Hrana za pse Raw4dogs – kakovostna surova pasja hrana za vašega psa

Najboljša hrana za pse Raw4dogs je surova hrana za psa. Njene sestavine so naravne in iz lokalnega okolja ter ne vsebujejo ne konzervansov ne ostalih dodatkov. Surova hrana za psa Raw4dogs tako vsebuje 70% surovega mesa, 10% surove drobovine (jetra, ledvica, srca) in 10-15% surovih mehkih mesnih kosti. Ostalo je surova zelenjava in del ogljikovih hidratov iz zelenjave.

Le redko katera hrana za pse, ki je danes na voljo v trgovinah, je zdrava in kakovostna. Pasja hrana mora vsebovati dovolj koristnih hranil oziroma sestavin, predvsem pa mora predstavljati popolnoma uravnotežen obrok. Hrana za psa, ki jo lahko kupimo v trgovini, kjer kupujemo tudi hrano zase, pa teh ponavadi nima.


Kakovostna pasja hranaKakovostna pasja hrana se najlažje dobi pri veterinarjih in v specializiranih trgovinah. Prav tako je v takšnih prodajalnah ponavadi na voljo posebna hrana za pse z določenimi težavami. Industrijsko izdelana pasja hrana na drugi strani obremenjuje pasji organizem in posledično lahko povzroči številne zdravstvene težave, kot so na primer prebavne motnje in dolgoročno tudi težave z alergijo kože. Zato je nujno, da sestavo, vrsto in količino hrane za psa prilagodimo vsakemu posameznemu psu. Kakovostna surova pasja hrana Raw4dogs bo vašemu psu omogočila maksimalen izkoristek vseh razpoložljivih sestavin v hrani in poln genetski potencial psa. Kvalitetna surova pasja hrana bo poskrbela tako za dobro počutje kot za zdravje vašega psa.

 

Surova hrana za pse bo odgnala številne zdravstvene težave

Kakovostna surova pasja hrana Raw4dogs  ima številne prednosti pred briketi in konzervirano hrano. Takšna hrana namreč predstavlja nujen naravni vir mineralov in vitaminov, krepi imunski sistem, obenem pa vašemu psu nudi zadovoljstvo, saj se s tovrstno hrano zamoti. Neprijeten zadah bo odpravljen, zobje bodo čisti, koža pa lepa. Pri hranjenju s surovo hrano izzvenijo vse zdravstvene težave, kot so alergije, težave s prebavo, prekomerno težo, kostmi, sklepi, očmi in ušesi.

Surova hrana za psaHrana za pse Raw4dogs bo na začetku pri psu povzročila nekaj prebavnih težav, zato vam svetujemo, da ga pred začetkom hranjenja s surovim dan ali dva postite. Pes se bo tako očistil ostankov industrijske ali kuhane hrane. Nato ga začnite hraniti postopoma z manjšimi obroki, najbolje z mehkimi mesnatimi kostmi. V naslednjih dneh postopoma dodajajte meso. Priporočljiva količina surove hrane za odraslega psa naj bo 2-3% njegove idealne telesne teže, pri mladičih pa 5% idealne teže psa.

Priporočamo tudi, naj ima pes pri surovem načinu hranjenja enkrat na 7 do 10 dni dan brez hrane, da »odpočije« prebavni sistem in presnovne organe.

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 

 

Raw4dogs | Najboljša hrana za pse - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Proizvodnja in prodaja hrane za hišne živali, SAL CANIS, Branko Merhar s.p.
Naslov
Šalka vas 112
1330 Kočevje
Spletna stran
040 759990
Seznam fraz
hrana za pse, surova hrana za psa, kakovostna pasja hrana
ZEMLJEVID