Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Kovice uporabljamo zlasti za vezavo gradiv, ki jih med seboj ne moremo variti in lotati. Polne kovice pa lahko uporabimo tudi v dekorativne namene, npr. kot kovice za papir ali usnje. Za več informacij se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Osi po naročilu se uporabljajo na najrazličnejših področjih. V našem podjetju vam izdelamo os, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Polvotli vijaki so zelo specifične in precej redki, a hkrati zelo uporabni. Polvotli vijaki imajo prednost, da se pri vijačenju zavrtajo v aluminij in ne potrebujejo tolikšne sile za vijačenje. Izdelava in prodaja kovinske galanterije - Zakrajšek d.o.o., Medvode.
V podjetju se ukvarjamo z orodjarstvom in izdelovanjem kovinske galanterije. Izdelujemo kovice (polne, polvotle), sornike, osi in vijake z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo lastno orodjarno. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Metrični vijaki se uporabljajo na v različnih panogah – v avtomobilski, elektro in pohištveni industriji, pa tudi kot vezni element pri izdelavi različnih aparatov. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam izdelamo vijake z metričnim navojem po vaših specifikacijah.
Podjetje Tinde se poleg požarne zaščite prebojev v osnovi ukvarja tudi s storitvami kovinarstva in ključavničarstva. Ponujajo vam širok spekter kovinarskih in drugih storitev.
Kovice so pomemben element različnih izdelkov. V podjetju Zakrajšek Janez s.p. omogočamo izdelavo kovic po naročilu - cena je odvisna od njihove velikosti, materiala in specifičnih želja naročnika.
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Pri peskanju podjetje Skitti obdela in očisti površine kovin. Naprave in stroji jim omogočajo obdelavo večih elementov hkrati - zato so vaši stroški precej zmanjšani. Skitti, Izlake.
Tinde proizvaja kvalitetne izdelke iz pločevine narejeni po meri in želji naročnika. Prav tako se ukvarjajo s pasivno požarno zaščito (Pirofix) in krivljenjem oziroma preoblikovanjem pločevine.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Polne, polvotle in stopničaste kovice Zakrajšek za trajno spajanje gradiv. Izdelane iz različnih materialov, v različnih velikosti in dimenzijah - na slednje parametre vpliva tudi cena.
Pri Skitti v Izlakah lahko v kratkem roku pridete do izdelkov narejenih po meri. S pomočjo sodobnih hidravličnih stiskalnic vam masovno stisnejo predmete iz pločevine različnih oblik in velikosti.
Polni vijaki imajo lahko različne oblike glave in so tako lahko namenjeni zelo raznovrstni uporabi. Najpomembnejše standardne oblike so lečasta, polkrožna, ugreznjena in valjasta glava. Če imate glede vijakov specifične želje, se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.
Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi po naročilu. Izdelava raznovrstnih kovinskih izdelkov v podjetju Zakrajšek Janez s.p. po ugodni ceni.
Krivilni stroj za pločevino, s pomočjo katerega opravimo krivljenje profilov z najvišjo kakovostjo.Vabljeni k ogledu spletne strani.
Kovice so vezni element iz jekla, bakra, medenine ali aluminija, ki se pri kovičenju deformirajo in s svojo obliko vežejo spajane dele. Kovinska galanterija predstavlja osnovno dejavnost našega podjetja. Zakrajšek, Medvode.