Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Naša dejavnost je v veliki meri povezana s cestno infrastrukturo. Skrbimo za gradnjo in redno vzdrževanje cest, saniranje manjših in večjih razpok v cestišču, s premazi za asfalt pa naredimo tudi ustrezne cestne talne označbe. Kontaktirajte nas - Possehl d.o.o., Maribor.
Z izolacijo cokla pripomorete k boljši hidro in toplotni izolaciji vaše hiše. Izolacijske plošče stirodur so trdne, vodoodbojne in trajnostne.
V podjetju Fibo že od ustanovitve leta 1989 prodajamo lepila, ki se uporabljajo v lesni in avtomobilski industriji, industriji filtrov in embalaže  ter v gradbeništvu in paketarstvu. Nudimo vam kakovostna lepila nemškega proizvajalca Kleibert. Bela, talilna, poliuretanska in PUR talilna lepila - Fibo d.o.o. Zgornje Pirniče.
Potrebujete nekoga za prenovo vaše čudovite brunarice? Podjetje LogHOUSE je z večletnimi izkušnjami pravi naslov za vas!
Med najcenejše atrijske montažne hiše na ključ se uvršča tudi atrijska montaža.
Konstrukcije Ogrinc nudijo ugodno, kakovostno in hitro montažo jeklenih konstrukcij.
Kakovostna in neprekinjena toplotna izolacija fasade, strehe in temeljne plošče vam pomaga zmanjšati nepotrebno toplotno izgubo in zmanjša stroške ogrevanja stanovanja.
Nosilne konstrukcije so lahko železne, jeklene ali pločevinaste, odvisno od  namena predvsem pa je njihova prednost je relativno preprosta namestitev in dolga življenjska doba.
Pravilno vgrajena toplotna izolacija temeljev je lahko prav tako pomembna kot toplotna izolacija fasade ali strehe.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Kovinske konstrukcije so izjemno obstojne ob pravilni zaščiti. Izdelava kovinske konstrukcije je ugodna in hitra.
Brez dvoma je toplotna izolacija ena izmed najpomembnejših faz gradnje. Zato je priporočljivo, da to zaupate strokovnjakom. Fibran ima večletno tradicijo pri izvajanju toplotne izolacije objektov.
Profesionalno projektiranje jeklenih konstrukcij vam zagotavlja naša profesionalna ekipa strokovnjakov.  
Pri Zelenem zajcu so vam na voljo kakovostni epoksi premazi, s katerimi lahko zaščitite želeno podlago. Epoksi smola se v glavnem uporablja za otrditev in zaščito talnih ter stenskih površin. Na voljo vam je tudi smola za nakit - Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Lužila in laki visoke kakovosti, za zunanjo in notranjo uporabo. Poskrbite za zaščito balkona, oken, parketa ... V ponudbi so pur, nitro, akrilni, vodni laki, vodna lužila ... Izbira je pestra, saj vam ponujamo tako več modernih in naravnih barvnih tonov, tako prosojnih kot pokrivnih. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče  
Nudimo bivalne brunarice iz kakovostnega slovenskega lesa. Pokličite nas za informativno ceno.
Vas zanimajo dostopne cene toplotne izolacije? Obiščite našo prodajalno in si oglejte našo ponudbo in cene.
Lesene vrtne brunarice lahko uporabljate kot delovni kabinet, prostor za zabave ali kot lopo za skladiščenje  orodja. So priročne in predmete zaščitijo pred zunanjimi vplivi okolja.
Betonski zidaki in betonski vogalniki. Betonski zidak NBB20, NBB25 ali NBB30.Cene betonskih zidakov in vogalnikov so okoli 1evro na enoto, podroben cenik pa je na voljo na naši spletni strani. Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo betonskih izdelkov za gradnjo, urejanje okolice. V ponudbi imamo tudi elemente za kanalizacijo. Družinsko podjetje Oblak commerce d.o.o. iz Logatca se ponaša z več kot 100-letno tradicijo.