Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Tiskarstvo

Tiskarstvo | Tiskarna - tisk na majice, tampo in digitalni tisk

Tiskarstvo - tisk na majice, offset, tampo in digitalni tisk, lasersko graviranje in reklamni napisi. Tiskarna je pravi naslov za naštete storitve.

Ofsetni oz. offset tisk poteka na klasičnem tiskarskem stroju. Pri delu se uporabljajo tiskarske plošče, samo tiskanje pa poteka preko dveh valjev. Nudimo tudi izdelavo štampiljk in reklamnih napisov, tisk na majice in digitalni ter tampo tisk. Irtis d.o.o., Zreče.
Skupaj natisnite majico za tisk in privabili boste navdušujoče poglede. Cenik tiska za majice podjetja Kolorado vas bo prepričal, da še danes izberete svojo majico za tisk. 
Tiskarna je opremljena s sodobnimi stroji. Tiskarstvo Irtis vam omogoča potisk majic, offset, tampo in digitalni tisk, naredimo vam tudi reklamne napise, izdelamo štampiljke in še marsikaj drugega. Irtis d.o.o., Zreče.  
Knjigoveznica in tiskarna Kara d.o.o. poskrbi za kvalitetno in ugodno vezavo diplomskih, magisterskih nalog, uradnih listov, ...
Z digitalnim tiskom na majici boste pustili svoj trajni pečat. Velikoformatni tisk bo zagotovo izboljšal vašo prepoznavnost.
Izdelamo vam visoko kakovostne štampiljke vrhunskega proizvajalca Shiny. Poleg tega naša tiskarna opravlja tudi storitve, kot so digitalni tisk, offset ter tampo tisk... Lahko nas pokličete, veseli pa bomo tudi vašega obiska - tiskarstvo Irtis d.o.o., Zreče.  
Izvirna poslovna darila vam bodo omogočila, da boste opozorili na človeško plat posla. Poslovna in promocijska darila naj bodo koristna in uporabna za vsakogar.
Nudimo kvaliteten tisk in oblikovanje transparentov po ugodnih cenah. Na voljo tudi druge vrste digitalnega tiska. Pokličite nas! Tiskarna GTO Košir, Žabnica.
Reklamni napisi, kot so reklamni napisi za avto ali druge reklamne nalepke, so bistroumna oblika budžet marketinga, ki z malim vložkom zagotovi veliko posla. 
Fotokopirnice v Ljubljani vam poleg tiskanja nudijo tudi druge storitve: lasersko graviranje, izdelava ključev in moto ključavnic ...
Bi radi vtisnili priljubljen simbol na les ali usnje? Obrnite se na tiskarstvo Irtis, kjer opravljamo storitev lasersko graviranje. Poleg tega vam naša tiskarna nudi tudi digitalni in offset tisk. Irtis d.o.o., Zreče.
Obiščite nas v tisklani Kara, kjer za vas tiskamo na različne materiale za različne priložnosti.
Reklamne table, kot so označevalne table, omogočajo, da bodo vaši reklamni napisi živeli še desetletja. Dokler bo tabla, bo vaša investicija v oglaševanje živa.
Slepi tisk na različne vrste izdelkov: dokumenti, vizitke, kuverte, boni, plakati in še več. Pokličite nas za več informacij.
Presenetite svoje najdražje z edinstvenimi majicami s potiskom. Potisk majic še nikoli ni bil tako preprost in enostaven. 
Ne le digitalni in offset tisk, naša tiskarna vam nudi tampo tisk, ki zajema tiskanje na pisala, skodelice, vžigalnike in podobno. Sodobna oprema in strokoven kader zagotavljata vrhunske izdelke - tiskarstvo Irtis, Zreče.
Sitotisk je v tiskarni Kara ugoden in kakovosten, preverite ponudbo!
Se zanimate za storitev tisk na majice? Znašli ste se na pravem naslovu, saj vam naše tiskarstvo omogoča prav to. Napise, logotipe in slike po vaši izbiri vam brez težav natisnemo na izbrano majico. Tiskarna Irtis d.o.o., Zreče.
Za kvalitetno barvno fotokopiranje in ugodne cene fotokopij izberite podjetje Tinde d.o.o.!
Za kakovosten in ugoden velikoformatni tisk se oglasite pri podjetju Kolorado d.o.o.!