Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Cena peskanja se določi glede na zahtevnost obdelave. Dražje je peskanje kovin, saj je zahtevnejše, vendar pa gre za postopek, ki popolnoma odstrani vse nečistoče. Skitti, Ljubljana
Osi po naročilu se uporabljajo na najrazličnejših področjih. V našem podjetju vam izdelamo os, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.
Kovice, sorniki, osi, valjčki in čepi po naročilu. Izdelava raznovrstnih kovinskih izdelkov v podjetju Zakrajšek Janez s.p. po ugodni ceni.
Polne, polvotle in stopničaste kovice Zakrajšek za trajno spajanje gradiv. Izdelane iz različnih materialov, v različnih velikosti in dimenzijah - na slednje parametre vpliva tudi cena.
Cena krivljenja pločevine je v našem podjetju zelo nizka, vendar pa je storitev zelo kvalitetna, saj imamo najsodobnejše stroje za krivljenje pločevine.
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Polni vijaki imajo lahko različne oblike glave in so tako lahko namenjeni zelo raznovrstni uporabi. Najpomembnejše standardne oblike so lečasta, polkrožna, ugreznjena in valjasta glava. Če imate glede vijakov specifične želje, se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Struženje je proces odrezavanja odvečnega materiala za obdelavo valjastih obdelovancev. Struženi izdelki so izdelani natančno, kakovostno in hitro.
Polvotli vijaki so zelo specifične in precej redki, a hkrati zelo uporabni. Polvotli vijaki imajo prednost, da se pri vijačenju zavrtajo v aluminij in ne potrebujejo tolikšne sile za vijačenje. Izdelava in prodaja kovinske galanterije - Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Če želite povečati proizvodne kapacitete ali optimizirati delovna mesta, se oglasite v podjetju Ilirik, kjer Vam bomo ponudili vpenjalna orodja za vpenjanje. Z orodji za vpenjanje boste drastično zmanjšali potrebni čas za menjavo orodja.
Vpenjalni sistemi zmanjšajo čas menjave orodja in povečajo proizvodne kapacitete. Naše QMC rešitve so mehansko in pnevmatsko vpenjanje.
Laserski rezalnik in stroj za lasersko graviranje omogočata vrhunsko obdelavo kovin. V podjetju Skitti vam nudimo kvaliteten laserski razrez pločevine. Obiščite nas v Ljubljani.
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Kroglični ventili se uporabljajo za kontrolo pretoka neagresivnih medijev. Nudimo kakovostne in ugodne kroglične ventile.
Krivilni stroj za pločevino vam omogoča vrhunsko obdelavo vseh vrst pločevine. Poskrbimo pa tudi za razrez pločevine na trakove, štancanje in prebijanje pločevine.
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Krivljenje pločevine, kot tudi profilov in cevi, je najbolj razširjen postopek preoblikovanja kovin. Postopek namreč poleg znanja zahteva tudi izkušnje, natačnost in kakovost. Vse to nudi podjetje Juhant. 
Krivilni stroj za pločevino, s pomočjo katerega opravimo krivljenje profilov z najvišjo kakovostjo.Vabljeni k ogledu spletne strani.
V podjetju se ukvarjamo z orodjarstvom in izdelovanjem kovinske galanterije. Izdelujemo kovice (polne, polvotle), sornike, osi in vijake z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo lastno orodjarno. Zakrajšek d.o.o., Medvode.