Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Inštalacije > Elektroinštalacije

Elektroinštalacije - vse elektro inštalacije - električna napeljava

Elektroinštalacije morajo biti izvedene pravilno. Potrebno je kakovostno projektiranje posamezne elektro inštalacije. Da bo električna napeljava načrtovana in izvedena optimalno, si priskrbite ustreznega izvajalca del.

Napeljava elektrike – bistven element vsakega objekta. Elektro prenova nujna v starejših objektih. Elektro projektiranje naj bo izvedena skrbno in kakovostno.
Zagotovite si kakovostne kable, ki ustrezajo varnostnim standardom.
V spletni trgovini EVJ centra lahko najdete različna elektrostikala po ugodnih cenah. V ponudbi imamo tudi izjemno kakovostna stikala Končar.
Avtomatizacija stanovanjskih objektov se vse bolj uveljavnja. To vsekakor ne preseneča, saj inteligentne inštalacije omogočajo udobno upravljanje različnih elementov stanovanja. Z dotikom lahko upravljate razsvetljavo, ogrevanje, žaluzije ali rolete, odpiranje in zapiranje vrat, audio in video naprave in še marsikaj drugega. Pokličite nas za nasvet - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
TEM, Vimar in drugi izdelki proizvajalcev stikal v EVJ spletni trgovini. V prodajnem programu tudi grebenasta stikala za elektroinštalacije.
Olajšajte si dostop do električne energije z veliko izbiro razvodnic in drugega elektro materiala. Preverite evj-center.si.
Elektro stikala kot na primer Končar ali križna stikala imajo pri nas izjemno nizke cene. Tako kvaliteten kot ugoden nakup vam zagotavlja obisk naše spletne strani.
V podjetju Elektro Pečaver, d.o.o. ponujajo ugodno aktivno požarno zaščito. Zagotovite si svoj sistem za javljanje požara.
Cenik elektromateriala pri EVJ Centru ima številne skrite ugodnosti in je prijazen do vaše denarnice. Najcenejši elektromaterial! Lahko si ogledate seznam artiklov tudi na naši spletni trgovini.
Zagotovite si svoj video domofon za večjo varnost vaše hiše. Video nadzorne sisteme dobite v trgovini Elektro Pečaver, d.o.o.
Pestra izbira izdelkov  elektro materiala najdete v spletni trgovini EVJ. Izberite kvaliteto za elektroinštalacije. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec        
Brez električnih varovalk je naša hiša ali stanovanje ogroženo po nepotrebnem. Sodobne varovalke delujejo na princip elektromagnetov ki v trenutku kratkega stika ali premočne električne napetosti v trenutku prekine povezavo toka. 
Menjalna stikala Vimar in Tem so le ena izmed vrste izdelkov, ki so vam na voljo v spletni trgovini EVJ. Elektroinštalacije za vaš dom.
Dejstvo je, da morajo biti za optimalno in varno delovanje električne inštalacije ves čas brezhibne. Zato je tudi z zakonom določeno, da se morajo izvajati redne meritve elektroinštalacij in strelovodnih naprav. To vam omogočamo v podjetju Elema, d.o.o. iz Grosupljega.
Vgradnja elektroinštalacije v hiši je preprosta s podjetjem Hilman. Hitro in strokovno vgradimo elektro omarice in druge elektroinštalacijske priključke v hiši.
Meritve električnih inštalacij oz. elektro meritve so nujne za zagotavljanje ustrezne napeljave. Meritve elektroinštalacij omogočajo varno in neovirano delovanje.
Napeljava elektrike v hiši je nekaj, kar je obvezno načrtovati pred začetkom gradnje. Električna napeljava je povezana tudi s telekomunikacijskimi sistemi in notranjo razsvetljavo.
Električna inštalacija, električna napeljava in ostale električneinštalacije v hiši zagotavljajo brezhibno delovanje različnih sistemov. Uredimo vam jih v podjetju Pečaver.
Pri nas v celoti poskrbimo za vaše elektro instalacije. Napeljava elektrike, razsvetljava, telekomunikacije in telefonija, tehnično varovanje, inteligentne inštalacije ter projektiranje in merjenje elektroinštalacij. Pokličite se in dogovorili se bomo za sestanek in ogled objekta - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Na področju električnih inštalacij imamo že dolgoletne izkušnje, zato vam zagotavljamo kakovostno in zanesljivo storitev. Izvedemo elektroinštalacije, kot so razsvetljava, audio-video sistemi, alarmni sistemi, računalniška omrežja in telefonija. Elema, d.o.o. - Grosuplje.