Najboljša pasja hrana je naravna in surova

Najboljša pasja hrana je polna koristnih naravnih hranil, predvsem pa predstavlja uravnotežen obrok za vsakega psa. Hrana, ki jo lahko kupimo v običajni trgovini, teh sestavin ponavadi ne vsebuje.

Najboljša pasja hranaV zadnjem času je vedno bolj priljubljena naravna surova prehrana psov, ki ugodno vpliva na njihovo zdravje, izboljša videz kožuha in zdravstveno stanje zobovja ter zmanjša pojavnost alergij. Ugodno vpliva na potek kroničnih bolezni ter ne nazadnje izboljša splošno počutje živali.

V primerjavi s komercialno suho ali mokro hrano surova hrana za psa vsebuje večje količine beljakovin in maščob ter relativno malo ogljikovih hidratov in vlaknin. Najboljša surova pasja hrana tako vsebuje skeletne mišice, notranje organe in kosti različnih vrst sesalcev, ribe, perutnino ter nepasterizirane mlečne izdelke in jajca. Nekatere surove diete vključujejo še surovo sadje in zelenjavo, vendar v majhnih količinah. 

Najboljša pasja hrana se najlažje dobi pri veterinarjih in v specializiranih trgovinah. Tam je ponavadi na voljo tudi posebna hrana za pse za različne vrste pasjih težav. Industrijsko izdelana pasja hrana namreč obremenjuje pasji organizem in lahko povzroči zdravstvene težave, na primer prebavne motnje in alergijo kože. Zato je nujno, da sestavo, vrsto in količino hrane za psa prilagodimo vsakemu posameznemu psu. Še zlasti je pomembno, kakšna je pasja hrana za alergike in za pse z občutljivim želodcem.

 

Surova hrana Raw4dogs – najboljša pasja hrana za vašega psa

Hrana za pse z občutljivim želodcemSurova hrana Raw4dogs je najboljša in najbolj kakovostna pasja hrana, ki bo vašemu psu omogočila maksimalen izkoristek vseh razpoložljivih sestavin v hrani in poln genetski potencial psa. Samo surova hrana zmore pasji organizem oskrbeti s številnimi encimi in zdravimi bakterijami, ki jih potrebuje za razvoj in ohranitev zdravega imunskega sistema. Surova hrana za psa Raw4dogs je namenjena vsem vrstam psov, še zlasti je tovrstna pasja hrana primerna za alergike in za pse z občutljivim želodcem.

Neustrezna pasja prehrana je najverjetnejši razlog za prebavne težave in za alergije s kožo. Psi so lahko alergični tudi na klope ali bolhe, vendar je precej bolj pogosta alergija na hrano. Alergija je odgovor pasjega organizma na določeno sestavino oziroma protein. Najbolj pogosto so psi alergični na gluten v pšenici in koruzi. Zato je še kako pomembno, da tako pasja hrana za alergike kot za pse z občutljivim želodcem ne vsebuje žitaric in da je nasploh čim bolj kakovostna.

 

Privoščite svojemu psu le najboljše in se odločite za surovo hrano Raw4dogs. Vabljeni!

 

 

Raw4dogs | Kvalitetna in naravna surova hrana za pse - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Proizvodnja in prodaja hrane za hišne živali, SAL CANIS, Branko Merhar s.p.
Naslov
Šalka vas 112
1330 Kočevje
Spletna stran
040 759990
Seznam fraz
najboljša pasja hrana, pasja hrana za alergike, hrana za pse z občutljivim želodcem
ZEMLJEVID