Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Razrez

Razrez. Laserski razrez in razrez pločevine. Vodni razrez.

Razrez pločevine, laserski razrez, razrez pločevine. Razrez z vodnim curkom - vodni razrez.

Iščete ugoden razrez pločevine? V podjetju Skitti d.o.o. je na voljo sodoben postopek razreza pločevine, ki je ob ugodni ceni še natančen in kakovosten. Avtomatizacija laserskega razreza pripomore k temu, da se lahko izognemu odvečnim odpadkom.
Laserski rezalnik ali fiber laser je kakovosten stroj za razrez. Zmogljivi CNC rezalniki učinkovito obdelujejo kovine v kovinsko predelovalni industriji.
Je Ljubljana preveč oddaljena vašemu podjetju? Z lahkoto lahko izkoristite možnost dostave. Laserski razrez in druge ključavničarske storitve so zato dostopne visokemu številu podjetij. Pridobite največ za svoj denar, obiščite Skitti v Ljubljani.
Ponujamo vam tudi komoro za peskanje. Ekscentrična stiskalnica in hidravlična stiskalnica sta najpogostejši orodji, ki služita stiskanju pločevine. 
Pri laserskem razrezu se najpogosteje režejo kovine iz inoxa, aluminija in železa. Pri specifičnih željah laserskega razreza kovin se je najboljše obrniti neposredno na ponudnika storitve laserskega razreza kovin.
Inox pločevina je odporen material, ki se uporablja v številnih industrijah. . V podjetju Juhant nudimo kvaliteten razrez in upogibanje pločevine tudi za zahtevnejše predmete.
Najboljši in najbolj ugoden plazemski razrez najdete pri podjetju Ingvar d.o.o.!  
Podjetje Skitti ima več kot 40 let izkušenj pri preoblikovanju, krivljenju in rezanju pločevine. Podkrepljeno s sodobnimi metodami laserskega razreza kovin vam dostavijo izdelke pravočasno. 
Peskanje predstavlja najboljši način pred nanosom pokrivnih materialov. Tako stroj kot komora za peskanje poskrbita za kakovostno, natančno in zanesljivo peskanje kovin.  
Poleg vseh ostalih laserskih razrezov, torej laserskih razrez raznih oblik in materijalov kot tudi laserskega graviranja kovin, v podjetju vedno stremimo k temu, da smo aktualni na vseh področjih obdelovanja kovin zato je kakovost  vedno bila in bo na prvemu mestu!
Podjetje Skitti v Izlakah omogoča razrez kovin s pomočjo sodobnih CNC naprav. Imajo hiter odzivni čas in so fleksibilnost glede strankinih želja. Nudijo vam tudi storitve kot so struženje, krivljenje, štancanje, peskanje  itd.
Vodni razrez oziroma razrez z vodnim curkom razreže praktično vse. Od granita, kamna in jekla pa vse do neprebojnega stekla, kevlarja in titana. Tako imenovani waterjet se lahko pohvali tudi s tem, da porabi izredno malo vode. Kontaktirajte nas - Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Mag-mig varjenje po ugodnih cenah na voljo pri podjetju Skitti d.o.o. Ponujajo tudi robotsko varjenje aluminija in inoxa; zaradi izjemne prilagodljivosti, je postopek robotskega varjenja hiter, natančen in prilagodljiv.
Waterjet razrez z vodnim curkom: vodni razrez pločevine, razrez aluminija, kamna in drugih materialov. Rezanje z vodnim curkom omogoča natančno oblikovanje. Kamnoseštvo Svetina.
V podjetju je poleg izdelave strojev, kovinskih konstrukcij in varjenja ena glavnejših storitev tudi obdelava pločevine. Razrez izvajamo na klasičen način z NC škarjami, krivljenje pa s CNC krivilnim strojem.
Če želite svojo kovino pripraviti na nanos barv ali drugih pokrivnih materialov, imajo pri Skitti d.o.o. rešitev za vas; nudijo vam kvalitetno peskanje in barvanje kovin. Več informacij lahko dobite v njihovi poslovalnici, kjer si lahko tudi ogledate delo s samo komoro za peskanje.
Laserski razrez po ugodni in dostopni ceni. Le-ta je zaradi prednosti, ki jih prinaša obdelava kovin s sodobnimi stroji (lasersko rezanje inoxa, aluminija, pločevine)
Krivljenje pločevine in razrez pločevine. Stroj za krivljenje pločevine in plazemski rezalnik za rezanje pločevine. Plazemski razrezi in krivljenje pločevine – kakovostna proizvodnja za izdelavo prezračevalnih sistemov. Klima Belehar, Kranj.
Pri nas vam je na razpolago najboljši krivilni stroj. V naši delavnici stoji najboljši stroj za krivljenje pločevine in profilov ter izvrstno orodje za krivljenje cevi.
Laserski gravirni stroji za lasersko rezanje in graviranje nekovin. V našem podjetju vam nudimo laser za graviranje in laserski razrez usnja, jeansa, lesa, plastike… Podjetje Rigo d.o.o. iz Komna vam poleg omenjenih strojev mudi še šivalne in vezilne stroje in profesionalno likalno tehniko, ki jo potrebujejo tako gostinska kot tekstilna podjetja.