Cene vzmetnic prav tako vplivajo na izbiro ustrezne vzmetnice za posteljo

Zagotavljanje kakovostnega spanca je najbolj odvisno od izbire ustrezne vzmetnice za posteljo. Če se zbudite utrujeni in neprespani, imate manj energije in opravite manj kot sicer. Izbira je seveda odvisna tudi od cene vzmetnic, vendar naj bodo v prvi vrsti razlogi za nakup tudi drugi.

Cene vzmetnic

Pri izbiri vzmetnice za posteljo moramo seveda misliti tudi na svoje zdravje. Kakršnokoli varčevanje na račun kakovosti je nesmiselno, saj bi to kasneje občutili na svojem hrbtu. Prav tako je pomembno, da nam vzmetnica zagotavlja ustrezno udobje. Popolnoma se mora prilagajati našemu telesu tako po dolžini in širini kot tudi po teži. Če se telesna teža med uporabo bistveno spremeni (poveča ali zmanjša), je treba vzmetnico zamenjati. Minimalna širina za normalno spanje je 90 centimetrov, dolžina vzmetnice za posteljo pa mora biti vsaj 20 centimetrov daljša od višine spečega.

 

VZMETNICE V AKCIJI !

 

Pri izbiri prav tako ne gre pozabiti na cene vzmetnic. Ležišča ni smiselno preplačati, sploh v času, ko je vsak evro nekaj vreden. Obenem se moramo zavedati, da visoke cene še ne zagotavljajo udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Vedno pa moramo paziti, da so cene vzmetnic ustrezne njihovim lastnostim.

 

Vzmetnica za otroško posteljo iz naravnih materialov

V podjetju Postelja d.o.o. se zavedamo, kako pomemben je spanec za nadaljnji razvoj otroka, zato izdelujemo vzmetnice za otroško posteljo iz kakovostnih in naravnih materialov, ki bodo vašemu otroku zagotovili kakovosten in krepčilen spanec. Vzmetnica za otroško posteljo Barbara je izdelana iz trših materialov in jo priporočamo vašemu novorojenčku. Trda podlaga bo namreč preprečila, da bi se otrok z noskom pogreznil v površino ležišča. Pozneje pa lahko otrok spi na malce bolj mehkem ležišču. Vzmetnica za otroško posteljo Matic je izdelana iz spominske pene, ki se odlično prilagaja otrokovemu telesu in mu tako nudi optimalno oporo.

Vzmetnica za otroško posteljo Barbara

Razvoj astme ali alergije na pršice pa bodo preprečile antialergijske vzmetnice za otroško posteljo. Pri tem je pomembno, da je vzmetnica za otroško posteljo zračna, predvsem pa zaščitena pred vlago. Mokro ležišče je namreč idealno za razvoj bakterij.

 

Naj vas pri izbiri otroške vzmetnice vodita predvsem kakovost in udobje in ne nizke cene vzmetnic. Vaš otrok si zasluži le najboljše. Privoščite mu vzmetnico slovenske kakovosti.

 

Obiščite našo spletno stran, na kateri si lahko ogledate našo bogato ponudbo. Nudimo vam ugodne cene vzmetnic ne glede na njihove dimenzije. Vabljeni!

 

Postelja d.o.o. | Cene vzmetnic, vzmetnice za posteljo, vzmetnica za otroško posteljo – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
cene vzmetnic, vzmetnice za posteljo, vzmetnica za otroško posteljo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA