Notranje keramične ploščice so nepogrešljiv del vsakega doma

Zunanje in notranje keramične ploščice (talne, kuhinjske, kopalniške, stenske …) so že tisočletja pomemben del človeških bivališč. Pomnile so nekakšno alternativo kamnitim ploščam in mozaikom, ki so si jih lahko privoščili le premožnejši sloji družbe. Notranje keramične ploščice so osvojile tako bogate kot revne sloje, saj so bile cenovno ugodne, obenem pa so se izkazale kot izjemno praktične in obstojne – s pravo tehnologijo izdelave, seveda. Ta se je skozi leta tako izpopolnila, da so danes izdelki še bistveno boljši oziroma kakovostnejši, kot so bili še pred nekaj leti. Po eni strani je tehnologija izdelave za talne, stenske, kuhinjske ali kopalniške keramične ploščice ostala v osnovi enaka, po drugi pa se je bistveno spremenila. Pridite v naš salon keramike v Ljubljani in si oglejte najsodobnejšo keramiko.
 

talne keramične ploščice

 

VABLJENI V NAŠ SALON KERAMIKE LJUBLJANA!

 

Kuhinjske keramične ploščice – zaščita in praktičnost


Notranje keramične ploščice
se od zunanjih razlikujejo predvsem po tem, da ne prenesejo velikih temperaturnih nihanj oziroma temperature pod lediščem, sicer pa med njimi ni bistvenih razlik. V kuhinji se lahko odločite tako za stenske kot za talne keramične ploščice, saj boste tako zaščitili steno ob štedilniku in umivalniki, obenem pa tudi tla v kuhinji, ki so veliko bolj izpostavljena nehvaležnim madežem kot drugi deli stanovanja. Notranje kuhinjske keramične ploščice boste zlahka obrisali ali pomili z detergentom, tako da se madeži hrane ali pijače ne bodo poznali. Pri drugih stenskih in talnih oblogah je lahko to težava.

 

notranje keramične ploščice


Notranje talne keramične ploščice

Talne keramične ploščice v stanovanjski ali poslovni stavbi so predvsem zelo praktična in cenovno ugodna izbira, poleg tega pa vam naš salon keramike Ljubljana nudi toliko različnih izdelkov, da boste zanesljivo našli ustrezen slog zase. Časi, ko so bile v trgovini kuhinjske ali talne keramične ploščice v treh barvah in različicah, so že zdavnaj mimo. Tako po stenah, predvsem pa tleh so notranje keramične ploščice najbolj praktična izbira, saj so vzdržljive, čiščenje je enostavno, cena pa ugodnejša kot pri drugih talnih oblogah. Ob tem vam svetujemo, da se pred nakupom posvetujete s svetovalni v našem salonu, ki vam bodo pomagali izbrati prave ploščice za vaš dom.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SARAI d.o.o.
Naslov
Dolenjska cesta 258
Delovni čas
Pon - Pet 10.00 - 19.00 Sobota 09.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
01 723 1074
Seznam fraz
Notranje keramične ploščice, talne keramične ploščice, kuhinjske keramične ploščice, Salon keramike Ljubljana
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA