Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Tiskarstvo

Tiskarstvo | Tiskarna - tisk na majice, tampo in digitalni tisk

Tiskarstvo - tisk na majice, offset, tampo in digitalni tisk, lasersko graviranje in reklamni napisi. Tiskarna je pravi naslov za naštete storitve.

Tisk letakov v tiskarni Camera – kakovostna izdelava in grafično oblikovanje, predvsem pa hitro tiskanje nalepk in vizitk ter ostalih publikacij po ugodni ceni.
Izdelamo vam visoko kakovostne štampiljke vrhunskega proizvajalca Shiny. Poleg tega naša tiskarna opravlja tudi storitve, kot so digitalni tisk, offset ter tampo tisk... Lahko nas pokličete, veseli pa bomo tudi vašega obiska - tiskarstvo Irtis d.o.o., Zreče.  
Tiskanje vizitk, enega najmočnejših marketinških orodij, je v tiskarni Camera kakovostno, hitro, predvsem pa ugodno. Dobro izdelana in lična vizitka je za prvi vtis o podjetju zelo pomembna.
V naši tiskarni vam nudimo ugodno, hitro in kvalitetno izdelavo vizitk, plakatov, brošur in letakov po ugodnih cenah- obiščite nas in se prepričajte!
Izvirna poslovna darila vam bodo omogočila, da boste opozorili na človeško plat posla. Poslovna in promocijska darila naj bodo koristna in uporabna za vsakogar.
Reklamne table, kot so označevalne table, omogočajo, da bodo vaši reklamni napisi živeli še desetletja. Dokler bo tabla, bo vaša investicija v oglaševanje živa.
Vizitke so pomembne za prvi vtis o vas in podjetju. Po zaslugi digitalnega tiska je izdelava, tiskanje in oblikovanje vizitk hitro, kakovostno in poceni. Vse to in še več v Tiskarni Camera Ljubljana.
Nudimo kvaliteten tisk in oblikovanje transparentov po ugodnih cenah. Na voljo tudi druge vrste digitalnega tiska. Pokličite nas! Tiskarna GTO Košir, Žabnica.
Slepi tisk na različne vrste izdelkov: dokumenti, vizitke, kuverte, boni, plakati in še več. Pokličite nas za več informacij.
Se zanimate za storitev tisk na majice? Znašli ste se na pravem naslovu, saj vam naše tiskarstvo omogoča prav to. Napise, logotipe in slike po vaši izbiri vam brez težav natisnemo na izbrano majico. Tiskarna Irtis d.o.o., Zreče.
Bi radi vtisnili priljubljen simbol na les ali usnje? Obrnite se na tiskarstvo Irtis, kjer opravljamo storitev lasersko graviranje. Poleg tega vam naša tiskarna nudi tudi digitalni in offset tisk. Irtis d.o.o., Zreče.
Fotokopirnice v Ljubljani vam poleg tiskanja nudijo tudi druge storitve: lasersko graviranje, izdelava ključev in moto ključavnic ...
Reklamni napisi, kot so reklamni napisi za avto ali druge reklamne nalepke, so bistroumna oblika budžet marketinga, ki z malim vložkom zagotovi veliko posla. 
Digitalni tisk oz. print predstavlja izdelavo vizitk, koledarjev, letakov, plakatov ipd. Tiskarna je opremljena s sodobno opremo in napredno tehnologijo. Opravljamo tudi tisk na majice ter offset in tampo tisk. Obiščite nas - tiskarstvo Irtis d.o.o., Zreče.
Ne le digitalni in offset tisk, naša tiskarna vam nudi tampo tisk, ki zajema tiskanje na pisala, skodelice, vžigalnike in podobno. Sodobna oprema in strokoven kader zagotavljata vrhunske izdelke - tiskarstvo Irtis, Zreče.
Obiščite nas v tisklani Kara, kjer za vas tiskamo na različne materiale za različne priložnosti.
Knjigoveznica in tiskarna Kara d.o.o. poskrbi za kvalitetno in ugodno vezavo diplomskih, magisterskih nalog, uradnih listov, ...
Tiskarna je opremljena s sodobnimi stroji. Tiskarstvo Irtis vam omogoča potisk majic, offset, tampo in digitalni tisk, naredimo vam tudi reklamne napise, izdelamo štampiljke in še marsikaj drugega. Irtis d.o.o., Zreče.  
S personalizacijo tiskovin si boste zagotovili unikatne tiskovine, kot so personalizirane knjige, vstopnice ipd.
Ofsetni oz. offset tisk poteka na klasičnem tiskarskem stroju. Pri delu se uporabljajo tiskarske plošče, samo tiskanje pa poteka preko dveh valjev. Nudimo tudi izdelavo štampiljk in reklamnih napisov, tisk na majice in digitalni ter tampo tisk. Irtis d.o.o., Zreče.