Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
V podjetju Ogrinc nudijo zanesljivo montažo in konstantno zalogo raznovrstnih konstrukcij. Dodana je še zaščita jeklenih konstrukcij, vse skupaj pa je na voljo po ugodnih cenah!
Lesene montažne hiše so pametna in varčna izbira, saj vam nudijo izjemne prednosti pred klasično gradnjo. Montažna gradnja je namreč varčna, ekološka ter relativno poceni. LogHouse vam nudi več možnosti pri montažni gradnji; lahko se odločite za hiše na ključ, za fazo 'standard' ali fazo 'konstrukcija'. Vabljeni k ogledu ponudbe.  
Brunarice so primerne za vse, ki imajo radi naravo. Les bo poskrbel za udobno, zdravo in naravno bivanje. Pri gradnji brunaric podjetje Loghouse uporablja le ekološko neoporečne materiale.
Lužila in laki visoke kakovosti, za zunanjo in notranjo uporabo. Poskrbite za zaščito balkona, oken, parketa ... V ponudbi so pur, nitro, akrilni, vodni laki, vodna lužila ... Izbira je pestra, saj vam ponujamo tako več modernih in naravnih barvnih tonov, tako prosojnih kot pokrivnih. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče  
Vas zanimajo dostopne cene toplotne izolacije? Obiščite našo prodajalno in si oglejte našo ponudbo in cene.
Veste, kaj je asfaltna dilatacija? Gre za raztezanje oz. krčenje asfalta, do katerega pride zaradi temperaturnih sprememb. To je tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj pride do poškodb vozišča. Pri nas se ukvarjamo z gradnjo in popravilom cest. Possehl d.o.o., Maribor.
Pravilno vgrajena toplotna izolacija temeljev je lahko prav tako pomembna kot toplotna izolacija fasade ali strehe.
V podjetju Fibo že od ustanovitve leta 1989 prodajamo lepila, ki se uporabljajo v lesni in avtomobilski industriji, industriji filtrov in embalaže  ter v gradbeništvu in paketarstvu. Nudimo vam kakovostna lepila nemškega proizvajalca Kleibert. Bela, talilna, poliuretanska in PUR talilna lepila - Fibo d.o.o. Zgornje Pirniče.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Če iščete moderno stanovanjsko hišo na ključ, je potem Marles zagotovo prava izbira za vas. Njihove nizke cene in odlična kvaliteta vas bodo navdušile - za več informacij si oglejte njihovo spletno stran www.marles.com!
Ugoden cenik in visoko kakovost lesenih montažnih hiša na ključ in po meri dobite pri Riko hiše, Ljubljana!
Temperaturne razlike in težki tovornjaki so glavni razlogi za pojav poškodb na cestišču. Sanacija cest največkrat poteka tako, da asfalt zakrpamo s svežim vročim asfaltom. Possehl d.o.o. - gradnja in sanacija asfalta v Mariboru.
V podjetju Loghouse nadaljujemo s tradicijo gradnje lesenih hiš. Na voljo vam je široka ponudba tipskih lesenih hiš, prav gotovo pa so bolj priljubljena izbira montažne hiše po željah in zahtevah posameznega kupca. Kontaktirajte nas - Loghouse, Nazarje.
Nudimo bivalne brunarice iz kakovostnega slovenskega lesa. Pokličite nas za informativno ceno.
Med najcenejše atrijske montažne hiše na ključ se uvršča tudi atrijska montaža.
Je tudi vas navdušila lesena gradnja? Bi radi imeli čudovito vrtno hiško, morda bungalov ali veliko bivalno leseno hišo? Pri nas vam nudimo moderne in energetsko varčne lesene hiše z notranjo ali zunanjo izolacijo. Obiščite nas - Loghouse d.o.o., Nazarje.
Pri toplotni izolaciji tal se najbolj učinkovito izolira z zelenimi izolacijskimi ploščami Stirodur. Stirodur je odlična izbira za kakovostno izolacijo tal, notranjih sten in stropa.
Pri Zelenem zajcu so vam na voljo kakovostni epoksi premazi, s katerimi lahko zaščitite želeno podlago. Epoksi smola se v glavnem uporablja za otrditev in zaščito talnih ter stenskih površin. Na voljo vam je tudi smola za nakit - Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Skupina Topdom - suhomontažna gradnja za vaš dom. Kakovostne mavčne plošče -  suha gradnja. Suhomontažna gradnja učinkovito ločuje prostore. Suhomontažna gradnja, gradbeni materiali, ometi in drugo.
Naj bo vaša gradnja kvalitetna - visokokakovostna gradnja montažnih hiš. Nova gradnja vam bo omogočala prijetno bivanje. Vaša gradnja bo unikat, saj so naše montažne hiše prilagojene vašim željam in zahtevam. Montažne hiše, pasivne hiše, nizkoenergetske hiše - preverite našo ponudbo!