Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Kakovostna, strokovna in natančna gradnja cest je izredno pomembna, saj vpliva na življenjsko dobo cestišča. Če je storitev opravljena malomarno, lahko hitro nastanejo razpoke ter druge nepravilnosti. Pri nas se dela lotimo profesionalno, poleg same gradnje pa nudimo tudi vzdrževanje cest. Possehl d.o.o., Maribor.
Veste, kaj je asfaltna dilatacija? Gre za raztezanje oz. krčenje asfalta, do katerega pride zaradi temperaturnih sprememb. To je tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj pride do poškodb vozišča. Pri nas se ukvarjamo z gradnjo in popravilom cest. Possehl d.o.o., Maribor.
Premične predelne stene MOVEO za zvočno izolacijo so zložljive. MOVEO premične predelne stene za praktično uporabo z lahkotnim premikanjem za dom in poslovne prostore ter sejemske prireditve. Franc Hribar, Kamnik.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Z izolacijo cokla pripomorete k boljši hidro in toplotni izolaciji vaše hiše. Izolacijske plošče stirodur so trdne, vodoodbojne in trajnostne.
Brunarice imajo na okolje veliko manjši vpliv kot zidani objekti. Les je naravni material, ki ugodno vpliva na počutje - zato boste v vašem novem domu začutili kakovost bivanja.
Strešne konstrukcije pri podjetju Ogrinc, d.o.o.. Zagotovite si varen nadstrešeki za avto še danes.
Privoščite si sprostitveno tajsko masažo ki je sedaj v akciji in na voljo po izredno nizkih cenah v salonu Sense v Ljubljani.
Preglede jeklenih konstrukcij, ki so obvezni opravljamo tudi v našemu podjetju.
Dobra gradnja ni samo kvalitetna gradnja, ampak je tudi estetska gradnja in gradnja, ki je zaščitena z našimi barvami. Barvanje stanovanja, barvanje objektov in barvanje fasade - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.
Stroški kvalitetne gradnje zidane hiše še nikoli niso bili tako nizki. Zagotovite si cenovno dostopno gradnjo hiše s podjetjem Z500 še danes.
Pri Zelenem zajcu so vam na voljo kakovostni epoksi premazi, s katerimi lahko zaščitite želeno podlago. Epoksi smola se v glavnem uporablja za otrditev in zaščito talnih ter stenskih površin. Na voljo vam je tudi smola za nakit - Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Temperaturne razlike in težki tovornjaki so glavni razlogi za pojav poškodb na cestišču. Sanacija cest največkrat poteka tako, da asfalt zakrpamo s svežim vročim asfaltom. Possehl d.o.o. - gradnja in sanacija asfalta v Mariboru.
Podjetje G.Ogrinc d.o.o. nudi hiter in zanesljiv izračun strešne konstrukcije, ki mu sledi tudi sama izdelava in izvedba strešne konstrukcije. Za več informacij obiščite spletno stran www.konstrukcije-ogrinc.si!  
Poslikava sten ali poslikava stene pri Slikopleskarstvo Alojz Čerin s.p. Nudimo tudi storitve kot so beljenje sten, barvanje fasade, beljenje in barvanje stanovanja.
Paropropustna folija omogoča pari prehod iz toplotne izolacije. Cena kakovostne izolacijske folije je ugodna. Paropropustni film – strešna folija z mikro luknjicami. 
V podjetju Loghouse nadaljujemo s tradicijo gradnje lesenih hiš. Na voljo vam je široka ponudba tipskih lesenih hiš, prav gotovo pa so bolj priljubljena izbira montažne hiše po željah in zahtevah posameznega kupca. Kontaktirajte nas - Loghouse, Nazarje.
Klasična gradnja v praksi že dolgo ni več tako popularna kot suhomontažni sistemi Knauf. Suha montaža pred klasično namreč nudi precej prednosti, predvsem pa je hitrejša, precej bolj praktična in ugodna. Slikopleskarstvo Čerin, Ljubljana - Domžale.
Podjetje G. Ogrinc d.o.o.izvaja kontrole jeklenih konstrukcij in preglede skladnosti s projektno dokumentacijo poteka  v skladu z Zakonom o gradbenih proizvodih, Zakonom o graditvi objektov in Pravilnikom o mehanski odpornosti in stabilnosti objektov.
Pri Marlesu vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno za montažne hiše.