Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Pri ravnih strehah je potrebno dobro premisliti kako vzdržljiva mora biti ravna streha. V primeru obilnih padavin naj bo sestava ravne strehe večslojna in pravilno izolirana glede na namembnost strehe.
Kakovostno izvedene toplotne izolacije fasade hiše in ostalnih termično šibkih mest so ključne za preprečevanje nepotrebnega uhajanja toplote. Stirodur 2800C varuje tudi pred mehanskimi poškodbami zasipnega materiala.
Dobra gradnja ni samo kvalitetna gradnja, ampak je tudi estetska gradnja in gradnja, ki je zaščitena z našimi barvami. Barvanje stanovanja, barvanje objektov in barvanje fasade - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Če vas zanima gradnja najrazličnejših nadstreškov, smo pravi naslov za vas. Gradnja nadstreškov za terase, gradnja nadstreškov za avtomobile - za to izberite naše plošče. Makrolon plošče - polne polikarbonatne plošče, prekatne polikarbonatne plošče. Makrolon polikarbonat je visoko kakovosten material. Polikarbonat plošče Makrolon. V podjetju M-Kaiser nudimo tudi akrilne plošče.
Betonski zidaki in betonski vogalniki. Betonski zidak NBB20, NBB25 ali NBB30.Cene betonskih zidakov in vogalnikov so okoli 1evro na enoto, podroben cenik pa je na voljo na naši spletni strani. Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo betonskih izdelkov za gradnjo, urejanje okolice. V ponudbi imamo tudi elemente za kanalizacijo. Družinsko podjetje Oblak commerce d.o.o. iz Logatca se ponaša z več kot 100-letno tradicijo.
Mansardno stanovanje – ob pravilno načrtovani izdelavi nudi mansarda prijetno bivanje. Podstrešna stanovanja – hitra, zanesljiva in strokovna obnova. 
Pri Zelenem zajcu so vam na voljo kakovostni epoksi premazi, s katerimi lahko zaščitite želeno podlago. Epoksi smola se v glavnem uporablja za otrditev in zaščito talnih ter stenskih površin. Na voljo vam je tudi smola za nakit - Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Knauf predelne stene so dobra odločitev, kadar se odločite za prenovo stanovanja ali urejanje podstrešja, nepogrešljive pa postajajo tudi pri novogradnjah. Hitra montaža in prihranek prostora sta le dve izmed mnogih prednosti suhomontažnih sistemov.  Če preurejate svoj dom, se raje obrnite na strokovnjake. V podjetju Evromojster iz Ljubljane se ponašamo s številnimi izkušnjami postavitve suhomontažnih gradbenih sistemov in dvajsetletno tradicijo.
Izjemno stabilne železne konstrukcije, odlikuje jih izredna stabilnost, varnost in ugodna cena.
Hitro in kvalitetno pleskanje sten in stanovanja s Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. Pleskanje, beljenje, fasaderstvo in suhimontažni sistemi - kontaktirajte nas in naj vas naše kvalitetno slikopleskarstvo očara.
Ponujamo različne dimenzije in oblike brunaric po meri. Zaradi zunanjih vplivov jo je dobro zaščitit z naravi prijaznimi premazi.    
Je tudi vas očaral les, ki se s svojimi izjemnimi lastnostmi uvršča med najboljše gradbene materiale? Vas je očarala hiša iz lesa? Pri nas vam zgradimo stanovanjsko leseno hišo, po želji pa tudi manjšo vrtno hiško iz lesa. LogHOUSE d.o.o., Nazarje.
Predvsem v mrzlih zimskih dneh se v cestišču pojavijo razpoke. Potrebna je sanacija asfalta, saj je vožnja v nasprotnem primeru lahko nevarna, še posebej hitro lahko pride do predrte pnevmatike. Sanacijo razpok tako v asfaltu kot betonu opravljamo zaposleni v podjetju Possehl d.o.o., Maribor.
Pri Marlesu vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno za montažne hiše.
Zaupajte podjetju Fibran, ki vam bo strokovno montiral kakovostno zvočno in toplotno izolacijo. Poleg zunanjih fasad hiš se lahko zvočno izolirajo tudi notranje stene, strop in tla.
Izredno ugodna cena jeklene konstrukcije, prav tako profesionalno dimenziranje jeklene konstrukcije in varna izdelava.
Če iščete moderno stanovanjsko hišo na ključ, je potem Marles zagotovo prava izbira za vas. Njihove nizke cene in odlična kvaliteta vas bodo navdušile - za več informacij si oglejte njihovo spletno stran www.marles.com!
Lužila in laki visoke kakovosti, za zunanjo in notranjo uporabo. Poskrbite za zaščito balkona, oken, parketa ... V ponudbi so pur, nitro, akrilni, vodni laki, vodna lužila ... Izbira je pestra, saj vam ponujamo tako več modernih in naravnih barvnih tonov, tako prosojnih kot pokrivnih. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče  
Brunarice so primerne za vse, ki imajo radi naravo. Les bo poskrbel za udobno, zdravo in naravno bivanje. Pri gradnji brunaric podjetje Loghouse uporablja le ekološko neoporečne materiale.