Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Preglede jeklenih konstrukcij, ki so obvezni opravljamo tudi v našemu podjetju.
Jeklene konstrukcije za različne večje objekte. So ugodne in okolju prijazne.
Gradnja z našimi gradbenimi materiali je dobra naložba za prihodnost, saj kvalitetna gradnja pomeni manj težav v prihodnosti. Gradbeni materiali in materiali za gradnjo - material za vodovod, material za centralno ogrevanje, materiali za fasade, materiali za zvočno izolacijo. Skupina Topdom vam nudi tudi orodje za urejanje vrtov!
V našem podjetju poskrbimo za strokovno in hitro prenovo mansardnega stanovanja. Če si želite urediti prostor za prijetno bivanje na podstrešju, smo mi pravi naslov. Vgradimo vam lahko tudi predelne stene Knauf, s katerimi bo izkoriščenost prostora optimalna. Nermin Mahmutović s.p., Bled.
Kakovostna, strokovna in natančna gradnja cest je izredno pomembna, saj vpliva na življenjsko dobo cestišča. Če je storitev opravljena malomarno, lahko hitro nastanejo razpoke ter druge nepravilnosti. Pri nas se dela lotimo profesionalno, poleg same gradnje pa nudimo tudi vzdrževanje cest. Possehl d.o.o., Maribor.
Potrebujete nekoga za prenovo vaše čudovite brunarice? Podjetje LogHOUSE je z večletnimi izkušnjami pravi naslov za vas!
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Če dodatno izolirate vašo ravno ali poševno streho, boste bistveno vplivali na energetsko učinkovitost celotnega objekta. Izolirajte si vašo streho s pomočjo podjetja Norik v Ljubljani.
V podjetju Fibo že od ustanovitve leta 1989 prodajamo lepila, ki se uporabljajo v lesni in avtomobilski industriji, industriji filtrov in embalaže  ter v gradbeništvu in paketarstvu. Nudimo vam kakovostna lepila nemškega proizvajalca Kleibert. Bela, talilna, poliuretanska in PUR talilna lepila - Fibo d.o.o. Zgornje Pirniče.
Vas zanimajo dostopne cene toplotne izolacije? Obiščite našo prodajalno in si oglejte našo ponudbo in cene.
Kovinske konstrukcije so izjemno obstojne ob pravilni zaščiti. Izdelava kovinske konstrukcije je ugodna in hitra.
Lepe in enostavne brunarice po meri, ki jih pri LogHOUSE dobite po ugodnih cenah. Navdušeni boste and kvaliteto in izgledom!
Izdelava jeklenih konstrukcij je ugodna, hitra in zanesljiva.
Kakovostno izvedene toplotne izolacije fasade hiše in ostalnih termično šibkih mest so ključne za preprečevanje nepotrebnega uhajanja toplote. Stirodur 2800C varuje tudi pred mehanskimi poškodbami zasipnega materiala.
Klasična gradnja v praksi že dolgo ni več tako popularna kot suhomontažni sistemi Knauf. Suha montaža pred klasično namreč nudi precej prednosti, predvsem pa je hitrejša, precej bolj praktična in ugodna. Slikopleskarstvo Čerin, Ljubljana - Domžale.
Razmišljate o novem domu? Ste pomislili na bivanje v hiši iz lesa? Les je okolju prijazen material, ki poskrbi za dobro izolacijo, prijetno bivanje, občutek domačnosti, poleg tega pa je lesena gradnja tudi požarno in potresno varna. Loghouse, Nazarje.
Dobra gradnja ni samo kvalitetna gradnja, ampak je tudi estetska gradnja in gradnja, ki je zaščitena z našimi barvami. Barvanje stanovanja, barvanje objektov in barvanje fasade - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.
Diamantno vrtanje v beton in ploščice opravljamo s kakovostnimi diamantnimi kronskimi svedri.Kronsko vrtanje je učinkovito, varno in čisto.
Naj bo vaša gradnja kvalitetna - visokokakovostna gradnja montažnih hiš. Nova gradnja vam bo omogočala prijetno bivanje. Vaša gradnja bo unikat, saj so naše montažne hiše prilagojene vašim željam in zahtevam. Montažne hiše, pasivne hiše, nizkoenergetske hiše - preverite našo ponudbo!
Lahka in ugodna izdelava kovinskih konstrukcij, izdelamo kovinske konstrukcije po meri in vaših željah.