Dimenzije vzmetnic in postelj | Vzmetnice 120x200 in 180x200 po ugodni ceni

Slovenska postelja je podjetje, kjer izdelavi vzmetnic, žimnic in posteljnine posvečamo veliko pozornosti. Vzmetnice vrhunske kakovosti so delo pridnih in natančnih slovenskih mojstrov. Dimenzije vzmetnic so odvisne od dimenzije postelj, zato vzmetnice izdelujemo tudi po vašem naročilu. Zagotavljamo vam ugodne cene in vrhunsko kakovost vzmetnic,  ki vam bodo omogočile prijeten in krepak spanec.

Dimenzija 180x200 centimetrov je med standardnimi dimenzijami zakonskih postelj. Za enojna ležišča je priporočljiva širina vzmetnice 90 centimetrov. Če imate dovolj prostora za večjo posteljo in želite še širše ležišče, pa se seveda lahko odločite tudi za dimenzije, kot so 120x200 ali 140x200 centimetrov, seveda pa večja dimenzija predstavlja tudi nekoliko višjo ceno vzmetnice.


Posteljni okvirji za različne dimenzije postelj

Posteljni okvirji v naši ponudbi so izdelani iz masivnega bukovega in smrekovega lesa. Kakovost lesa je za nas pomembna, zato smo pozorni na njegovo trdnost in obstojnost. Les je naraven, zdravju in okolju prijazen material, ki prostoru daje pridih domačnosti, postelje iz masivnega lesa pa imajo dolgo življenjsko dobo.

Pred izdelavo je seveda dobro vedeti, kakšne bi bile ustrezne dimenzije postelj in s tem tudi vzmetnic za vas in vašo družino. Standardne dimenzije otroških postelj za otroke od rojstva do 3. ali 4. leta so 120x60 centimetrov. Odločite se lahko tudi za katerokoli širino; če želite, da bo vaš otrok imel še več prostora, lahko izberete posteljno dimenzijo 120x200 centimetrov. Dimenzije vzmetnice za dve osebi pa naj bodo vsaj 180x200 centimetrov, saj je optimalno, da ima vsak v postelji na voljo vsaj 90 centimetrov prostora. Tako bo vaše obračanje ponoči nemoteno.


Ugodne cene vzmetnic ne glede na njihove dimenzije

Cene naših vzmetnic so ugodne, izbira pa pestra. Lahko se odločite za vzmetnice, katerih jedro je iz lateksa ali imajo puhin jedro, ali pa za vzmetnice z vzmetmi, med katere sodijo šlarafijske, bonell ali žepaste vzmeti TFK. Nenehen tehnološki napredek je omogočil tudi razvoj inovativnih ležišč, kot sta kroglično ležišče, ki deluje na principu umikanja kroglic v vzmetnici, in sistem Krka, kjer je uporabljen mehanizem, ki se prilagodi katerikoli obliki telesa ne glede na telesno težo in omogoča znatno zmanjšanje pritiskov na vretenca hrbtenice.

Podrobnosti o vsaki vrsti ležišča pa vas čakajo na naši spletni strani. Vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
dimenzije vzmetnic, cene vzmetnic, vzmetnice 120x200, vzmetnice 180x200, dimenzije postelj
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA