Vzmetnice po meri za kar največje udobje

Podjetje Postelja d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo posteljnine, žimnic in vzmetnic po meri, izvajamo pa tudi tapetniške storitve. Naše posteljne vzmetnice za otroke in odrasle so rezultat lastnega razvoja in tehnologij, na voljo v naši prodajni mreži in pod lastno blagovno znamko, na katero smo ponosni že vrsto let. Zavedamo se, da so vzmetnice po meri bistvene za popolno udobje in ugodje med spanjem, zato želimo postati vodilni proizvajalec modernih posteljnih vzmetnic v Sloveniji in širše.

Vzmetnica po meri Latex PurVzmetnica Latex Val

Posteljne vzmetnice - vzmetnica 160x200, vzmetnica 90x200

Posteljna vzmetnica ob drugih dejavnikih vpliva na kvaliteto spanca, zato je pomembno, da izberete kvaliteto.

 

Materiali, ki jih uporabljamo za naše vzmetnice po meri so:

  • Lateks: se pridobiva iz izcedka mlečne tekočine nekaterih dreves kavčukovca. Odprti in medsebojno povezani mehurčki posteljne vzmetnice iz lateksa omogočajo dobro dihanje materiala in pretok zraka. Zaradi odličnih lastnosti vzmetnica ne izgubi oblike. Lateks se ne drobi in ne povzroča prahu, ima pa tudi odlične antistatične in antibakterijske lastnosti. Še boljše sušenje in zračenje zagotovimo z zračnim spodnjim delom (letvice ali lesena podlaga z luknjami).

 

  • Žepaste posteljne vzmetnice TFK: imajo vzmeti obdane s tekstilnimi vrečkami. Njihova značilnost je izredna prožnost, zaradi česar se odlično prilagajajo obliki telesa. Možna je izvedba v različnih trdota in dimenzijah (jogi vzmetnice 160x200 in 90x200).

 

  • Bonell vzmetnice: imajo klasično vzmetno jedro, ki se dobro prilagaja telesu. Vzmeti so med seboj povezane z navito žico in z dvojnim jeklenim okvirjem, kar omogoča stabilnost in udobje.

 

  • Šlarafijske vzmeti: so ročno pletene vzmeti. Te robustne posteljne vzmetnice imajo izredno prožnost ter dolgo življenjsko dobo. Vzmetnice po meri se lahko razlikujejo po nadgradnji, ki je dodana jedru, trdoti, obliki in višini vzmetnega jedra. Priporočamo, da pri naročilu podate svojo telesno višino in težo, saj bo posteljna vzmetnica le tako narejena po meri oziroma posebej za vas.

 

  • Puhin jedra: so ekološko prijazna in izdelana iz hladno pihane pene nove generacije. Odlikuje jih izjemna elastičnost in odpornost proti pršicam. Posteljne vzmetnice po meri Puhin so higiensko neoporečne in omogočajo dober pretok zraka. Prilagajanje vzmetnice telesu pomeni optimalno namestitev v stabilni spalni položaj. Lesene kroglice še dodatno zagotavljajo primerno vlažnost, temperaturo in zračnost telesa, masažni efekt kroglic pa pripomore k boljši prekrvavitvi. Primerno za športnike!

 

  • Sistem KRKA: zagotavlja najboljšo možno podporo telesa med spanjem. Vzmetnice po meri enakomerno podpirajo telo, se prilagajajo obliki telesa in zmanjšajo pritisk na vretenca hrbtenice.

 

  • Futon: vzmetnica po meri sledi tradicionalnemu japonskemu ležišču, narejenemu iz več plasti bombaža. Takšna vzmetnica je izjemno praktična, saj se, ko je ne uporabljamo, enostavno zvije in pospravi.


Vse žimnice nudimo v dveh dimenzijah – možne so vzmetnice 160x200 in vzmetnice 90x200, upoštevamo pa tudi želje glede trdote in debeline.

 

Postelja d.o.o. | Vzmetnice po meri, posteljne vzmetnice, vzmetnica 160x200, vzmetnica 90x200 – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
vzmetnice po meri, posteljne vzmetnice, vzmetnica 160x200, vzmetnica 90x200
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA