Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Varovanje > Požarna varnost

Požarna varnost v stavbah je ključnega pomena. Požarni red in načrt evakuacije.

Požarna varnost je v stavbah izjemnega pomena. Požarni red je zato obvezen za vse stanovanjske in industrijske oziroma poslovne stavbe. Načrt evakuacije za lažjo ukrepanje v primeru požara.

Zagotovljena požarna varnost, omarica za prvo pomoč in kvaliteten požarni red, ki med drugim zajema tudi navodila za posameznike in načrt evakuacije, so ključnega pomena za varstvo pri delu. Poskrbite za ustrezno požarno varstvo v stanovanjskih, industrijskih in poslovnih objektih. Izvajamo tudi izobraževanja za varnost pri delu in požarno varnost. AgiL d.o.o., Ljubljana-Črnuče.
Gasilni aparat – naprava za gašenje začetnih požarov. Reden servis vključuje pregled brezhibnosti delovanja gasilnih aparatov. Prodaja različnih gasilnih aparatov.
V našem podjetju ugodno zagotovimo varstvo pred požarom, zasnovo požarne varnosti, elaborat varstva pri delu, varnost strojev ter tudi varnost otroških igral.
Izolacija za visoke temperature je potrebna povsod, še posebej pa v prostorih z veliko nevarnostjo požarov. Ne spreglejte možnosti ognjevarne izolacije.
Čeprav požarni sistemi niso nekaj novega, so še vedno zelo pomembni. V našem podjetju boste izvedeli vse potrebno o požarni varnosti v stavbah.
Želite imeti dober požarni načrt, ki zagotavlja dobro požarno varstvo? Izdelamo vam požarni red, ki ga potrebujejo vse poslovni, industrijski ali stanovnjski objekti. Pri pripravi naredimo oceno požarne ogroženosti. Pri nas lahko naročite tudi varnostni načrt, ki zagotavlja boljšo varnost na gradbiščih. AgiL d.o.o., Ljubljana-Črnuče.
Požarna varnost je izjemnega pomena. Zagotovimo jo z ustreznim požarnim alarmom.
Bureau Veritas d.o.o. za vas preverja ustreznost protieksplozijske zaščite, certificira Ex opremo ter preverja skladnost elaborata eksplozijske ogroženosti in varstva pri delu. 
Požarni red – cena nikakor ne sme biti razlog za zapostavljanje varnostnih postopkov, če želite požarno varnost zagotoviti za velik in požarno bolj ogrožen objekt!
Protipožarna varnost in varovanje stavbe z požarnim sistemom je izredno pomembno, zato izberite najboljše - Tinde d.o.o. Trebnje!
Za sistemsko zaščito in upoštevanje požarne nevarnosti se usposobite za požarno varnost.
Požarni sistemi podjetja Tinde d. o. o. zagotavljajo najvišji nivo požarne varnost v stavbah in učinkovito požarno varnost v stavbah z masivnimi gradbenimi elementi in lahkimi montažnimi stenami.
Kvalitetni izdelki za požarno zaščito in druge kovinarske storitve. Obiščite nas v naših poslovalnicah po Sloveniji.
Pomemben del pri gradnji objektov je zagotavljanje ustrezne ali vsaj minimalne protipožarne zaščite. Podjetje Tinde z izdelki Pirofix odlično zaščiti vaš objekt pred požari s pasivnim požarnim sistemom.
Varstvo pred požarom je zelo pomemben del varovanja vašega objekta, zato izberite najboljše - Tinde!
Predpisi o varnosti in zdravju pri delu sodijo med pomembnejše dokumente pri zagotavljanju varnosti in zdravja na delovnem mestu. Koristijo delodajalcem in delavcem!
Vsi bi se morali zavedati, kako pomembna je požarna varnost v stavbah! Brez protipožarnega sistema je vaš prostor nenehno v nevarnosti. Spremenite to sedaj!
Poskrbite za izobraževanje v skladu z zakonodajo o požarni varnosti.  Pri nas v Ljubljani zagotavljamo vse za izobraževanje glede požarne varnosti.
Za vas opravimo zasnovo in študijo požarne varnosti, požarni red, pregled in preizkus aktivne požarne zaščite ter ostale storitve s področja varstva pred požarom. 
Požarna varnost vključuje izdelavo nekaterih pomembnih dokumentov, kot so ocena požarne ogroženosti, požarni načrt in požarni red