Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Računalništvo, internet in elektronske naprave > Audio, video

Audio, video. Profesionalna audio oprema in video oprema

Audio, video. Audio oprema in video oprema za profesionalne uporabnike. V naši rubriki »audio, video« si lahko ogledate in izberete najboljšo audio in video opremo.

Pozabite na spotikanje ob kablih. Brezžični zvočniki omogočajo neomejeno premikanje po prostoru, saj ne potrebujejo žične povezave s predvajalnikom.
Najboljši avdio video izdelki, ki vam bodo dom spremenili v pravi hišni kino.
Združite več naprav v en sam sistem - izkoristite priložnoste, ki so vam dane in uživajte v popolnosti.
Bang & Olufsen je priznano dansko podjetje, ki izdeluje vrhunsko avdio in video opremo. Electra trade je že več let uradni partner s tem podjetjem.
Domači kino nudi nepozabne filmske izkušnje, ki so primerljive s tistimi v javnem kinu. Uživajte v brezhibni kakovosti filma v prijetnem objemu svojega doma. 
Oprema za hišni kino vam prinaša avtentično zabavo in doživljanje filmov. Bang & Olufsen vam nudi estetsko in tehnično dovršeno opremo.
Bang & Olufsen že več kot devet desetletij uspešno izdeluje vrhunske zvočnike, ki so nepogrešljiv del vaše glasbene opreme.
Multi-room vam omogoča, da se v različnih prostorih hkrati predvaja različna ali enaka glasba.
Sodobna in profesionalna audio oprema: slušalke, laringofoni in slušalke z mikrofonom. Tudi video oprema - kamere. Kvalitetna audio in video oprema podjetja Kompas Telekomunikacije.