Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Lesene montažne hiše so pametna in varčna izbira, saj vam nudijo izjemne prednosti pred klasično gradnjo. Montažna gradnja je namreč varčna, ekološka ter relativno poceni. LogHouse vam nudi več možnosti pri montažni gradnji; lahko se odločite za hiše na ključ, za fazo 'standard' ali fazo 'konstrukcija'. Vabljeni k ogledu ponudbe.  
Riko hiše so znane po kakovosti in ugodni ceni. Preverite prijazen cenik naših lesenih hiš na ključ!
Brunarice so primerne za vse, ki imajo radi naravo. Les bo poskrbel za udobno, zdravo in naravno bivanje. Pri gradnji brunaric podjetje Loghouse uporablja le ekološko neoporečne materiale.
Klasična gradnja v praksi že dolgo ni več tako popularna kot suhomontažni sistemi Knauf. Suha montaža pred klasično namreč nudi precej prednosti, predvsem pa je hitrejša, precej bolj praktična in ugodna. Slikopleskarstvo Čerin, Ljubljana - Domžale.
Privoščite si sprostitveno tajsko masažo ki je sedaj v akciji in na voljo po izredno nizkih cenah v salonu Sense v Ljubljani.
Z Beltop barvami poskrbite za zaščito lesa in dekoracijo. Barve so odporne na najrazličnejše vremenske vplive.
Mansardno stanovanje – ob pravilno načrtovani izdelavi nudi mansarda prijetno bivanje. Podstrešna stanovanja – hitra, zanesljiva in strokovna obnova. 
Jeklene konstrukcije, ki navdušujejo domače in tuje naročnike.
Skupina Topdom - suhomontažna gradnja za vaš dom. Kakovostne mavčne plošče -  suha gradnja. Suhomontažna gradnja učinkovito ločuje prostore. Suhomontažna gradnja, gradbeni materiali, ometi in drugo.
Predvsem v mrzlih zimskih dneh se v cestišču pojavijo razpoke. Potrebna je sanacija asfalta, saj je vožnja v nasprotnem primeru lahko nevarna, še posebej hitro lahko pride do predrte pnevmatike. Sanacijo razpok tako v asfaltu kot betonu opravljamo zaposleni v podjetju Possehl d.o.o., Maribor.
V izogib toplotnim mostovom vam ponujamo kvalitetno toplotno izolacijo. Obiščite nas in povprašajte o ponudbi.
Lepe in enostavne brunarice po meri, ki jih pri LogHOUSE dobite po ugodnih cenah. Navdušeni boste and kvaliteto in izgledom!
Vaša gradnja ni zaključena, dokler niso opravljena čisto vsa dela. Za beljenje sten oziroma barvanje stanovanja in barvanje fasade izberite nas. Vaša gradnja bo zasijala z novimi in kvalitetnimi barvami!
Ponujamo različne dimenzije in oblike brunaric po meri. Zaradi zunanjih vplivov jo je dobro zaščitit z naravi prijaznimi premazi.    
Kovinske konstrukcije so izjemno obstojne ob pravilni zaščiti. Izdelava kovinske konstrukcije je ugodna in hitra.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Strešne konstrukcije pri podjetju Ogrinc, d.o.o.. Zagotovite si varen nadstrešeki za avto še danes.
Jeklene konstrukcije za različne večje objekte. So ugodne in okolju prijazne.
izdelava in montaža varjene konstrukcije pri podjetju Ogrinc, d.o.o.. Vabljeni k ogledu spletne strani.
Izredno ugodna cena jeklene konstrukcije, prav tako profesionalno dimenziranje jeklene konstrukcije in varna izdelava.