Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Inštalacije > Elektroinštalacije

Elektroinštalacije - vse elektro inštalacije - električna napeljava

Elektroinštalacije morajo biti izvedene pravilno. Potrebno je kakovostno projektiranje posamezne elektro inštalacije. Da bo električna napeljava načrtovana in izvedena optimalno, si priskrbite ustreznega izvajalca del.

Avtomatizacija stanovanjskih objektov se vse bolj uveljavnja. To vsekakor ne preseneča, saj inteligentne inštalacije omogočajo udobno upravljanje različnih elementov stanovanja. Z dotikom lahko upravljate razsvetljavo, ogrevanje, žaluzije ali rolete, odpiranje in zapiranje vrat, audio in video naprave in še marsikaj drugega. Pokličite nas za nasvet - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Zagotovite si kakovostne kable, ki ustrezajo varnostnim standardom.
V spletni trgovini EVJ centra lahko najdete različna elektrostikala po ugodnih cenah. V ponudbi imamo tudi izjemno kakovostna stikala Končar.
TEM, Vimar in drugi izdelki proizvajalcev stikal v EVJ spletni trgovini. V prodajnem programu tudi grebenasta stikala za elektroinštalacije.
Brez električnih varovalk je naša hiša ali stanovanje ogroženo po nepotrebnem. Sodobne varovalke delujejo na princip elektromagnetov ki v trenutku kratkega stika ali premočne električne napetosti v trenutku prekine povezavo toka. 
Zagotovite si svoj video domofon za večjo varnost vaše hiše. Video nadzorne sisteme dobite v trgovini Elektro Pečaver, d.o.o.
Dejstvo je, da morajo biti za optimalno in varno delovanje električne inštalacije ves čas brezhibne. Zato je tudi z zakonom določeno, da se morajo izvajati redne meritve elektroinštalacij in strelovodnih naprav. To vam omogočamo v podjetju Elema, d.o.o. iz Grosupljega.
Olajšajte si dostop do električne energije z veliko izbiro razvodnic in drugega elektro materiala. Preverite evj-center.si.
V specializiranih trgovinah imate največ možnosti za nakup najcenejših izdelkov. Obiščite našo spletno trgovino in preverite bogato ponudbo elektro materiala.
Podjetje Bevec vam nudi kabelske police različnih vrst in dimenzij. Na voljo so vam PE-, BRV- in BRO- kabelske police. Tako dodatni spojni elementi ne bodo potrebni. BRO kabelske police lahko prenesejo tudi večjo obremenitev.
V podjetju Elektro Pečaver elektroinštalacije predstavljajo eno izmed glavnih dejavnosti podjetja. Ukvarjamo se z nizkonapetostnimi, informacijskimi in pametnimi inštalacijami.
Elektroinštalacije – sodobne elektro inštalacije temelj udobnega bivanja. Električne inštalacije naj bodo skrbno načrtovane ter kakovostno izvedene. 
Na področju električnih inštalacij imamo že dolgoletne izkušnje, zato vam zagotavljamo kakovostno in zanesljivo storitev. Izvedemo elektroinštalacije, kot so razsvetljava, audio-video sistemi, alarmni sistemi, računalniška omrežja in telefonija. Elema, d.o.o. - Grosuplje.
V podjetju Elektro Pečaver, d.o.o. ponujajo ugodno aktivno požarno zaščito. Zagotovite si svoj sistem za javljanje požara.
Električni podaljški vsakodnevno prevzemajo vlogo razdelilnikov in olajšujejo vsakdanja opravila. Omogočajo, da hkrati priključimo več naprav, zato se splača imeti rezervni električni podaljšek v primeru obiskov ali zabav. Obiščite EVJ Elektroprom in izvedite več o njihovi ponudbi elektromateriala.
Ugodna stikala za luči so le eden izmed mnogih različnih artiklov, ki vam jih nudimo v naši spletni trgovini. Z nami lahko hitro opravite nakup in prihranite.
Verjetno se strinjate, da je električna inštalacija ena izmed osnovnih komponent skoraj vsake zgradbe oz. objekta. Če elektroinštalacije niso ustrezno projektirane in kasneje tudi izvedene, lahko pride do kasnejših nevšečnosti. Da temu ne bo tako, vstopite z nami v kontakt - Elema, d.o.o., Grosuplje.
Iščete zaupanja vrednega izvajalca del za elektroinštalacije? Pri nas poskrbimo za vse, tako za šibkotočne kot jakotočne električne inštalacije. Poskrbimo za tehnično dokumentacijo, kakovostno projektiranje in optimalno izvedbo. Z veseljem vam tudi svetujemo - Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
V podjetju Projektni inženiring Unipro d.o.o. vam poleg celovitih rešitev na področju prometne avtomatizacije ter tehničnega varovanja nudi tudi meritve elektroinštalacij, katere so nujne za varno uporabo in bivanje v objektih. Izvajamo meritve hrupa, toka ter drugih - vabljeni na našo spletno stran!
Podaljšek s stikalom lahko uporabljate tudi za funkcijo razdelilnika in po želji izklopite ali vklopite elektriko na napravah. Električni podaljški so zelo koristni tako doma kot v pisarnah.