Medle garažna vrata - udobno in enostavno upravljanje na daljavo

 

Kupili ste nov avto. Da bi avto zaščitili pred vremenskimi vplivi, ste ga postavili v garažo. Je že res, da ste tako zaščitili avto do neke mere, niste pa zaščitili sebe, saj še vedno morate, ne glede na vremenske razmere, ročno odpirati vrata, pa tudi varnost vašega avtomobila je pod vprašajem. Garažna vrata Medle vse te neprijetnosti odpravijo.

 

Avtomatska garažna vrata vam omogočijo enostavno odpiranje vrat z daljinskim upravljalcem iz klimatiziranega (poleti) ali ogrevanega (pozimi) avtomobila ter tako povečajo vaše udobje.

 

garažna vrata Medle


Garažna vrata Medle zagotavljajo prostorski prihranek


Garažna dvižna vrata Medle se za razliko od klasičnih garažnih vrat v celoti dvignejo pod strop in vam tako omogočajo velik prostorski prihranek. Prostorsko varčna je tudi omarica garažnih vrat. Njeni standardni elementi so: ALU ekstrudirana lamela 55mm, ALU četrt-oval omarica 250mm in vodila 80x28mm. Lamela garažnih vrat (55mm) je polnjena s poliuretansko peno visoke gostote, kar prostor izvrstno toplotno in zvočno izolira. Poleg tega imajo rolete serijsko vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig spuščenih lamel.

 

garažna vrata rolo


Garažna vrata na dalinjski upravljalnik

 

Garažna vrata Medle odlikujeta estetika in funkcionalnost. Naša rolo garažna vrata so iz kvalitetnih alu materialov ter vam z daljinskim upravljanjem zagotavljajo udobje, ki ste si ga že dolgo želeli. Ne spreglejte naše izjemne ponudbe in nam pošljite povpraševanje. V kolikor vas zanimajo cene garažnih vrat nas pokličite ali kontaktirajte preko e-pošte. Več na http://www.medle.si

 

VEČ O KONFIGURATORJU VRAT

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 30
Seznam fraz
garažna vrata, rolo garažna vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA