Izdelava nadstreškov, ki ščitijo vas in vaš dom

 

Izdelava nadstreškov podjetja Prizma d.o.o. je kakovostna in prilagojena vašim željam. V naši ponudbi so po meri narejeni nadstreški za avto, kakor tudi leseni ali aluminijasti nadstreški za terase in vhode.


Izdelava nadstreškov po naročilu

 


Pri izdelavi nadstreškov združujemo vaše želje in naše znanje. Skrbimo, da izdelava nadstreškov sledi standardom kakovosti, kot tudi trendom in sodobnemu dizajnu. Izbirate lahko med različnimi materiali, stili in dimenzijami. Nadstreški za avto, teraso ali vhod so najpogosteje leseni ali kovinski, iz nerjavečega jekla ali aluminija. Aluminijasti nadstreški imajo dolgo življenjsko dobo, zato predstavljajo trajnostno rešitev z minimalnim vzdrževanjem – kovinske konstrukcije so namreč odporne proti mehanskim udarcem in vremenskim vplivom, kot je močna toča.
 

izdelava nadstreškovnadstreški

 


Aluminijasti nadstreški za vaše udobje in varnost


Izdelava nadstreškov nestandardnih dimenzij za nas ni problem. Imate več vozil? Za vas izdelamo in montiramo avtomobilski nadstrešek katere koli dimenzije. Nadstreški za avto bodo vaš avtmobil obvarovali pred vročino, vlago, točo in snegom. Si želite, da bi bili vaši gostje varni pred poletnimi nevihtami in direktnim žgočim soncem? Aluminijasti nadstreški za terase in balkone so prava rešitev. Preprečujejo uničevanje vrtnega pohištva in opreme ter povečujejo vaše udobje. Je vhod v objekt nevaren, ko so tla spolzka ali poledenela? Pri nas naročite vhodni nadstrešek, ki bo poskrbel, da boste v svoj dom vedno stopili suhi.


Nadstreški za avto – enostavna in zanesljiva zaščita vašega vozila

 


Izbirate lahko med nadstreški za avto, ki so po meri prilagojeni vašemu objektu ali pa so prosto stoječi. V vsakem primeru so prilagojeni in izdelani po vaših željah. Zagotavljamo vam, da je izdelava nadstreškov izvedena celostno. Vedno poskrbimo, da nadstrešek ne zadosti le praktičnim namenom, pač pa se zlije z okoljem in dopolnjuje oz. zaključuje vaš objekt kot celoto. Odločite se lahko za barvane ali vroče pocinkane konstrukcije in celo oboje hkrati. Cena kovinskega nadstreška je odvisna od vaših potreb in želja, torej izbire materialov in dimenzij, sicer pa je pri nas izdelava nadstreškov ugodna in predstavlja investicijo, ki vam bo služila še dolgo in povečala uporabnost vašega doma. Pošljite nam povpraševanje, na naši spletni strani pa si oglejte reference naših zadovoljnih strank.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
PRIZMA, d.o.o.
Naslov
Latkova vas 51A
3312 Prebold
Spletna stran
E-pošta
03 7001310
Seznam fraz
izdelava nadstreškov, nadstreški za avto, aluminijasti nadstreški
ZEMLJEVID