Keramične ploščice za kopalnice po vašem okusu

 

keramične ploščiceKeramične ploščice za kopalnice polagamo pri našem podjetju tako na talne kot tudi na stenske površine, zato smo vam na področju kakovostne keramike za kopalnico ponudili tudi najbolj raznoliko ponudbo. V primeru, da se odločate za adaptacijo ali prenovo kopalnice zatorej nikar ne omahujte, temveč nas le kontaktirajte ali pa se kar osebno oglasite v našem razstavno prodajnem salonu keramike! S pomočjo naših izkušenih strokovnjakov se boste zagotovo odločili za najustreznejše keramične ploščice ter drugo vrhunsko opremo za vašo kopalnico.

 

VEČ O PRODAJI KERAMIČNIH PLOŠČIC!

 

Kuhinjske ploščice ter keramične ploščice za kopalnice

 

V naši pestri ponudbi keramike za kopalnice smo vam na voljo postavili več kot 150 različnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev kopalniških ploščic, kar vam zagotavlja, da boste zagotovo našli nekaj po svojih lastnih potrebah. Pred polaganjem posameznih keramičnih ploščic je potrebna primerna priprava podlage, kar vam vselej omogočijo naš izkušeni strokovnjaki, ki bodo tako poskrbeli tudi za popoln izgled vaše sanjske kopalnice ter njeno maksimalno življenjsko dobo.

 

keramične ploščice za kopalnice

 

Vrhunska keramika za kopalnice svetovno priznanih proizvajalcev

 

Pri izbiri obstojnih kopalniških ploščic se lahko odločate med različnimi barvami, vzorci, dimenzijami, imitacijami naravnega materiala in drugimi specifičnimi lastnostmi ter si tako zagotovite sanjsko opremo lastne kopalnice. Za boljšo predstavo o končnem izgledu keramike za vašo kopalnico vam naši strokovnjaki nudijo natančen 3D izris polaganja kopalniških keramičnih ploščic ter druge postavitve želene sanitarne opreme za kopalnice.

 

Kopalniške ploščice ter druga sanitarna oprema po vaših osebnih željah

 

Če se odločate za prenovo kopalnice, pa ne veste kakšno keramiko bi bilo najbolje izbrati za vašo individualno kopalnico, se le obrnite na nas in naše izkušene svetovalce! S pomočjo natančnega izrisa polaganja kopalniških keramičnih ploščic ter z načrtom postavitve preostale sanitarne opreme za vašo kopalnico boste lahko oblikovali vaše stanovanjske prostore z ozirom na vaše lastne estetske želje, naši strokovnjaki pa bodo dodelan izris spremenili v realnost.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SARAI d.o.o.
Naslov
Dolenjska cesta 258
Delovni čas
Pon - Pet 10.00 - 19.00 Sobota 09.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
01 723 1074
Seznam fraz
keramične ploščice za kopalnice, kopalniške ploščice, keramika za kopalnice, ploščice za kopalnico, prenova kopalnice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA