Keramične ploščice

 

Keramične ploščice uporabljamo za oblaganje notranjih in zunanjih talnih površin. Zunanje keramične ploščice ali granitogres se od notranjih razlikujejo po tem, da so zunanje keramične ploščice načeloma debelejše, zaradi strukture materiala iz katerega so izdelane pa tudi bolj odporne na zmrzali in imajo manjšo vpojnost. Zunanje keramične ploščice oblagamo na dvorišča, balkone, terase ter ostale zunanje površine. Zato je zelo pomembno, da izberete protizdrsne talne obloge, da ne bi prišlo, zaradi mokrih tal, do nerodnih padcev in poškodb. Zaradi izpostavljenosti celoletnim vremenskim vplivom je potrebno poskrbeti, da so keramične ploščice ustrezno položene na dobro pripravljeno podlago ter pri tem upoštevati tudi naklone, da se deževnica in topeči sneg odtekata iz ploščic. Da bi vam delo še olajšali, vam na vašo željo, talne obloge položijo naši izkušeni sodelovci podjetja Sarai d.o.o. Tako vas nikoli ne bo skrbelo, da bi vreme in raznolike temperaturne spremembe poškodovale vaše čudovite keramične ploščice.

 

moderne keramične ploščice 


Moderne keramične ploščice


keramika ljubljanaV salonu keramike Sarai so vam na voljo moderne talne obloge različnih, priznanih blagovnih znamk. Za oblaganje notranjih površin vam nudimo moderne stenske in moderne talne obloge ter različne mozaike, ki še posebej lepo poudarijo videz kopalnice. Menimo, da so najbolj optimalne, pri oblaganju notranjih površin tiste talne obloge, ki združujejo privlačen videz, kakovost, enostavno vzdrževanje in odpornost na obrabo, da so moderne talne obloge še dolgo videti kot nove. In naša pestra ponudba omogoča ravno omenjeno izbiro na področju talnih oblog. Moderne talne obloge so vam na voljo v različnih dimenzijah, barvah, vzorcih, dizajnih, trendih ter imitacijah naravnih materialov. Nekaj talnih oblog je razstavljenih tudi v našem razstavno prodajnem salonu, kar omogoča še lažjo izbiro in posledično enostavno odločitev za nakup. V naši ponudbi boste našli še moderne keramične ploščice in obrobe, številne stopniščne elemente ter ostalo potrebno opremo za ureditev vašega doma. Obiščite naš salon keramike Ljubljana, garantiramo vam, da vam ne bo žal.

 

VEČ O NAŠEM SALONU KERAMIKE V LJUBLJANI!


 

Keramične ploščice cenik

 

Če vas zanima cenik keramike, kopalniške ali ostale opreme in storitev vam predlagamo, da obiščete naš salon keramike v Ljubljani ali preverite našo spletno stran.

Na naši spletni strani je objavljena tudi akcijska ponudba kopalnic in kopalniškega sestava, kjer je podrobneje opisana ponudba ter k vsaki priložen tudi cenik. Cenik se razlikuje, glede na elemente, ki so vključeni v posamezen sestav ponudbe. Za vsa dodatna vprašanja, ki se navezujejo na cenik in jih morda niste zasledili na naši spletni strani, pa nam pošljite povpraševanje ali pa obiščite naš salon keramike Ljubljana in z veseljem vam bomo pomagali.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SARAI d.o.o.
Naslov
Dolenjska cesta 258
Delovni čas
Pon - Pet 10.00 - 19.00 Sobota 09.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
01 723 1074
Seznam fraz
Keramične ploščice, moderne keramične ploščice, keramične ploščice cenik, Salon keramike Ljubljana
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA