Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Svetovanje

Svetovanje. Poslovno, davčno in drugo svetovanje za podjetja in posameznike

Svetovanje. Davčno svetovanje, računovodsko svetovanje, poslovno svetovanje. Vrhunsko svetovanje na enem mestu. Izberite najboljše svetovanje za uspešno poslovanje.

Davčno svetovanje je ključno za uspešno podjetje, dobro finančno svetovanje ali poslovno svetovanje pa vam lahko prihrani veliko denarja. Naše davčno svetovanje je na visokem nivoju, saj se naši davčni svetovalci stalno izobražujejo - računovodski servis RE-ING.
Potrebujete aktualne nasvete glede investiranja v zlato in srebro? Pri podjetju Elementum d.o.o. vam brezplačno premoženjsko svetujemo in analiziramo finančni trg ter vaše finančno stanje.
Magister Gorazd Vertovšek že dolgo časa izobražuje vodilne kadre podjetij in je eden vodilnih strokovnjakov na področju komunikacije, delovanja v timu in upravljanja s časom.
Podjetniško in poslovno svetovanje – Ljubljana. Kvalitetno poslovodsko računovodstvo. Poskrbimo tudi za celovito poslovodsko računovodstvo. Individualen pristop in zelo ugodne cene.  
Računovodsko svetovanje, nudimo podjetniško in poslovno svetovanje. Odpiranje podjetja, analiza poslovanja podjetja. Opravljamo investicijsko svetovanje. Računovodsko svetovanje vam bo pomagalo, da boste poznali pravila in zakone. Računovodski servis Vrednost, Ljubljana.
Če aktivno iščete zaposlitev je potrebno zelo dobro vedeti kje in kako do zaposlitve. Dobra prošnja za zaposlitev je neprecenljiva, saj je glavni dejavnik, ki privede na osebni zaposlitveni razgovor.
Davčni svetovalci so podkovani z izkušnjami in s strokovnim znanjem. Odločite se lahko tudi za najem storitev računovodstva.
Podjetniško in poslovno svetovanje. Finančno svetovanje. Organizacija računovodstva glede na pravilnik o računovodstvu. Računovodski servis Vrednost d.o.o.
Računovodsko, poslovno in davčno svetovanje – računovodski servis A-Enter vam zagotavlja zanesljive in kakovostne računovodske storitve.
Računovodsko svetovanje in vodenje poslovnih knjig – za vas pripravimo zaključni račun, letno poročilo in davčni obračun. Z našo pomočjo do boljših poslovnih odločitev. Obveščamo vas tudi o novostih na področju zakonodaje ter vas opozorimo na pomanjkljivosti ali nepravilnosti v listinah. Krevh MBA, računovodstvo in svetovanje d.o.o, Ljubljana.
Računovodski servis vam nudi kvalitetno računovodstvo in svetovalne storitve. Računovodstvo prilagajamo strankam - celovito računovodstvo in računovodstvo po dogovoru. Računovodstvo - vodenje knjig, izdelava računov, sodelovanje pri revizijskih pregledih in ostalo računovodstvo. Računovodski servisi Ljubljana - izberite računovodski servis Biro-10.
Davčno svetovanje s področja davčnih predpisov. Poslovno svetovanje oziroma davčno svetovanje pred začetkom opravljanja dejavnosti - naše svetovanje vam bo v pomoč pri izbiri ustrezne statusne oblike podjetja. Dobro davčno svetovanje vam lahko prihrani veliko denarja - računovodski servis A-EnTer.
Pri podjetju IN Revizija najdete strokovno revidiranje davčnih in računovodskih izkazov, revidiranje finančnih naložb ter svetovanje.
Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudimo stranki informacije (davki, ddv), ter posredujemo predloge za rešitev in morebitno pomoč. Računovodstvo, Ljubljana - Računovodski servis Cvetka.
Najdite ustrezen kader z našim ugodnim, hitrim in profesionalnim kadrovskim svetovanjem!
Z delavnicami Gorazda Vertovška boste uspešni osvojili veščine komunikacije v timu, zdravja na delovnem mestu in še marsikaj.
Si želite stopiti na varno stran finančnega sveta? Imate željo po zavarovanju vašega premoženja? Vas karkoli zanima o finančnih naložbah? Pri podjetju Elementum vam svetujemo in pomagamo pri nakupu zlata in srebra.
Računovodsko, davčno svetovanje in finančno, poslovno svetovanje. Nudimo kakovostno svetovanje vsem našim strankam, ne glede na vrsto dajatve in velikost podjetja.
Če potrebujete storitev revidiranja poslovanja, finančnih naložb ali knjiženje poslovnih dogodkov, se obrnite na podjetje z dolgoletnimi izkušnjami IN Revizija.
Podjetje IN-Revizija vam nudi strokovne revizijske storitve, kamor prištevamo notranje revidiranje poslovanja, revidiranje letnih poročil, računovodskih izkazov, itd.