Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Potrebujete novo delovno zaščitno opremo? Preverite ponudbo zaščitnih oblačil, ki obsega udobne delovne hlače z naramnicami in druge vrste delavskih hlač.
V delovnem okolju je pogosto potrebno zaščititi roke pred zunanjimi vplivi - poškodbami, temperaturo ali umazanijo.
Ker vam je v našem podjetju na voljo najrazličnejša zaščitna oprema, seveda nismo pozabili niti na zaščito sluha. Po ugodnih cenah vam nudimo kakovostne ušesne čepke in glušnike, ki varujejo tudi pred vdorom vode, vetra in prahu. Trgos, Bled.
Varnostni pas za delo na višini predstavlja pomemben zaščitni element delavcev. Zato vam nudimo varovalne pasove in karabine, opozorilne trakove in še marsikaj drugega.
Varilna oprema – varilni stroj, varilne mize ter zaščitne varilne maske in rokavice. Pomembna je tudi delovna zaščitna oprema.
Zaščitna oprema je obvezen del delovne opreme. Zaščitna oblačila in sredstva pri delu vam lahko ne le olajšajo delo, temveč preprečijo hude poškodbe.
Pri poškodbah pri delu se največkrat poškodujejo prav prsti. Zagotovite si ustrezno zaščito s kakovostnimi in trpežnimi delavskimi rokavicami iz lateksa ali bombaža. Trgos v Lescah nudi široko izbiro rokavic in ostale zaščitne opreme.
Da bodo vaše oči na delu zaščitene, bodo poskrbela kakovostna zaščitna očala. Prav tako boste v naši bogati ponudbi prišli na svoj račun tisti, ki iščete zaščitno masko ali zaščitni vizir. Vabljeni na Bled v trgovino Trgos.
Zaščitna oprema vas varuje pred škodljivimi vplivi, s katerimi se soočate pri delu Zaščitna oprema za delo v laboratoriju in ostala zaščitna oprema. Zaščitna oprema obsega zaščitno obutev, zaščitna oblačila in zaščitne maske. Po delu poskrbite tudi za svojo kožo - izberite naše kvalitetne kreme.
Zaščitna delovna oblačila so pri fizičnih delih nujna, še posebej pa pri težkih fizičnih delih.
Zaščitna oprema je priporočena za vsako delo s stroji. Gozdarska zaščitna oprema je tako sestavljena iz zaščitne čelade in zaščitne obleke, ponavadi kombinezona.
Kvalitetna delovna zaščitna oprema naj bo izbrana preudarno. Svetovali vam bomo pri izbiri ustrezne opreme.
Zaščitna delovna obutev oziroma različni zaščitni delovni čevlji omogočajo varen in udoben korak, delovni kombinezon pa poskrbi za zaščito pred madeži.
Gozdarska zaščitna oprema obsega oblačila za gozdarje, zaščitne delovne čevlje, gozdarsko čelado in gozdarske rokavice.
Varilna maska je nujna za primerno zaščito in varno delo. Pri Trgos, Bled dobite kakovost in ugodno ceno.
Rokavice za enkratno uporabo zaščitne usnjene rokavice in so nujen del delovne opreme, saj zaščitne rokavice zavarujejo roke pred številnimi poškodbami.
Zaščitna očala so le del zaščitne opreme. V kompletu z zaščitnimi očali se stranke ponavadi odločajo še za zaščitne čelade z vizirjem.
Zaščitna delovna oblačila moramo izbrati na podlagi kakovosti. Zaščitne delovne rokavice, čelada ali druga delovna zaščita mora biti zanesljiva in varna.
Ustrezno in pravočasno se zaščitite pred okužbami z naravnimi lateks rokavicami. Trgos v Lescah ima v ponudbi ugodne in zanesljive lateks rokavice in ostalo delovno zaščitno opremo.
Poskrbite za varnost sebe in svojih zaposlenih z nakupom zaščitne opreme v podjetju Trgos. V ponudbi lahko najdete najboljšo zaščito po izjemno ugodnih cenah.