Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Terjatve

Terjatve - odkup oz. faktoring in izterjava terjatev.

Terjatve, ki ostanejo dalj časa neporavnane, lahko predstavljajo veliko obremenitev za poslovanje podjetja. Odločite se za izterjavo terjatev s pomočjo izkušenih strokovnjakov, ki vam lahko ponudijo tudi faktoring ali odkup terjatev.

Imate tudi vi težave z neplačniki iz drugih držav oziroma v tujini? Ne poznate pravnega sistema tuje države, z odvetniki iz drugih držav nimate izkušenj ali pa so zelo dragi?  Pri Converta d.o.o. vam pomagamo pri izvensodnih ter sodnih izterjavah v več kot 100 državah.
E kompenzacija predstavlja nedenarni način poravnave terjatev in dolgov.  Dvostranske E kompenzacije oziroma verižne kompenzacije, ki vključujejo tri ali več oseb. 
Odkup zapadlih terjatev pomeni odkup terjatev s pomočjo kompenzacije. Pobot terjatev oziroma kompenzacija je nedenarni način poravnave terjatev in dolgov.
Podjetje Krakom vam lahko pomaga pri verižnih kompenzacijah ki vam bodo učinkovito zmanjšale dolgove in dolgove tistih, ki so dolžni vam. Verižne kompenzacije so precej priljubljene.
Ne želite izgubljati časa s pripravo prijav terjatev v stečaje ali prisilne poravnave, veste pa da to morate narediti vsaj z namenom, da lahko zahtevate vračilo DDV? Za vas izvedemo pri Converta d.o.o. prijavo terjatve v stečajnem postopku.
Z odkupovanjem terjatev, dolga in zavarovanjem terjatev se lahko finančno razbremenite. Ti finančni inštrumenti so pomagali že mnogim.
Zapadle in neplačane terjatve so velik problem, s katerim se srečuje veliko podjetij. Podjetje Converta iz Ljubljane lahko pri tem pomaga in vam predlaga faktoring oziroma odkup zapadlih ter neplačanih in odpisanih terjatev, vaše podjetje pa bo na ta način dobilo priliv likvidnostnih sredstev. Converta družba za finančne rešitve d.o.o.
Izterjave terjatev vam omogočijo da se spet osredotočite na vaše primarne dejavnosti. Za vaš denar bodo poskrbeli profesionalci.
Izterjava terjatev in dolgov. Imate težav z izterjavo zapadlih terjatev? Obrnite se na našo agencijo, ki vam bo pomagala, da dolžniki pridobijo poplačila s postopkom izvensodne izterjave, saj izterjava s strani upnika velikokrat ni uspešna. Pomagamo vam lahko tudi, če potrebujete pomoč, ko se odločite za sodne izvršbe. Converta družba za finančne rešitve d.o.o., Ljubljana.