Otroške vzmetnice v štirih modelih | Standardna dimenzija: vzmetnica 160x200

Vzmetnice, žimnice in posteljnina so že vrsto let del naše proizvodnje. V našem prodajnem programu boste lahko našli tako otroške vzmetnice standardne dimenzije 120x60 centimetrov kot ležišča širših in daljših dimenzij, na primer 160x200. Poleg standardnih dimenzij so vsi modeli po naročilu dobavljivi v katerikoli obliki in dimenziji.

Otroška vzmetnica Sava
Izbira vzmetnic je izredno pestra in bo zagotovo zadovoljila vaš okus:

  • Vzmetnice po meri iz lateksa, naravnega materiala, ki je prijazen tako okolju kot človeku, in slovi po tem, da z leti ne izgubi elastičnosti ali oblike.
  • Ponujamo vam tudi več vzmetnic z vzmetmi.

-  Žepaste vzmeti TFK imajo posamezne vzmeti obdane s tekstilnimi vrečkami, ki so samostojne in prišite druga ob drugi. Vzmeti so kar 7-krat ovite okoli svoje osi, kar omogoča izredno prožnost in prilagodljivost obliki telesa.

-  Bonell vzmeti so med seboj povezane z navito žico in dvojnim jeklenim okvirjem. Z debelino žice se uravnava trdota ležišča.

-  Šlarafijsko vzmetenje predstavlja ročno pletene vzmeti premera okoli 5 centimetrov, ki se med seboj prepletajo. So kar 6-krat ovite okoli osi, kar omogoča izredno prožnost ter dolgo življenjsko dobo.

  • Vzmetnice, ki vsebujejo puhin jedra, so izdelana iz hladno pihane pene nove generacije, ki je, podobno kot lateks, ekološko prijaznejša in bolj elastična.
  • Del naše ponudbe so tudi kroglična ležišča, kjer gre za sistem prostega gibanja kroglic v celici, futoni in sistem ležišč Krka.


Otroške vzmetnice: Matic, Barbara, lateks jogiji in otroško ležišče HR

Za dojenčke in najmlajše so v našem prodajnem programu na voljo otroške vzmetnice Matic in Barbara, otroški lateks in vzmetnica HR. Vsi modeli so izdelani iz naravnih materialov in bodo vašemu dojenčku ali malčku nudili vrhunsko udobje. Tako vzmetnica Matic kot vzmetnica Barbara sta izdelani iz spominske pene, le da je zadnja omenjena nekoliko trša. Otroške vzmetnice iz lateksa so izdelane iz 100-odstotnega lateksa. Njihova debelina je navadno 10 centimetrov, po naročilu pa je lahko tudi večjih debelin. Jogi v tem primeru napolnimo z dodatnimi materiali za povečanje trdote ali udobja.

Privoščite svojemu malčku le najboljše – obiščite nas na naši spletni strani. Vljudno vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Vzmetnice, vzmetnica 160x200, otroške vzmetnice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA