Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Za najkvalitetnejše krovsko kleparske izdelke in najbolj ugoden cenik klepraskih izdelkov se obrnite na Tinde d.o.o.!
Kovice uporabljamo zlasti za vezavo gradiv, ki jih med seboj ne moremo variti in lotati. Polne kovice pa lahko uporabimo tudi v dekorativne namene, npr. kot kovice za papir ali usnje. Za več informacij se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Krivilni stroj za pločevino, s pomočjo katerega opravimo krivljenje profilov z najvišjo kakovostjo.Vabljeni k ogledu spletne strani.
Upogibanje pločevine omogoča, da iz neuporabnega materiala izdelamo orodja in druge pripomočke. Tako je upogibanje kovin gotovo ključnega pomena v gradbeništvu in industriji!
Juhant d.o.o. nudi hiter, kvaliteten in natančen razrez in prebijanje pločevine.
Tinde proizvaja kvalitetne izdelke iz pločevine narejeni po meri in želji naročnika. Prav tako se ukvarjajo s pasivno požarno zaščito (Pirofix) in krivljenjem oziroma preoblikovanjem pločevine.
Sorniki so strojni elementi, s katerimi sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Poznamo različne oblike sornikov – brez glave, z glavo ter z glavo in navojnim čepom. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam lahko izdelamo sornike po naročilu.
Polvotli vijaki so zelo specifične in precej redki, a hkrati zelo uporabni. Polvotli vijaki imajo prednost, da se pri vijačenju zavrtajo v aluminij in ne potrebujejo tolikšne sile za vijačenje. Izdelava in prodaja kovinske galanterije - Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Izdelava in prodaja vijakov po naročilu. Izdelamo vam lahko polne ali polvotle vijake z metričnim navojem. Na voljo so vam tudi specialni vijaki, ki imajo lahko luknjo v steblu ter različne zobce na glavi in pod njo. Kovinska galanterija Zakrajšek, Medvode.
Pri Skitti v Izlakah lahko v kratkem roku pridete do izdelkov narejenih po meri. S pomočjo sodobnih hidravličnih stiskalnic vam masovno stisnejo predmete iz pločevine različnih oblik in velikosti.
Krivljenje pločevine, kot tudi profilov in cevi, je najbolj razširjen postopek preoblikovanja kovin. Postopek namreč poleg znanja zahteva tudi izkušnje, natačnost in kakovost. Vse to nudi podjetje Juhant. 
Kakovostno in natančno krivljenje in razrez pločevine s pomočjo tehnologije. Upogibanje in rezanje pločevine – ugodna cena.
Pri peskanju podjetje Skitti obdela in očisti površine kovin. Naprave in stroji jim omogočajo obdelavo večih elementov hkrati - zato so vaši stroški precej zmanjšani. Skitti, Izlake.
Ker kovinska galenterija predstavlja jedro našega poslovanja, boste v bogati ponudbi kovinskih izdelkov našli tudi polvotle kovice, ki vam jih izdelamo v skladu z vašimi specifičnimi željami. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
V podjetju se ukvarjamo z orodjarstvom in izdelovanjem kovinske galanterije. Izdelujemo kovice (polne, polvotle), sornike, osi in vijake z metričnim navojem. Za izdelovanje in popravilo orodij imamo na voljo lastno orodjarno. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Cena peskanja se določi glede na zahtevnost obdelave. Dražje je peskanje kovin, saj je zahtevnejše, vendar pa gre za postopek, ki popolnoma odstrani vse nečistoče. Skitti, Ljubljana
Metrični vijaki se uporabljajo na v različnih panogah – v avtomobilski, elektro in pohištveni industriji, pa tudi kot vezni element pri izdelavi različnih aparatov. V podjetju Zakrajšek iz Medvod vam izdelamo vijake z metričnim navojem po vaših specifikacijah.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.