Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema

Ste po poklicu gozdar? Morda varilec? Potem se zavedate pomembnosti uporabe kakovostne gozdraske čelade ali varilne maske. V podjetju Trgos z Bleda boste našli zaščitne čelade za različne priložnosti. Vabljeni!
Zaščitna oprema mora ustrezati določenim standardom. Delovni kombinezon naj bo predvsem tak, da se boste v njem počutili udobno.
Zaščitna oprema je priporočena za vsako delo s stroji. Gozdarska zaščitna oprema je tako sestavljena iz zaščitne čelade in zaščitne obleke, ponavadi kombinezona.
Pri poškodbah pri delu se največkrat poškodujejo prav prsti. Zagotovite si ustrezno zaščito s kakovostnimi in trpežnimi delavskimi rokavicami iz lateksa ali bombaža. Trgos v Lescah nudi široko izbiro rokavic in ostale zaščitne opreme.
Zaščitite se z različnimi delovnimi rokavicami iz poundbe podjetja Trgos.
Obstajajo delovna mesta, kjer so dihala izpostavljena strupenim snovem. V takšnih primerih je potrebno poskrbeti za ustrezno zaščito. Najpogosteje se uporabljajo zaščitne maske in respiratorji, katere vam nudimo tudi v naši trgovini. Trgos, Bled.
Zaščitna delovna obutev - delovni čevlji s kapico. Pri nas vam po ugodnih cenah nudimo zaščitno delovno obutev, delovne čevlje brez kapice ali gumijaste škornje.
Zaščitna očala so le del zaščitne opreme. V kompletu z zaščitnimi očali se stranke ponavadi odločajo še za zaščitne čelade z vizirjem.
Zaščitna delovna obutev oziroma različni zaščitni delovni čevlji omogočajo varen in udoben korak, delovni kombinezon pa poskrbi za zaščito pred madeži.
Zaščitna oprema je obvezen del delovne opreme. Zaščitna oblačila in sredstva pri delu vam lahko ne le olajšajo delo, temveč preprečijo hude poškodbe.
Zaščitna delovna oblačila moramo izbrati na podlagi kakovosti. Zaščitne delovne rokavice, čelada ali druga delovna zaščita mora biti zanesljiva in varna.
Osebna zaščitna oprema STIHL – gozdarska oblačila, očala in zaščitne rokavice – varno, udobno in učinkovito delo.
Da bodo vaše oči na delu zaščitene, bodo poskrbela kakovostna zaščitna očala. Prav tako boste v naši bogati ponudbi prišli na svoj račun tisti, ki iščete zaščitno masko ali zaščitni vizir. Vabljeni na Bled v trgovino Trgos.
Zaščitna oprema vas varuje pred škodljivimi vplivi, s katerimi se soočate pri delu Zaščitna oprema za delo v laboratoriju in ostala zaščitna oprema. Zaščitna oprema obsega zaščitno obutev, zaščitna oblačila in zaščitne maske. Po delu poskrbite tudi za svojo kožo - izberite naše kvalitetne kreme.
Varnostni pas za delo na višini predstavlja pomemben zaščitni element delavcev. Zato vam nudimo varovalne pasove in karabine, opozorilne trakove in še marsikaj drugega.
Gozdarska zaščitna oprema obsega oblačila za gozdarje, zaščitne delovne čevlje, gozdarsko čelado in gozdarske rokavice.
Delovna obleka za izboljšano varnost delavcev. V našem podjetju nudimo tudi zaščito sluha in zaščito dihal.
Gozdarske zaščitne čelade opravljajo izredno pomembno vlogo za varnost pri delu. Trgos v Lescah ima široko izbiro strokovne zaščitne delovne opreme, ki je izdelana v skladu s predpisanimi standardi.
Brezrokavnik spada med najbolj pogosta delovna oblačila, saj omogoča shranjevanje drobnega orodja v številnih žepih.
Bombažne rokavice vam lahko ščitijo prste pred odrgninami in lažjimi udarci in so primerne tudi za delo v hladilnicah.