Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Lužila in laki visoke kakovosti, za zunanjo in notranjo uporabo. Poskrbite za zaščito balkona, oken, parketa ... V ponudbi so pur, nitro, akrilni, vodni laki, vodna lužila ... Izbira je pestra, saj vam ponujamo tako več modernih in naravnih barvnih tonov, tako prosojnih kot pokrivnih. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče  
Profesionalno projektiranje jeklenih konstrukcij vam zagotavlja naša profesionalna ekipa strokovnjakov.  
Riko hiše so znane po kakovosti in ugodni ceni. Preverite prijazen cenik naših lesenih hiš na ključ!
Lesene montažne hiše so pametna in varčna izbira, saj vam nudijo izjemne prednosti pred klasično gradnjo. Montažna gradnja je namreč varčna, ekološka ter relativno poceni. LogHouse vam nudi več možnosti pri montažni gradnji; lahko se odločite za hiše na ključ, za fazo 'standard' ali fazo 'konstrukcija'. Vabljeni k ogledu ponudbe.  
Zaradi nizke toplotne prevodnosti boste pri kurjavi znatno prihranili. Začetne investicije so veliko manjše, če se odločite za montažno hišo! Podjetje Marles vam z dolgoletnimi izkušnjami nudi vrhunske montažne hiše v akciji.
Ori slabo izoliranem fasadnemu podzidku se lahko zgodi, da se v notranjih kotih objekta začne pojavljati vlaga in posledično plesen. Vsemu temo se lahko izognemo, če poskrbimo za primerno izoliran fasadni podzidek podjetja Fibran.
V podjetju Fibo že od ustanovitve leta 1989 prodajamo lepila, ki se uporabljajo v lesni in avtomobilski industriji, industriji filtrov in embalaže  ter v gradbeništvu in paketarstvu. Nudimo vam kakovostna lepila nemškega proizvajalca Kleibert. Bela, talilna, poliuretanska in PUR talilna lepila - Fibo d.o.o. Zgornje Pirniče.
Med najcenejše atrijske montažne hiše na ključ se uvršča tudi atrijska montaža.
Gradnja z našimi gradbenimi materiali je dobra naložba za prihodnost, saj kvalitetna gradnja pomeni manj težav v prihodnosti. Gradbeni materiali in materiali za gradnjo - material za vodovod, material za centralno ogrevanje, materiali za fasade, materiali za zvočno izolacijo. Skupina Topdom vam nudi tudi orodje za urejanje vrtov!
Razmišljate o novem domu? Ste pomislili na bivanje v hiši iz lesa? Les je okolju prijazen material, ki poskrbi za dobro izolacijo, prijetno bivanje, občutek domačnosti, poleg tega pa je lesena gradnja tudi požarno in potresno varna. Loghouse, Nazarje.
Toplotne izolacije ravnih streh, notranjih sten in špirovcev vam učinkovito preprečujejo nepotrebno uhajanje toplote. Toplotna izolacija je lahko izvedena nad, med ali pod špirovci.
Je tudi vas navdušila lesena gradnja? Bi radi imeli čudovito vrtno hiško, morda bungalov ali veliko bivalno leseno hišo? Pri nas vam nudimo moderne in energetsko varčne lesene hiše z notranjo ali zunanjo izolacijo. Obiščite nas - Loghouse d.o.o., Nazarje.
Ponujamo različne dimenzije in oblike brunaric po meri. Zaradi zunanjih vplivov jo je dobro zaščitit z naravi prijaznimi premazi.    
V podjetju Loghouse nadaljujemo s tradicijo gradnje lesenih hiš. Na voljo vam je široka ponudba tipskih lesenih hiš, prav gotovo pa so bolj priljubljena izbira montažne hiše po željah in zahtevah posameznega kupca. Kontaktirajte nas - Loghouse, Nazarje.
Je tudi vas očaral les, ki se s svojimi izjemnimi lastnostmi uvršča med najboljše gradbene materiale? Vas je očarala hiša iz lesa? Pri nas vam zgradimo stanovanjsko leseno hišo, po želji pa tudi manjšo vrtno hiško iz lesa. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Pri ravnih strehah je potrebno dobro premisliti kako vzdržljiva mora biti ravna streha. V primeru obilnih padavin naj bo sestava ravne strehe večslojna in pravilno izolirana glede na namembnost strehe.
Izredno ugodna cena jeklene konstrukcije, prav tako profesionalno dimenziranje jeklene konstrukcije in varna izdelava.
Lesene hiše zopet postaja priljubljena izbira posameznikov, ki od bivanja zahtevajo največ. Modernost, energetska učinkovitost in bivanje v sožitju z naravo. Les je domač in topel , odporen na različne vremenske vplive in obstojen material. Naj lesena gradnja navduši tudi vas - LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Diamantno vrtanje v beton in ploščice opravljamo s kakovostnimi diamantnimi kronskimi svedri.Kronsko vrtanje je učinkovito, varno in čisto.