Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Metrični vijaki se uporabljajo na v različnih panogah – v avtomobilski, elektro in pohištveni industriji, pa tudi kot vezni element pri izdelavi različnih aparatov. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam izdelamo vijake z metričnim navojem po vaših specifikacijah.
Kroglični ventili se uporabljajo za kontrolo pretoka neagresivnih medijev. Nudimo kakovostne in ugodne kroglične ventile.
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Izdelava in prodaja vijakov po naročilu. Izdelamo vam lahko polne ali polvotle vijake z metričnim navojem. Na voljo so vam tudi specialni vijaki, ki imajo lahko luknjo v steblu ter različne zobce na glavi in pod njo. Kovinska galanterija Zakrajšek, Medvode.
Tinde proizvaja kvalitetne izdelke iz pločevine narejeni po meri in želji naročnika. Prav tako se ukvarjajo s pasivno požarno zaščito (Pirofix) in krivljenjem oziroma preoblikovanjem pločevine.
V podjetju se ukvarjamo z orodjarstvom in izdelovanjem kovinske galanterije. Izdelujemo kovice (polne, polvotle), sornike, osi in vijake z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo lastno orodjarno. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Kovice so vezni element iz jekla, bakra, medenine ali aluminija, ki se pri kovičenju deformirajo in s svojo obliko vežejo spajane dele. Kovinska galanterija predstavlja osnovno dejavnost našega podjetja. Zakrajšek, Medvode.
Za kovičenje zelo tankih pločevin ter elastičnih in krhkih materialov, kot so guma, usnje in keramika, lahko uporabimo tudi votle kovice, saj za kovičenje ne zahtevajo velike sile. V podjetju Zakrajšek d.o.o. iz Medvod vam po naročilu izdelamo slepe kovice iz barvnih kovin.
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Cena krivljenja pločevine je v našem podjetju zelo nizka, vendar pa je storitev zelo kvalitetna, saj imamo najsodobnejše stroje za krivljenje pločevine.
Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.
Pri peskanju podjetje Skitti obdela in očisti površine kovin. Naprave in stroji jim omogočajo obdelavo večih elementov hkrati - zato so vaši stroški precej zmanjšani. Skitti, Izlake.
Pri Skitti v Izlakah lahko v kratkem roku pridete do izdelkov narejenih po meri. S pomočjo sodobnih hidravličnih stiskalnic vam masovno stisnejo predmete iz pločevine različnih oblik in velikosti.
Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi po naročilu. Izdelava raznovrstnih kovinskih izdelkov v podjetju Zakrajšek Janez s.p. po ugodni ceni.
Polni vijaki imajo lahko različne oblike glave in so tako lahko namenjeni zelo raznovrstni uporabi. Najpomembnejše standardne oblike so lečasta, polkrožna, ugreznjena in valjasta glava. Če imate glede vijakov specifične želje, se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Podjetje Tinde se poleg požarne zaščite prebojev v osnovi ukvarja tudi s storitvami kovinarstva in ključavničarstva. Ponujajo vam širok spekter kovinarskih in drugih storitev.
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Polne, polvotle in stopničaste kovice Zakrajšek za trajno spajanje gradiv. Izdelane iz različnih materialov, v različnih velikosti in dimenzijah - na slednje parametre vpliva tudi cena.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Ker kovinska galenterija predstavlja jedro našega poslovanja, boste v bogati ponudbi kovinskih izdelkov našli tudi polvotle kovice, ki vam jih izdelamo v skladu z vašimi specifičnimi željami. Zakrajšek d.o.o., Medvode.