Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Premične predelne stene MOVEO za zvočno izolacijo so zložljive. MOVEO premične predelne stene za praktično uporabo z lahkotnim premikanjem za dom in poslovne prostore ter sejemske prireditve. Franc Hribar, Kamnik.
Po ugodni ceni izdelamo kovinske konstrukcije za teraso ali streho. Preverite tudi našo ostalo ponudbo.
Mansardno stanovanje – ob pravilno načrtovani izdelavi nudi mansarda prijetno bivanje. Podstrešna stanovanja – hitra, zanesljiva in strokovna obnova. 
Paropropustna folija omogoča pari prehod iz toplotne izolacije. Cena kakovostne izolacijske folije je ugodna. Paropropustni film – strešna folija z mikro luknjicami. 
Če vas zanima gradnja najrazličnejših nadstreškov, smo pravi naslov za vas. Gradnja nadstreškov za terase, gradnja nadstreškov za avtomobile - za to izberite naše plošče. Makrolon plošče - polne polikarbonatne plošče, prekatne polikarbonatne plošče. Makrolon polikarbonat je visoko kakovosten material. Polikarbonat plošče Makrolon. V podjetju M-Kaiser nudimo tudi akrilne plošče.
Nadstreški za vhodna vrata: za zanesljivo zaščito vhodnih vrat in praga vašega doma. Poskrbeli pa smo tudi za privlačno ceno nadstreška, ki bo nad vhodnimi vrati.
Temperaturne razlike in težki tovornjaki so glavni razlogi za pojav poškodb na cestišču. Sanacija cest največkrat poteka tako, da asfalt zakrpamo s svežim vročim asfaltom. Possehl d.o.o. - gradnja in sanacija asfalta v Mariboru.
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Lesene montažne hiše so pametna in varčna izbira, saj vam nudijo izjemne prednosti pred klasično gradnjo. Montažna gradnja je namreč varčna, ekološka ter relativno poceni. LogHouse vam nudi več možnosti pri montažni gradnji; lahko se odločite za hiše na ključ, za fazo 'standard' ali fazo 'konstrukcija'. Vabljeni k ogledu ponudbe.  
Potrebujete nekoga za prenovo vaše čudovite brunarice? Podjetje LogHOUSE je z večletnimi izkušnjami pravi naslov za vas!
Riko hiše so znane po kakovosti in ugodni ceni. Preverite prijazen cenik naših lesenih hiš na ključ!
Izredno ugodna cena jeklene konstrukcije, prav tako profesionalno dimenziranje jeklene konstrukcije in varna izdelava.
Podjetje Marles, d.d. izdeluje kvalitetne lesene hiše in lesene masivne brunarice. Preverite ugoden cenik.
Strešne konstrukcije so lahko aluminijaste konstrukcije. Konstrukcije hale vrhunske proizvodnje najdete tu. Načrt strešne konstrukcije.
Skupina Topdom - suhomontažna gradnja za vaš dom. Kakovostne mavčne plošče -  suha gradnja. Suhomontažna gradnja učinkovito ločuje prostore. Suhomontažna gradnja, gradbeni materiali, ometi in drugo.
Nosilne konstrukcije so lahko železne, jeklene ali pločevinaste, odvisno od  namena predvsem pa je njihova prednost je relativno preprosta namestitev in dolga življenjska doba.
Iščete toplotne košare za najboljšo toplotno izolacijo hiše ali ravne strehe? Potem ste na pravem mestu.
Zagotovite si kvalitetno narejeno ravno streho s profesionalno izvedbo ravne strehe podjetja Streha Kuhar d.o.o. Nudijo vam različne vrste kritine za ravne strehe.
Profesionalno projektiranje jeklenih konstrukcij vam zagotavlja naša profesionalna ekipa strokovnjakov.  
Pri toplotni izolaciji tal se najbolj učinkovito izolira z zelenimi izolacijskimi ploščami Stirodur. Stirodur je odlična izbira za kakovostno izolacijo tal, notranjih sten in stropa.