Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Knjigovodstvo

Knjigovodstvo - enostavno in dvostavno. Materialno in analitično.

Knjigovodstvo za vodenje poslovnih knjig - enostavno in dvostavno knjigovodstvo. Stroškovno knjigovodenje, knjigovodenje opredmetenih in neopredmetenih osnovnih sredstev, finančno, materialno in blagovno knjigovodstvo.

Iščete kakovosten računovodski servis iz Ljubljane? Potem se obrnite na nas. Računovodska točka vodi knjigovodstvo za mikro, mala podjetja in posameznike. Že več kot 10 let.
Nudimo dvostavna knjigovodstva za društva in zavode. Na naši spletni strani si oglejte še ostalo ponudbo naših storitev.
Opravljamo dvostavno in enostavno računovodstvo. Materialno knjigovodstvo za pregled zalog materiala in vodenje zalog. Finančno računovodstvo v brezpapirni obliki – Vrednost d.o.o., računovodski servis iz Ljubljane poskrbi za vse računovodnske storitve. Izdelava računovodskih poročil, ki jih z zakoni predpisuje država.
Knjigovodstvo je del računovodstva, ki ga potrebuje vsako podjetje za obratovanje. Odločite se lahko za enostavno ali pa dvostavno knjigovodstvo, katerega od tega boste izbrali, pa je odvisno od značilnosti vašega podjetja. Za vas opravimo vodenje knjigovodstva. Knjigovodske storitve obsegajo zbiranje, obdelavo, shranjevanje in urejanje podatkov v poslovnih knjigah. Računovodski servis Kontim, Rakek.
Internetno knjigovodstvo omogoča varen vpogled v poslovanje podjetja kjerkoli in kadarkoli. E-računovodstvo. Knjigovodski in računovodski servis Icero Ljubljana.
Za vas ponujamo tako enostavno kot dvostavno knjigovodstvo. Ker sledimo napredku tehnologije, računovodske storitve približujemo uporabnikom. Z e-knjigovodstvom bo tako poslovanje še hitrejše. Za vodenje poslovnih knjig izberite računovodstvo Cvetka, finančni inženiring, d.o.o., Ljubljana.
Nudimo knjigovodstvo in ali računovodstvo v Ljubljani in okolici. Za uspešno knjigovodstvo v Ljubljani izberite Računovodsko točko!