Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Terjatve

Terjatve - odkup oz. faktoring in izterjava terjatev.

Terjatve, ki ostanejo dalj časa neporavnane, lahko predstavljajo veliko obremenitev za poslovanje podjetja. Odločite se za izterjavo terjatev s pomočjo izkušenih strokovnjakov, ki vam lahko ponudijo tudi faktoring ali odkup terjatev.

Podjetje Krakom vam lahko pomaga pri verižnih kompenzacijah ki vam bodo učinkovito zmanjšale dolgove in dolgove tistih, ki so dolžni vam. Verižne kompenzacije so precej priljubljene.
Izterjava terjatev in dolgov. Imate težav z izterjavo zapadlih terjatev? Obrnite se na našo agencijo, ki vam bo pomagala, da dolžniki pridobijo poplačila s postopkom izvensodne izterjave, saj izterjava s strani upnika velikokrat ni uspešna. Pomagamo vam lahko tudi, če potrebujete pomoč, ko se odločite za sodne izvršbe. Converta družba za finančne rešitve d.o.o., Ljubljana.
Za izterljivost terjatev se obrnite na podjetje Converta, kjer bodo poskrbeli, da bo izterljivost hitra.
Vas zanimajo zastarelni roki terjatev? Več o zastarelnih terjatvah iz gospodarksih pogodb, iz delovnega razmerja,.. izveste pri podjetju Converta, d.o.o.
Ne želite izgubljati časa s pripravo prijav terjatev v stečaje ali prisilne poravnave, veste pa da to morate narediti vsaj z namenom, da lahko zahtevate vračilo DDV? Za vas izvedemo pri Converta d.o.o. prijavo terjatve v stečajnem postopku.
Imate tudi vi težave z neplačniki iz drugih držav oziroma v tujini? Ne poznate pravnega sistema tuje države, z odvetniki iz drugih držav nimate izkušenj ali pa so zelo dragi?  Pri Converta d.o.o. vam pomagamo pri izvensodnih ter sodnih izterjavah v več kot 100 državah.
Ker prenost terjatev zahteva veliko izkušenj, se raje za pomoč obrnite na podjetje Converta, d.o.o.
Za odkup terjatev in knjiženje kontaktirajte podjetje Converta, d.o.o., kjer vam opišejo potek odkupa terjatev in vam pošljejo vzorec pogodbe.
Zapadle in neplačane terjatve so velik problem, s katerim se srečuje veliko podjetij. Podjetje Converta iz Ljubljane lahko pri tem pomaga in vam predlaga faktoring oziroma odkup zapadlih ter neplačanih in odpisanih terjatev, vaše podjetje pa bo na ta način dobilo priliv likvidnostnih sredstev. Converta družba za finančne rešitve d.o.o.
E kompenzacija predstavlja nedenarni način poravnave terjatev in dolgov.  Dvostranske E kompenzacije oziroma verižne kompenzacije, ki vključujejo tri ali več oseb. 
Odstop terjatve in odložene terjatve za davek lahko prepustite strokovnjaku za terjatve - Converta, d.o.o.
Prednostne terjatve v prisilni poravnavi prepustite strokovnjakom za terjatve - podjetju Converta, d.o.o. v Ljubljani.
Izterjave terjatev vam omogočijo da se spet osredotočite na vaše primarne dejavnosti. Za vaš denar bodo poskrbeli profesionalci.
Z odkupovanjem terjatev, dolga in zavarovanjem terjatev se lahko finančno razbremenite. Ti finančni inštrumenti so pomagali že mnogim.
Vas zanima več o terjatvah in prijavi terjatve v stečaju? Obrnite se na podjetje Converta, d.o.o.
Za več informacij o zastaralnem roku terjatev ali zastaranju v izvržbi pokličite podjetje Converta, d.o.o.
Za dodatne informacije o odkupu terjatev in DDV vam je na voljo Converta, d.o.o. v Ljubljani. Pokličite!
Odkup zapadlih terjatev pomeni odkup terjatev s pomočjo kompenzacije. Pobot terjatev oziroma kompenzacija je nedenarni način poravnave terjatev in dolgov.
Več o prenosu terjatve ali prijavi terjatve v stečaj si lahko preberete na spletni strani podjetja Converta, d.o.o.
Imate probleme z zapadlostjo ali odpisom terjatev? Obrnite se na podjetje Converta, d.o.o., kjer vam bodo z veseljem pomagali.