbi pa so nerjaveči dimniki priznanega nemškega dimnikarskega podjetja Schiedel. Gre za podjetje, ki je po količini izdelanih dimnih tuljav drugo v evropskem prostoru.

 

nerjaveči dimnikinovi dimniki

 

Zakaj so novi dimniki Schiedel prava izbira? Imajo dolgo življenjsko dobo in so narejeni iz lahkih elementov, ki so enostavni za montiranje in vzdrževanje. Poleg tega so ustrezno certificirani in dosegajo standarde kakovosti, vse to posebno ugodnih cenah.


Nerjaveči dimniki so najboljša izbira za novogradnje in sanacije, ko menjavate kurilno napravo ali ob poškodbi obstoječega dimnika. Odlikuje jih dolga življenjska doba in hitra montaža. Nerjaveči dimniki se dobijo v več različicah, katera je prava, pa vam bomo strokovno svetovali v našem podjetju Schiedel d.o.o. Prebold. Montaža enoslojnih elementov je zelo preprosta in se izvede v odprtino obstoječega dimnika kar iz strehe. S tem zmanjšamo število gradbenih del potrebnih v notranjosti in so takšni dimniki zato varčna rešitev pri sanaciji obstoječega dimnika. Kontaktirajte nas ali obiščite našo spletno stran. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri dimnika, vam svetovali kakšna naj bo izolacija za inox dimnike in vam pripravili ugodno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI