Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Oprema > Gostinska oprema

Gostinska oprema za lokale ali hotele. Rabljena gostinska oprema po ugodnih cenah. Izposoja gostinske opreme za prireditve.

Gostinska oprema - nova in rabljena gostinska oprema. Izposoja gostinske opreme ali nakup opreme za gostinstvo. Mize, stoli in druga oprema za hotele, lokale, restavracije ali za catering. Ugoden najem.

Konvekcijska pečica UNOX - visoka kvaliteta in ugodna cena. V podjetju BTF d.o.o. iz Ajdovščine smo ekskluzivni uvoznik za konvekcijske pečice UNOX - servis in prodaja. Pri nas lahko dobite rezervne dele tudi po preteku garancije. Profesionalne pečice za gostinske in pekarske obrate. Pečice tudi montiramo in redno vzdržujemo. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.
Opekač kruha in opekač za tople sendviče - pri nas imamo na voljo kakovostno opremo za gostinske obrate oziroma pekarne in slaščičarne. Prodaja in servis opreme za Fast Food obrate - v naši ponudbi imamo visokokakovostne opekače UNOX. Ugodna cena in enostavno čiščenje. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.
Pekarska oprema in pekarski pripomočki morajo biti najvišje kakovosti, sicer si ne morete zagotoviti odličnih izdelkov. Nova ali rabljena oprema za pekarne v BTF d.o.o.
V podjetju BTF d.o.o. vam poleg prodaje opreme za slaščičarstvo, pekarstvo, hotelirstvo nudimo tudi vse za gostinstvo. Ne samo to, nudimo vam celostne rešitve, tudi svetovanje in vzdrževanje opreme. Vabljeni k ogledu naše ponudbe najkvalitetnejše opreme!
Ledomati različnih modelov in zmogljivosti za gostinske in hotelirske obrate. Vse družijo visoka kvaliteta, zanesljivost in učinkovitost. Cene ledomatov so ugodne.
Konvekcijske peči za pekarne in slaščičarne so primerne za cvrtje, pečenje, kuhanje v pari, blanširanje, pečenje na žaru, počasno kuhanje ... Odlikuje jih hitrost in visoka kakovost. Nudimo vam vse konvekcijske peči iz programa italijanskega proizvajalca UNOX. Obiščite našo spletno trgovino Peki.si in si oglejte tudi drugo ponudbo za slaščičarne, pekarne in hotele. Na voljo imamo tudi metrial, ki ga potrebujete za okrasitev tort. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.
Ponudba pekarske opreme pri spletni trgovini Peki obsega zelo veliko različnih izdelkov za pripravo slaščic in drugih vrst hran. V seznamu ponudbe imajo tudi veliko število pekarske opreme svetovno priznanih proizvajalcev.
Električni mešalniki (spiralni ali planetarni) so nepogrešljivi pri ponudnikih gostinskih storitev, slaščičarjih in v pekarnah, delo pa bodo olajšali tudi vsem, ki sladice in jedi iz testa pripravljate doma. Mešalnik za testo lahko naročite v naši spletni trgovini Peki.si, kjer vam je na voljo tudi druga oprema za slaščičarne, pekarne in hotele. BTF pekarski inženering, Ajdovščina
Peč za pizzo vpliva na to, kako okusna je pizza. Profesionalne peči dajo odlične rezultate, zato je pica iz takšne peči vedno okusna in perfektna.
Mešalniki za testo in druge sestavine so v vsakem pekarstvu ali slaščičarstvu nujni. V ponudbi spiralni ali planetarni električni mešalnik zanesljivih ponudnikov.
  Spiralni ali planetarni mešalnik je nujen pripomoček, ki ga potrebuje tako pekarna kot slaščičarna. mešalnik za testo je nepogrešljiv tudi v picerji, gostilni in hotelu, vesela pa ga bo tudi marsikatera gospodinja. Električni mešalnik lahko kupite kar iz domačega naslanjača - obiščite našo spletno trgovino Peki.si. BTF pekarski inženering, Ajdovščina.  
Te friteze so posebne, saj so seveda prirejene peki krofov. Namenjene so za pečenje večjih količin popolnih krofov - spečejo jih namreč enakomerno, do 24 naenkrat, so mehanizirane in preproste za uporabo, hkrati pa tudi varne pred nevarnim vročim oljem.  
Servis naprav pekarske in gostinske opreme opravljajo izkušeni strokovnjaki ekipe BTF. Ti zagotavljajo učinkovita in hitra popravila. BTF je tudi zastopnik podjetja UNOX, ki je svetovno znan po kvalitetnih izdelkih.
Gostinski stoli - moderni ali retro barski stoli. Obiščite naš salon v Ljubljani na Viču in si oglejte našo ponudbo barskih stolov. Popravilo gostinskih stolov lastne ali tuje blagovne znamke. Stoli za lokale oz. gostinski stoli in drugi stoli - računalniški, kuhinjski, pisarniški ... Ergoles, Ljubljana
Poenostavite svoj posel in gostinsko opremo najemite. Izposoja gostinske opreme je dobra rešitev, če jo potrebujete le za določen čas; to vam zagotovi lizing opreme. Mize in stoli (oblazinjeni stoli, usnjeni stoli…) so tako vaši le za določeno obdobje, kolikor jih potrebujete.  AG VEBO, Ljubljana
Zamrzovalniki poskrbijo, da hrana ostane sveža dlje časa. Hitre in šok zamrzovalnike uporabljajo v pekarnah in slaščičarnah, v katerih shranjujejo ogromne količine živil.
Pekači za peko iz različnih materialov – med njim je tudi mehek silikonski pekač. Silikonski modelčki popestrijo vašo kulinariko.
Pekači za pecivo in modelčki za piškote različnih oblik, velikosti in živilskih barv. Nudimo vam več vrst pekačev, kot so: silikonski, kovinski, aluminijasti in papirnati.
Izposoja gostinske opreme – kakovostna oprema gostinskih lokalov iz ratana, kovine ali lesa. Zakaj bi za prireditev kupovali opremo, če lahko gostinsko opremo preprosto najamete? Gostinska oprema: barski stoli in gostinski stoli, mize in senčniki. Oprema za gostinstvo različnih stilov. Tudi pohištvo iz ratana za dom in vrt. Go - Go, Šempeter pri Gorici
Trgovina s slaščičarskimi pripomočki, kot so: modelčki za piškote, živilske barve, pekači, slike za torto, ... Nudimo vam bogato ponudbo izdelkov za pekarstvo in slaščičarstvo.