Kvalitetna pasja hrana za dobro počutje in zdravje vašega psa

Kvalitetna pasja hrana je najpomembnejši dejavnik za dobro počutje in zdravje vašega ljubljenca. Na tržišču obstaja ogromno vrst pasje hrane, vendar pa imajo le nekatere dovolj koristnih hranil in kakovostnih sestavin. Zavedati se moramo, da hrana za pse, ki jo lahko kupimo v trgovini, kjer kupujemo tudi hrano zase, sploh ni zdrava, še manj pa kakovostna. Kvalitetna pasja hrana se najlažje dobi pri veterinarjih in v specializiranih trgovinah, ki se ukvarjajo s prodajo različne pasje hrane, med katerimi je tudi posebna hrana za pse z občutljivo kožo pa tudi hrana za druge hišne ljubljenčke in male živali.

 

Kvalitetna hrana za psa je na voljo v različnih oblikah. Te so:

  • kvalitetni suhi briketi;
  • mokra hrana (konzerve);
  • kuhana hrana;
  • surova hrana za pse, ki je zadnje čase vedno bolj priljubljena, vendar pa mora biti, da bi bila zdrava, popolnoma uravnotežena.
 

Kvalitetna pasja hrana
Kvalitetna surova pasja hrana RAW4DOGS primerna tudi za pse z občutljivo kožo 

Industrijsko izdelana hrana obremenjuje pasji organizem in posledično povzroča številne zdravstvene težave, kot so na primer prebavne motnje, dolgoročno pa tudi težave z alergijo kože.  Zato je nujno, da sestavo, vrsto in količino pasje hrane prilagodimo vsakemu posameznemu psu, zlasti kadar gre za pse z občutljivo kožo.  

Kvalitetna surova pasja hrana psu omogoči maksimalen izkoristek vseh razpoložljivih sestavin v hrani. RAW4DOGS je prva tovrstna hrana za psa, izdelana v Sloveniji. Vse surovine so iz lokalnega okolja, hrana je brez konzervansov in ostalih dodatkov. RAW4DOGS je 100% naravna in zdrava hrana za pse ter predstavlja celosten obrok za vašega psa. Surova hrana za psa RAW4DOGS je primerna tako za pse z občutljivo kožo kot za tiste, ki trpijo za prebavnimi motnjami.
 

 

Hrana za pse z občutljivo kožoKako hraniti psa s surovo hrano?

Surovi način hranjenja za psa pomeni veliko spremembo, zato lahko na začetku povzroči nekaj prebavnih težav. Da bi se temu izognili, vam priporočamo, da psa pred začetkom hranjenja s surovim postite dan ali dva, da se očisti ostankov industrijske ali kuhane hrane. Nato ga začnite hraniti postopoma z manjšimi obroki, najbolje z mehkimi mesnatimi kostmi. V naslednjih dneh postopoma dodajajte meso in opazujte, kako pes sprejema oz. prebavlja surovo hrano. Priporočamo, da ima pes pri surovem načinu hranjenja enkrat na 7 do 10 dni dan brez hrane, da »odpočije« prebavni sistem in presnovne organe.

 

Surova pasja hrana je primerna tudi za mladiče. Medtem ko je priporočljiva količina surove hrane za odraslega psa 2-3% idealne telesne teže psa, za mladiče velja 5% njegove idealne teže.

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 

 

RAW4DOGS | Kakovostna in zdrava hrana vse vrste psov - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Proizvodnja in prodaja hrane za hišne živali, SAL CANIS, Branko Merhar s.p.
Naslov
Šalka vas 112
1330 Kočevje
Spletna stran
040 759990
Seznam fraz
kvalitetna pasja hrana, hrana za pse z občutljivo kožo, hrana za pse zdrava
ZEMLJEVID