Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Suhi estrihi se uporabljajo za izravnavo nagnjenih oziroma neravnih tal. Suhomontažni estrihi imajo številne prednosti kot so uravnavanje klime v prostoru, hitre in enostavne montaže ... Poleg tega so zelo primerni za polaganje PVC-oblog in drugih tankih talnih oblog. Še posebej so primerni za medetažne plošče z manjšo nosilnostjo, ki so pogoste v starejših hišah. Obiščite našo spletno stran ali nas obiščite ter se prepričajte o številnih prednostih suhih estrihov - Evromojster, Ljubljana.
Betonski zidaki spadajo med široko ponudbo podjetja Jarc. Betonski izdelki za vrt spadajo med ponudbo podjetja Jarc, ob tem pa se ukvarjamo tudi s polaganjem betonskih plošč.
Diamantno vrtanje v beton in ploščice opravljamo s kakovostnimi diamantnimi kronskimi svedri.Kronsko vrtanje je učinkovito, varno in čisto.
V podjetju Fibo že od ustanovitve leta 1989 prodajamo lepila, ki se uporabljajo v lesni in avtomobilski industriji, industriji filtrov in embalaže  ter v gradbeništvu in paketarstvu. Nudimo vam kakovostna lepila nemškega proizvajalca Kleibert. Bela, talilna, poliuretanska in PUR talilna lepila - Fibo d.o.o. Zgornje Pirniče.
Potrebujete jekleno halo? Preverite ponudbo podjetja Konstrukcije Ogrinc. Dobili boste vse kar rabite.
Izdelujemo kvalitetne jeklene strešne konstrukcije za nadstreške. Jeklene konstrukcije za nadstrešek, aluminijaste konstrukcije in izdelamo statiko.
Kakovostno izvedene toplotne izolacije fasade hiše in ostalnih termično šibkih mest so ključne za preprečevanje nepotrebnega uhajanja toplote. Stirodur 2800C varuje tudi pred mehanskimi poškodbami zasipnega materiala.
V podjetju Loghouse nadaljujemo s tradicijo gradnje lesenih hiš. Na voljo vam je široka ponudba tipskih lesenih hiš, prav gotovo pa so bolj priljubljena izbira montažne hiše po željah in zahtevah posameznega kupca. Kontaktirajte nas - Loghouse, Nazarje.
V podjetju Peči Keramika d.o.o. vam nudimo kvalitetno šamotno malto. Šamotna ali pečarska malta je ena izmed najpomembnejših stvari pri izgradnji kamina ali peči. Več si preberite na naši spletni strani.
Kakovostna in neprekinjena toplotna izolacija fasade, strehe in temeljne plošče vam pomaga zmanjšati nepotrebno toplotno izgubo in zmanjša stroške ogrevanja stanovanja.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Klasična gradnja v praksi že dolgo ni več tako popularna kot suhomontažni sistemi Knauf. Suha montaža pred klasično namreč nudi precej prednosti, predvsem pa je hitrejša, precej bolj praktična in ugodna. Slikopleskarstvo Čerin, Ljubljana - Domžale.
Oglejte si cenik lesenih vrtnih hišk podjetja Loghouse, kjer vam naredijo odličen načrt za postavitev vrtne hiše.
Nosilne konstrukcije in strešne konstrukcije v skladu z našim programom za  strešne konstrukcije s primerno zaščito in statiko so vrhunske: boljšega na trgu ni.
Profesionalno projektiranje jeklenih konstrukcij vam zagotavlja naša profesionalna ekipa strokovnjakov.  
Kovinske konstrukcije so izjemno obstojne ob pravilni zaščiti. Izdelava kovinske konstrukcije je ugodna in hitra.
Nosilne konstrukcije so lahko železne, jeklene ali pločevinaste, odvisno od  namena predvsem pa je njihova prednost je relativno preprosta namestitev in dolga življenjska doba.
Jeklene konstrukcije za različne večje objekte. So ugodne in okolju prijazne.
Samorazlivni epoksi tlak dobite tudi v podjetju Habat, d.o.o. Za več informacij o epoksi smoli za vlivanje nas pokličite.
Naj bo vaša gradnja kvalitetna - visokokakovostna gradnja montažnih hiš. Nova gradnja vam bo omogočala prijetno bivanje. Vaša gradnja bo unikat, saj so naše montažne hiše prilagojene vašim željam in zahtevam. Montažne hiše, pasivne hiše, nizkoenergetske hiše - preverite našo ponudbo!