Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje > Požarna varnost

Požarna varnost v stavbah je ključnega pomena. Požarni red in načrt evakuacije.

Požarna varnost je v stavbah izjemnega pomena. Požarni red je zato obvezen za vse stanovanjske in industrijske oziroma poslovne stavbe. Načrt evakuacije za lažjo ukrepanje v primeru požara.

Protipožarna varnost in varovanje stavbe z požarnim sistemom je izredno pomembno, zato izberite najboljše - Tinde d.o.o. Trebnje!
Čeprav požarni sistemi niso nekaj novega, so še vedno zelo pomembni. V našem podjetju boste izvedeli vse potrebno o požarni varnosti v stavbah.
Požarni red – cena nikakor ne sme biti razlog za zapostavljanje varnostnih postopkov, če želite požarno varnost zagotoviti za velik in požarno bolj ogrožen objekt!
Požarna varnost - za sistemsko zaščito in upoštevanje požarne nevarnosti se usposobite za požarno varnost.
Predpisi o varnosti in zdravju pri delu sodijo med pomembnejše dokumente pri zagotavljanju varnosti in zdravja na delovnem mestu. Koristijo delodajalcem in delavcem!
Pomemben del pri gradnji objektov je zagotavljanje ustrezne ali vsaj minimalne protipožarne zaščite. Podjetje Tinde z izdelki Pirofix odlično zaščiti vaš objekt pred požari s pasivnim požarnim sistemom.
S kakovostno požarno zaščito do popolne zaščite elektronskih naprav in vašega objekta.
Požarni sistem je potrebno imeti v vsakem poslovnem objektu. Sistem za javljanje požara je ključni člen požarne zaščite in hitreg ukrepanja.
Zakonodaja o požarni varnosti delodajalcem nalaga, da poskrbijo za ustrezen požarni red. Naši strokovnjaki s področja požarne varnosti vam pri tem lahko pomagajo.
Podjetje Mobicom skrbi za protipožarno zaščito in vam svetuje na področju zakonodaje požarne varnosti.  
Požarni sistemi podjetja Tinde d. o. o. zagotavljajo najvišji nivo požarne varnost v stavbah in učinkovito požarno varnost v stavbah z masivnimi gradbenimi elementi in lahkimi montažnimi stenami.
Vsi bi se morali zavedati, kako pomembna je požarna varnost v stavbah! Brez protipožarnega sistema je vaš prostor nenehno v nevarnosti. Spremenite to sedaj!
Izolacija za visoke temperature je potrebna povsod, še posebej pa v prostorih z veliko nevarnostjo požarov. Ne spreglejte možnosti ognjevarne izolacije.
Želite imeti dober požarni načrt, ki zagotavlja dobro požarno varstvo? Izdelamo vam požarni red, ki ga potrebujejo vse poslovni, industrijski ali stanovnjski objekti. Pri pripravi naredimo oceno požarne ogroženosti. Pri nas lahko naročite tudi varnostni načrt, ki zagotavlja boljšo varnost na gradbiščih. AgiL d.o.o., Ljubljana-Črnuče.
Varstvo pred požarom je zelo pomemben del varovanja vašega objekta, zato izberite najboljše - Tinde!
Bureau Veritas d.o.o. za vas preverja ustreznost protieksplozijske zaščite, certificira Ex opremo ter preverja skladnost elaborata eksplozijske ogroženosti in varstva pri delu. 
Požaran varnost je opredeljena za zakonom o požarni varnosti. Cenik za požarno varnost tako ni enostavno pripraviti, saj zajema zeli širok spekter elementov.
Gasilni aparat – naprava za gašenje začetnih požarov. Reden servis vključuje pregled brezhibnosti delovanja gasilnih aparatov. Prodaja različnih gasilnih aparatov.
Zagotovljena požarna varnost, omarica za prvo pomoč in kvaliteten požarni red, ki med drugim zajema tudi navodila za posameznike in načrt evakuacije, so ključnega pomena za varstvo pri delu. Poskrbite za ustrezno požarno varstvo v stanovanjskih, industrijskih in poslovnih objektih. Izvajamo tudi izobraževanja za varnost pri delu in požarno varnost. AgiL d.o.o., Ljubljana-Črnuče.
Kvalitetni izdelki za požarno zaščito in druge kovinarske storitve. Obiščite nas v naših poslovalnicah po Sloveniji.