Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Z Beltop barvami poskrbite za zaščito lesa in dekoracijo. Barve so odporne na najrazličnejše vremenske vplive.
Predvsem v mrzlih zimskih dneh se v cestišču pojavijo razpoke. Potrebna je sanacija asfalta, saj je vožnja v nasprotnem primeru lahko nevarna, še posebej hitro lahko pride do predrte pnevmatike. Sanacijo razpok tako v asfaltu kot betonu opravljamo zaposleni v podjetju Possehl d.o.o., Maribor.
Kakovostna, strokovna in natančna gradnja cest je izredno pomembna, saj vpliva na življenjsko dobo cestišča. Če je storitev opravljena malomarno, lahko hitro nastanejo razpoke ter druge nepravilnosti. Pri nas se dela lotimo profesionalno, poleg same gradnje pa nudimo tudi vzdrževanje cest. Possehl d.o.o., Maribor.
Nudimo bivalne brunarice iz kakovostnega slovenskega lesa. Pokličite nas za informativno ceno.
Knauf predelne stene so dobra odločitev, kadar se odločite za prenovo stanovanja ali urejanje podstrešja, nepogrešljive pa postajajo tudi pri novogradnjah. Hitra montaža in prihranek prostora sta le dve izmed mnogih prednosti suhomontažnih sistemov.  Če preurejate svoj dom, se raje obrnite na strokovnjake. V podjetju Evromojster iz Ljubljane se ponašamo s številnimi izkušnjami postavitve suhomontažnih gradbenih sistemov in dvajsetletno tradicijo.
Vas zanimajo dostopne cene toplotne izolacije? Obiščite našo prodajalno in si oglejte našo ponudbo in cene.
Brunarice so primerne za vse, ki imajo radi naravo. Les bo poskrbel za udobno, zdravo in naravno bivanje. Pri gradnji brunaric podjetje Loghouse uporablja le ekološko neoporečne materiale.
Profesionalna gradnja oziroma izdelava mansarde. Spremenite podstrešni prostor v prijetno stanovanjsko enoto s pomočjo naših mojstrov. Zakaj bi zapravljali svoj dragoceni čas? V podjetju EVROMOJSTER vam bomo pomagali od začetka do konca, torej od izrisa do končne izvedbe. Da bo mansardno stanovanje ali poslovni prostor res dobro služil svojemu namenu, bo poskrbel arhitekt. EVROMOJSTER, Ljubljana.
Potrebujete nekoga za prenovo vaše čudovite brunarice? Podjetje LogHOUSE je z večletnimi izkušnjami pravi naslov za vas!
Betonski zidaki in betonski vogalniki. Betonski zidak NBB20, NBB25 ali NBB30.Cene betonskih zidakov in vogalnikov so okoli 1evro na enoto, podroben cenik pa je na voljo na naši spletni strani. Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo betonskih izdelkov za gradnjo, urejanje okolice. V ponudbi imamo tudi elemente za kanalizacijo. Družinsko podjetje Oblak commerce d.o.o. iz Logatca se ponaša z več kot 100-letno tradicijo.
Lahka in ugodna izdelava kovinskih konstrukcij, izdelamo kovinske konstrukcije po meri in vaših željah.
Hitro in kvalitetno pleskanje sten in stanovanja s Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. Pleskanje, beljenje, fasaderstvo in suhimontažni sistemi - kontaktirajte nas in naj vas naše kvalitetno slikopleskarstvo očara.
Lesene hiše zopet postaja priljubljena izbira posameznikov, ki od bivanja zahtevajo največ. Modernost, energetska učinkovitost in bivanje v sožitju z naravo. Les je domač in topel , odporen na različne vremenske vplive in obstojen material. Naj lesena gradnja navduši tudi vas - LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Po ugodni ceni izdelamo kovinske konstrukcije za teraso ali streho. Preverite tudi našo ostalo ponudbo.
Jeklene montažne konstrukcij so varne, ugodne in hitre za postavitev.
Skupina Topdom - suhomontažna gradnja za vaš dom. Kakovostne mavčne plošče -  suha gradnja. Suhomontažna gradnja učinkovito ločuje prostore. Suhomontažna gradnja, gradbeni materiali, ometi in drugo.
Premične predelne stene MOVEO za zvočno izolacijo so zložljive. MOVEO premične predelne stene za praktično uporabo z lahkotnim premikanjem za dom in poslovne prostore ter sejemske prireditve. Franc Hribar, Kamnik.
Naša dejavnost je v veliki meri povezana s cestno infrastrukturo. Skrbimo za gradnjo in redno vzdrževanje cest, saniranje manjših in večjih razpok v cestišču, s premazi za asfalt pa naredimo tudi ustrezne cestne talne označbe. Kontaktirajte nas - Possehl d.o.o., Maribor.
Pri toplotni izolaciji tal se najbolj učinkovito izolira z zelenimi izolacijskimi ploščami Stirodur. Stirodur je odlična izbira za kakovostno izolacijo tal, notranjih sten in stropa.
Če vas zanima gradnja najrazličnejših nadstreškov, smo pravi naslov za vas. Gradnja nadstreškov za terase, gradnja nadstreškov za avtomobile - za to izberite naše plošče. Makrolon plošče - polne polikarbonatne plošče, prekatne polikarbonatne plošče. Makrolon polikarbonat je visoko kakovosten material. Polikarbonat plošče Makrolon. V podjetju M-Kaiser nudimo tudi akrilne plošče.