Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Za kovičenje zelo tankih pločevin ter elastičnih in krhkih materialov, kot so guma, usnje in keramika, lahko uporabimo tudi votle kovice, saj za kovičenje ne zahtevajo velike sile. V podjetju Zakrajšek d.o.o. iz Medvod vam po naročilu izdelamo slepe kovice iz barvnih kovin.
Kroglični ventili se uporabljajo za kontrolo pretoka neagresivnih medijev. Nudimo kakovostne in ugodne kroglične ventile.
Osi po naročilu se uporabljajo na najrazličnejših področjih. V našem podjetju vam izdelamo os, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.
Podjetje Tinde se poleg požarne zaščite prebojev v osnovi ukvarja tudi s storitvami kovinarstva in ključavničarstva. Ponujajo vam širok spekter kovinarskih in drugih storitev.
Metrični vijaki se uporabljajo na v različnih panogah – v avtomobilski, elektro in pohištveni industriji, pa tudi kot vezni element pri izdelavi različnih aparatov. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam izdelamo vijake z metričnim navojem po vaših specifikacijah.
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Upogibanje pločevine omogoča, da iz neuporabnega materiala izdelamo orodja in druge pripomočke. Tako je upogibanje kovin gotovo ključnega pomena v gradbeništvu in industriji!
Izdelava in prodaja vijakov po naročilu. Izdelamo vam lahko polne ali polvotle vijake z metričnim navojem. Na voljo so vam tudi specialni vijaki, ki imajo lahko luknjo v steblu ter različne zobce na glavi in pod njo. Kovinska galanterija Zakrajšek, Medvode.
Pri Skitti v Izlakah lahko v kratkem roku pridete do izdelkov narejenih po meri. S pomočjo sodobnih hidravličnih stiskalnic vam masovno stisnejo predmete iz pločevine različnih oblik in velikosti.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Kovice so pomemben element različnih izdelkov. V podjetju Zakrajšek Janez s.p. omogočamo izdelavo kovic po naročilu - cena je odvisna od njihove velikosti, materiala in specifičnih želja naročnika.
Ker kovinska galenterija predstavlja jedro našega poslovanja, boste v bogati ponudbi kovinskih izdelkov našli tudi polvotle kovice, ki vam jih izdelamo v skladu z vašimi specifičnimi željami. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Kovice uporabljamo zlasti za vezavo gradiv, ki jih med seboj ne moremo variti in lotati. Polne kovice pa lahko uporabimo tudi v dekorativne namene, npr. kot kovice za papir ali usnje. Za več informacij se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Kovice so vezni element iz jekla, bakra, medenine ali aluminija, ki se pri kovičenju deformirajo in s svojo obliko vežejo spajane dele. Kovinska galanterija predstavlja osnovno dejavnost našega podjetja. Zakrajšek, Medvode.
Polni vijaki imajo lahko različne oblike glave in so tako lahko namenjeni zelo raznovrstni uporabi. Najpomembnejše standardne oblike so lečasta, polkrožna, ugreznjena in valjasta glava. Če imate glede vijakov specifične želje, se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Cena peskanja se določi glede na zahtevnost obdelave. Dražje je peskanje kovin, saj je zahtevnejše, vendar pa gre za postopek, ki popolnoma odstrani vse nečistoče. Skitti, Ljubljana
Tinde proizvaja kvalitetne izdelke iz pločevine narejeni po meri in želji naročnika. Prav tako se ukvarjajo s pasivno požarno zaščito (Pirofix) in krivljenjem oziroma preoblikovanjem pločevine.
Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi po naročilu. Izdelava raznovrstnih kovinskih izdelkov v podjetju Zakrajšek Janez s.p. po ugodni ceni.