Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Svetovanje

Svetovanje. Poslovno, davčno in drugo svetovanje za podjetja in posameznike

Svetovanje. Davčno svetovanje, računovodsko svetovanje, poslovno svetovanje. Vrhunsko svetovanje na enem mestu. Izberite najboljše svetovanje za uspešno poslovanje.

Si želite stopiti na varno stran finančnega sveta? Imate željo po zavarovanju vašega premoženja? Vas karkoli zanima o finančnih naložbah? Pri podjetju Elementum vam svetujemo in pomagamo pri nakupu zlata in srebra.
Davčno svetovanje s področja davčnih predpisov. Poslovno svetovanje oziroma davčno svetovanje pred začetkom opravljanja dejavnosti - naše svetovanje vam bo v pomoč pri izbiri ustrezne statusne oblike podjetja. Dobro davčno svetovanje vam lahko prihrani veliko denarja - računovodski servis A-EnTer.
Računovodsko svetovanje, nudimo podjetniško in poslovno svetovanje. Odpiranje podjetja, analiza poslovanja podjetja. Opravljamo investicijsko svetovanje. Računovodsko svetovanje vam bo pomagalo, da boste poznali pravila in zakone. Računovodski servis Vrednost, Ljubljana.
Pri podjetju IN Revizija najdete strokovno revidiranje davčnih in računovodskih izkazov, revidiranje finančnih naložb ter svetovanje.
Analiza uspešnosti poslovanja – za uspešnost poslovanja je potrebno odlično finančno načrtovanje in poslovno načrtovanje. V podjetju RE-ING vam nudimo poslovno načrtovanje in svetovanje.
Najdite ustrezen kader z našim ugodnim, hitrim in profesionalnim kadrovskim svetovanjem!
Računovodstvo Kontim nudi kvalitetne računovodske storitve, hkrati pa vam naše računovodstvo in knjigovodstvo nudi tudi svetovalne storitve. Računovodstvo Kontim je računovodski servis, ki se je uvrstil med tri finaliste izbora za naj računovodstvo leta 2010. Za finance naj poskrbijo dobri računovodski servisi - izberite našega!
Bi si radi zagotovili varno prihodnost? Eden ključnih elementov je zagotovljeno varno premoženjsko stanje. Pri Elementum vam zastonj finančno svetujemo, premoženjski svetovalec vas lahko celo obišče na domu ter vam poleg analize vaših financ nudi tudi predstavitev pomembnosti plemenitih kovin.  
Podjetje IN-Revizija vam nudi strokovne revizijske storitve, kamor prištevamo notranje revidiranje poslovanja, revidiranje letnih poročil, računovodskih izkazov, itd.
Davčni svetovalci so podkovani z izkušnjami in s strokovnim znanjem. Odločite se lahko tudi za najem storitev računovodstva.
Računovodsko, poslovno in davčno svetovanje – računovodski servis A-Enter vam zagotavlja zanesljive in kakovostne računovodske storitve.
Potrebujete aktualne nasvete glede investiranja v zlato in srebro? Pri podjetju Elementum d.o.o. vam brezplačno premoženjsko svetujemo in analiziramo finančni trg ter vaše finančno stanje.
Podjetniško in poslovno svetovanje – Ljubljana. Kvalitetno poslovodsko računovodstvo. Poskrbimo tudi za celovito poslovodsko računovodstvo. Individualen pristop in zelo ugodne cene.  
Podjetniško in poslovno svetovanje. Finančno svetovanje. Organizacija računovodstva glede na pravilnik o računovodstvu. Računovodski servis Vrednost d.o.o.
Davčno svetovanje je tisto, s katerim nudimo stranki informacije (davki, ddv), ter posredujemo predloge za rešitev in morebitno pomoč. Računovodstvo, Ljubljana - Računovodski servis Cvetka.
Agencija za zaposlovanje Kadroom vam je v pomoč pri sestavljanju spremnega pisma, pisanju življenjepisa in mnogo več. Ne nudijo vam le kup hladnih zaposlitvenih oglasov. Olajšajte si delo in izvedite več na njihovi spletni strani.
Če potrebujete storitev revidiranja poslovanja, finančnih naložb ali knjiženje poslovnih dogodkov, se obrnite na podjetje z dolgoletnimi izkušnjami IN Revizija.
Računovodsko, davčno svetovanje in finančno, poslovno svetovanje. Nudimo kakovostno svetovanje vsem našim strankam, ne glede na vrsto dajatve in velikost podjetja.
Davčno svetovanje je ključno za uspešno podjetje, dobro finančno svetovanje ali poslovno svetovanje pa vam lahko prihrani veliko denarja. Naše davčno svetovanje je na visokem nivoju, saj se naši davčni svetovalci stalno izobražujejo - računovodski servis RE-ING.
Če aktivno iščete zaposlitev je potrebno zelo dobro vedeti kje in kako do zaposlitve. Dobra prošnja za zaposlitev je neprecenljiva, saj je glavni dejavnik, ki privede na osebni zaposlitveni razgovor.