Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.
Kakovostno in natančno krivljenje in razrez pločevine s pomočjo tehnologije. Upogibanje in rezanje pločevine – ugodna cena.
Struženje je proces odrezavanja odvečnega materiala za obdelavo valjastih obdelovancev. Struženi izdelki so izdelani natančno, kakovostno in hitro.
Kovice so pomemben element različnih izdelkov. V podjetju Zakrajšek Janez s.p. omogočamo izdelavo kovic po naročilu - cena je odvisna od njihove velikosti, materiala in specifičnih želja naročnika.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Krivilni stroj za pločevino vam omogoča vrhunsko obdelavo vseh vrst pločevine. Poskrbimo pa tudi za razrez pločevine na trakove, štancanje in prebijanje pločevine.
Za najkvalitetnejše krovsko kleparske izdelke in najbolj ugoden cenik klepraskih izdelkov se obrnite na Tinde d.o.o.!
Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi po naročilu. Izdelava raznovrstnih kovinskih izdelkov v podjetju Zakrajšek Janez s.p. po ugodni ceni.
Osi po naročilu se uporabljajo na najrazličnejših področjih. V našem podjetju vam izdelamo os, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Vpenjalni sistemi zmanjšajo čas menjave orodja in povečajo proizvodne kapacitete. Naše QMC rešitve so mehansko in pnevmatsko vpenjanje.
Pri peskanju podjetje Skitti obdela in očisti površine kovin. Naprave in stroji jim omogočajo obdelavo večih elementov hkrati - zato so vaši stroški precej zmanjšani. Skitti, Izlake.
Tinde proizvaja kvalitetne izdelke iz pločevine narejeni po meri in želji naročnika. Prav tako se ukvarjajo s pasivno požarno zaščito (Pirofix) in krivljenjem oziroma preoblikovanjem pločevine.
Struženje izvajamo s profesionalnim orodjem za struženje - CNC strojem. Na ta način lahko stružene elemente oblikujemo v skladu z zahtevami naročnika.
Juhant d.o.o. nudi hiter, kvaliteten in natančen razrez in prebijanje pločevine.
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Krivljenje pločevine, kot tudi profilov in cevi, je najbolj razširjen postopek preoblikovanja kovin. Postopek namreč poleg znanja zahteva tudi izkušnje, natačnost in kakovost. Vse to nudi podjetje Juhant. 
Krivilni stroj za pločevino, s pomočjo katerega opravimo krivljenje profilov z najvišjo kakovostjo.Vabljeni k ogledu spletne strani.
Kovice so vezni element iz jekla, bakra, medenine ali aluminija, ki se pri kovičenju deformirajo in s svojo obliko vežejo spajane dele. Kovinska galanterija predstavlja osnovno dejavnost našega podjetja. Zakrajšek, Medvode.